Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Per pak e lexova "e krrumja"
Mendim i castit: kam pershtypjen se jam talent i pazbuluar. Zbulomeni e besomeni.
Do na kendosh e pire apo je esell ...
Mendim casti: A mund te jem me e lumtur sesa jam tani????
kuku nona jeme ....gjithmone e me kurioz te te zbuloj...
shif se duhet te kesh buzet e buta per te bilbilos
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do na kendosh e pire apo je esell...
Mendim casti: A mund te jem me e lumtur sesa jam tani????
Mendim çasti 1,
Ka ndonje nje çeles kopil...se me duhet ne kto momente
MC2,
Heyday, na vej nonji video amatore te degjojme live une, eria e al74...qe te vlersojme...zerin
...poshte dhuna apo "la fine giustifica i mezzi"...mah...
Mendim casti: Ceci po me ofendon, une vetem amatore qe nuk jam. Ja degjoni A. Keys, shumezojeni per dy, hiqni numrin e pare qe menduat ne fillim e ju del pothuajse zeri im.
---mu me doli II ...o e mundur?
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Mendim casti: Ceci po me ofendon, une vetem amatore qe nuk jam. Ja degjoni A. Keys, shumezojeni per dy, hiqni numrin e pare qe menduat ne fillim e ju del pothuajse zeri im.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Mendim çasti 1,
Ka ndonje nje çeles kopil...se me duhet ne kto momente
MC2,
Heyday, na vej nonji video amatore te degjojme live une, eria e al74...qe te vlersojme...zerin![]()
kot pa lidhje
Mire thua
IDEM
Hey dashkan te kendokam sot...do mbash iso ti
O Vemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiii,oo svemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Hey dashkan te kendokam sot...do mbash iso ti
O Vemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiii,oo svemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
U be lidhja?
Me ka ardh Fieri ne maje te hundes ket jave .... a ka mundesi mos ma permendni
po po...Vace Zela e Alicia Keys...u lidh krejt
U m'rafte pika mua.. e bejme me pogradecin po deshe po sikur s'shkon..
p.s. invidioso!
Citim:
Ne mes te Fierit do veeeeeeeemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaatjeeee ku dieeeeeellliiiiiiiiiiiiiiiiii dhe booootaaaa nuuuk na sheeeeh![]()
origjinali ka me vlere .... ne mes te pyllit do vemi ....
si dhe mu kujtua kjo barcaleta me kafshet e pyllit:
Lepri duke vrapu neper pyll takon ariun poshte nje peme si i trullos qe po pinte mariuhane
- Ca bon ti ? - i thote lepri - Ketu ne mes te pyllit, ajri paster dhe ti rri e pi mariuahna. Cohu dhe vrapojme bashke
- Mire e ke ti - i pergjigjet ariu. E hudh cigaren dhe fillon me vrapu me leprin.
Duke vrapu bashke shohin dhelpren te bome dhog me kokaine.
- Po mire - i thot ariu dhelpres - jemi ketu ne mes te pyllit me ajer te paster dhe ti thith kokaine? Hajde vrapo me ne dhe pastro mushkerite me mire.
- Keni te drejte - thote dhelpra, dhe ja fut vrapit me leprin dhe ariun.
Pak me poshte takojne ujkun qe po priste heroinen, gati me shiringen te dora.
- Po nuk te vjen turp ty, ketu ne mes te natyres me ajrin kaq te paster dhe ti shpohesh me shiringa? - i thote dhelpra. Hajde dhe vrapo me ne se te bon mire.
- Pa ikni pirdhuni andej dhe ju qe ne mengjes heret - i pergjigjet ujku. Pse ore sa here qe merr ekstazi lepri kete pune kemi ne me vrapu si idjota neper pyll
AD
harrese ...
naten piplla
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
harrese ...
naten piplla
Si t'ia them qe nuk dua dhurate?
Citim:
Si t'ia them qe nuk dua dhurate?
Arma? Une jam per paqen . Gjithsesi, jo se dua ta kursej.. Do te me besh dhurata? M'i bej kur s'ma pret mendja, jo per data te percaktuara.. ashtu duket sikur kthehet ne obligim e jo ne kenaqesi. Nje nga arsyet qe me bejne te urrej datat e percaktuara kjo eshte. Po nuk di pse ne raste si keto nuk me marrin shume seriozisht.
Po mendoja nje shprehje nga filmi turk ALWAYS ALONE.Je ne mes te debores,gjumi ndihet i embel................... por je duke vdekur.Kush me ploteson pikat please se kam qe ne mengjes e s`po me vjen ne mendje ajo pjesa.
Se ke idene sa keq po me vjen,jo vetem per ty qe ike,po per kushuriren time dhe sidomos vajzat,qe jane treguar perhere kaq te dashura me mua dhe i dua si motra..Te qofte dheu i lehte dhe u prehsh ne paqe...
Citim:
Arma? Une jam per paqen. Gjithsesi, jo se dua ta kursej.. Do te me besh dhurata? M'i bej kur s'ma pret mendja, jo per data te percaktuara.. ashtu duket sikur kthehet ne obligim e jo ne kenaqesi. Nje nga arsyet qe me bejne te urrej datat e percaktuara kjo eshte. Po nuk di pse ne raste si keto nuk me marrin shume seriozisht.
![]()
(megjithese ato pjatat nuk do me vinin keq) I ke rene mu ne cacke te kokes. Ta mbeshtes.
Dite e lodhshme ...
Citim:
(megjithese ato pjatat nuk do me vinin keq) I ke rene mu ne cacke te kokes. Ta mbeshtes.![]()
Citim:
Dite e lodhshme ...
gati jam i vesha atletet po te pres ...
mendimi i castit .... hip hip urrraaa
Citim:
gati jam i vesha atletet po te pres ...
mendimi i castit .... hip hip urrraaa![]()
po maje takave sdo dal ... jam bo telef ne zyre sot
ej ke probleme me forumin ti apo vetem une ... shume i ngadalshem
Uh la la la aj lov ju bejbe
uh la la la lov mi tunajt...
Citim:Mjafton te mos jene 1perdorimshe, me kete krize qe ka ardhur nuk mund te pretendoj me shume.
Po citoj ato që tha cedrus
Si i do? Bej dhe porosine e modelit de.
Mos te sjell pjata kafeje kot.
Citim:
po maje takave sdo dal ... jam bo telef ne zyre sot
ej ke probleme me forumin ti apo vetem une ... shume i ngadalshem
te shkoj te loz golf apo jo, thats the question! to get the hell out of the house i never leave.
ok, u ba
btw i was happy for phil mikelson qe fitoi masters dje. finaly a nice guy finishies first
Cedrus me doli pune .... vdes per rrugacet e intelektualizuar ....
me ndihmo te "gjuj njonin"
Mercedes Alteram Partem
Peugeot Alteram Partem
BMW Alteram Partem
Lamborghini Alteram Partem
Jaguar Alteram Paterm
Porsche Alteram Partem
uhhhh dua makine te re lool
miremroma gjithe forumit sa me keni mungu
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.