Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
blete do me me mashtru ... ti po fluturo nen efektin e red bullit jo nga dashnija jone qe o e shenjt...
ups!...
a thu?!
po shoh ne you tube ca fjalime te enver hoxhes
ne pune......momentalisht vetem....duke degjuar muzike te papame Jazz.....ca vezhgime te pergjithshme nga rruga po lexoj nje e-mail nga nje prof nga Tr qe me paska pru...dhe po zgjedhi nje kartoline per me ia dergu nje miku .......hmmmm dhe po i them Tjeta Juj ....tanve qe jane online....
...
...po vras kohen...
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
po shoh ne you tube ca fjalime te enver hoxhes
po nigjoj muzik...lexoj gazetat skiptare...kafe , cigare....po hedh i sy forumit...
Pausa..lexoj disa keshilla ne msn...degjoj muzike...lexoj forumin...po ha nje pjeshke...ordinary day
PO DEGJOJ MUZIK........PO I HEDH NJE SY FORUMIT...........DHE PO HA CA DHOKUMA FEJESE QE MI KAN PRU.............
po mundohem me pa filxhanin tim ...paska shkrujt ..po kush tma shofi
.......... xhiro nëpër forum ............. po pi nji birrë ........... dhe po i shof njonës ............... filxhanin .......
Citim:
Po citoj ato që tha njeni
PO DEGJOJ MUZIK........PO I HEDH NJE SY FORUMIT...........DHE PO HA CA DHOKUMA FEJESE QE MI KAN PRU.............
sapo erdha tek puna dhe jam shume i lodhur sot nuk po me shtyhet fare
nuk paska asnje rob as ke lokali
po ia fus nje te ikme nga forumi se s'po me rrihet ma ktu........pfffffffffff
Naten miqve te mi virtuale....
po lexoj ne forum...dhe te marr te lexoj librin e ciceronit..ne lidhje me
miqesine..i bukur...interesant eshte
po pi bira dhe bej shere....:p :p
Po pij "Sheridan" ..pa shere
hmmm bireseide....u bona nepslije tashi lol
po pi red bull, po mundoj te bej nje shkrim....hedh nje sy forumit...po ha dhe nje llokum me arra...
Do e nderroja pa problem sheridanin me llokume...i kam fiksim..ja po pres ndonje fejese..te te tjereve ,se mua s'me kane hapur akoma rruge
Tani po degjoj muzike...hedh ndonjehere syte nga forumi...edhe po kerkoj ndonje gje per te ngrene
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
.............
haaaaaaaaaaa...thuji motorristit se i du edhe une ata llokumet e fejeses .....se perndryshe da da s'patohena ma ka than Kati......:
Kerkime ne internet.....xhiro ne forum.....duke qeshur me ca e-maile qe me kane ardh....dhe k.kaq...:p
po flas me njonin....do me u fut shkus per dike ...hahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
po flas me njonin....do me u fut shkus per dike ...hahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
Citim:Elsa po per mu maj...me kishe premtu per ate shoqen tane :p
mbani rradhe lista o e gjate... lol ... e silluni mire nqs doni gra e burra...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Elsa po per mu maj...me kishe premtu per ate shoqen tane :p
Une sdu gru maj se grun e gjej vet...e du per short relationship :p
plasi shkusia knej....duhet me i ba i za Erias e me ne i hap zyren martesore te forumit.........se asht ba keq per shorte sot....:p
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Une sdu gru maj se grun e gjej vet...e du per short relationship :p![]()
shko gjej noj kineze per short relationship ti....une ju gje per long tajm rilejshenship..
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
pse kush tha qe une dua burre??
dhe une per short relation e dua
me merziten meshkujt shpejt
kam qef ti ndrroj
hahahahhahaha qoka goxha ky cuni....po ma prish menjen hahahahah j/k
Ej ika un itash se me erdhi daja e po pi nji gote raki, Elsa ma ruj at gocen qe me ke premtu mos mja ban kuj tjeter
pse pi raki pa mu...ta mbash mend... se timba dhe raki te mire... ma ke rujt shishen apo jo ...lol
sa erdha.. po lexoj neper forum.
elsaa po ndonje kerkese per vete mi? Apo thatesire sot... .
juve jam bo konfuze sdi cte zgjedh do me ndihmosh....
Kota sap homie...
sapo i shkrova nje email..........nje mikut ketu ne forum eshte perfekt dhe desha ti them faleminderit per poezine...........me te vertete qe ishte me efekt...........
Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
sapo i shkrova nje email..........nje mikut ketu ne forum eshte perfekt dhe desha ti them faleminderit per poezine...........me te vertete qe ishte me efekt...........
po lexoj nëpë forum ........... dhe po u dërgoj nji puthje
këtyre gocave ( Yjeve ) ktu lart ...........
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
![]()
po lexoj nëpë forum ........... dhe po u dërgoj nji puthje![]()
![]()
këtyre gocave ( Yjeve ) ktu lart ...........
Citim:
juve jam bo konfuze sdi cte zgjedh do me ndihmosh....![]()
c'po bej tani ?..................................ndoshta nje gje qe nuk e kisha menduar me perpara................................................
.............
diku me frojdeshen......ne forum...duek prit nje e-mail.......gallat muhabet....pa marrim dyrnjane neper goj....dhe po degjojme muzike sllave ............
hjade tesh nga ne per te gjithe ju.....
kam nji birr te ftohte perpara............
por nuk edshte e para
nja pes , gjasht te tjera i thava qepar
me mir po shkoj nje ark te marr.....................
po mundohem me ja qit gjumin vedit............
po rri per qef ...
Tani, -po shkoj te bej gjumin e drekes, jete billionereje apo borgjezeje hesapi
Bleta Puntore apo vjen te fleme bashke?
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Bleta Puntore apo vjen te fleme bashke?![]()
Sapo kam ardhur nga nje ndeshje futbolli dhe po shplodhem pak...
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Bleta Puntore apo vjen te fleme bashke?![]()
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.