Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Vetem 2 dite kan kalu nga summer shkolle dhe fillun testet! Se ku po me con "avjoni" qe i kam hyp, s`e di. Megjithse sot perfundimisht dolen rezultatet e spring semester, jam shum e kenaqur qe dola exellent . Exactly, I accomplished my goal!
Ehhhh ....................
A i intereson dikujt ma ne vitin 2009 se cfare ka bere Napolon Bonaparti ..ai 1.30 cm ....ma
Hajd mo... :p
surprizat si gjithmone jane ne fund...nuk mund te mungonin edhe kete vit!
rrebesh clirimi ....frymemarrje djalli .
.... sa me pelqen jeta............
na u vransu koha
Sa keq qe do bjer shi per fundjave.
Anto....fa caldo...pjekje lekure
i ***sha **** ktyne evropianve qe na kane inat, kta anglez pa dham ne goje qe jane te njohur si njerz te shemtuar kudo ne bote, nje fagot komentator i bbc-se qenka tallur me kengen e shqiperise ne eurovision dhe me gjithe shqiptaret...
shqiptaret duhet te bejne krime sa me shume neper evrope, cfar na duhet rrespekti i ktyre te degjeneruarve anyway!
ca vape
Sa pa qejf ndihem sot. Cdo pjese e trupit me dhemb. Sikur mos mjaftonte kjo, kam dhe cupen pa qef.Ufffffffffffffffffff!
te shkuara Deb ...
Citim:
Po citoj ato që tha shejtania
te shkuara Deb ...
Faleminderit edhe ti.... ika njehere une degjohemi nga darka
Vendi i dyte i siguruar ........ Milan qe rrezikon preeleminaret ne CL ...... Bovinet ne Serie B .................... cosa vuoi di piu dalla vita?????
La fica ................
Sa dite e bukur sot......plazh dhe not per qejf
Ore ky Notua sa kopjac ...Me ka kopju nick :p
ee mir e ke...
po kshu esht kur kap ne linje adm. per gjumesh...
un ne fakt i kerkova kte nich... enious e jo erious
kur e pash, moohhh thah vari trapin... se mos po kujton SE,
nejse
p.s. po e ke fiksim, e ndroj se me te thon te drejten mu shpif
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
i ***sha **** ktyne evropianve qe na kane inat, kta anglez pa dham ne goje qe jane te njohur si njerz te shemtuar kudo ne bote, nje fagot komentator i bbc-se qenka tallur me kengen e shqiperise ne eurovision dhe me gjithe shqiptaret...
shqiptaret duhet te bejne krime sa me shume neper evrope, cfar na duhet rrespekti i ktyre te degjeneruarve anyway!
Citim:
Po citoj ato që tha erious
ee mir e ke...
nejse
pse jo... ci sto
- si nuk njoh nji mësues gjeografie nga Japonia
notorious qe me mire
Sa e lumtur ndihem tani,qe kjo dite ka perfunduar me gjithe merzine qe me ka sjelle;
As faleminers s`te thone njerezit sot, thua se ua ke per borxh ndihmen qe u ofron dhe pretendojne se triumfojne permbi ty duke heshtur me ngjyren e kurvellekut qe kane ne gjak! Ta dish mire o "Yllke Shembullore" se mua s`me plas fare buzeqeshja, nese ti s`e pranon ndihmen time! Perfundimisht e hoqa dhe ate pak merak qe kisha per te ish- ashtuquajturin - respekt tendin. Por ti moj "Yllke Shembullore" kur nuk ushqen respekt per veten tende,cfare pretendoj une prej teje! Nje telefonate me date May 23-rd ? No, no! Te te them Zhele, eshte pak. Perfundimisht, "So long!"
ja nje shembull konkret kur PLAS Femra...
....
Apapapa, paskan fillu me u gjujt ktu!
----------------------
Ca ditet e gjat aventureske ishte dje ..........
te fle apo mos fle kjo eshte ceshtja
po sikur ta hap.....
Shejtane, hape.
Ndersa ti al74, fli.
ku do jete
Pulen e thava, karkalecat i qava .............
pse ndihem fajtore pa faj se kuptoj
Citim:
Po citoj ato që tha erious
ee mir e ke...
nejse
QENT LE TE LEHIN KARVANI TE ECI PERPARA .......
qeni qe leh nuk te kafshon
Citim:
qeni qe leh nuk te kafshon![]()
qeni kocka ha e kocka ska :p
shpresoj per mire,mgjthse kam shume frike
la vita e koklavita
Citim:
la vita e koklavita![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
i ***sha **** ktyne evropianve qe na kane inat, kta anglez pa dham ne goje qe jane te njohur si njerz te shemtuar kudo ne bote, ........
Sot vetem ne plazh u rrinte, se ne zona te tjera tu merrte fryma....
kush i lexo 10 faqe amon se pertoj. kshu o kur mungo gjat menji ven.
Pritja eshte shtuar me sukses ne listen time te zezë.Ama kam a s'kam nje durim
Lucky,jo une sigurisht.
te ja fus njones i shpull, gjith lezet
Sikur s'thash asgje!
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.