Forumi Horizont Gjithsej 3316 faqe: « E parë ... « 2600 2601 2602 2603 2604 2605 2606 2607 2608 [2609] 2610 2611 2612 2613 2614 2615 2616 2617 2618 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Prill 2011 - 04:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Une

Virtualiteti eshte vendi çudirave,injoranti paraqitet si inteligjent,prostituta si e ndershme dhe bithgrisuri si shume i pasur , por nga shkrimet eshte lehtesisht e dallueshme te besh diferencimin,sepse per ate qe ka dy pare mend ne koke diskutimi nis zakonisht me shprehjen "..une mendoj.." ndersa debili jep mendim percaktues "..ai eshte keshtu dhe ky tjetri eshte ashtu etj etj..",zakonisht barkthareve ju ben pershtypje kur blejne nje diçka dhe mundohen ta trumbetojne me te madhe, une bleva kete dhe ate (nji mut kane blere ne fakt,blerje virtuale).
Ai qe ka ( tru ,pare,cipe) nuk ka nevoje te veje tellallin.

--- Zoteria juaj ka nevoje te shkojte filloj arsmimin nga e para, kam pershtypjen une , sepse ti nuk dike as te lexosh --------

Aty me siper une kam thene textualisht : ......Ai Nano eshte tip dembeli,...dhe pastaj kam shtuar :...
............................. _kam pershtypjen une_ ------

---Keto tre fjale jane eukivalente me fjalet qe kerkon ti te jene atje tek fjala ime :....Mendoj une _

Biles jane njecike me te buta se dy-fjlaleshi :..Mendoj Une --, sepse kur thua : ---....Kam pershtypjen une ...-- , le njefare shtegu ne vetevete qe nuk je 100 %
me ate mendim qe shpreh, ke nje fare dyshimi ,pasi pershtypja eshte nje dicka perciptas por qe sidoqofte mazhaoranca mendimit tend eshte pro atij definicioni ....

----- Megjithate une ate fjalen -- Pershtypje -- e vura me teper si nje EUFEMISEM ,
sepse mendimi im eshte toaltisht qe MUSTAFAI ESHTE NJE MEDIOKER Dembel ,dhe mendon
se kur flet kunder Patriotizmit apo kunder Sales per gjera qe jane secondare,
,kujton se ben ndonje revolucion me ceshtjen qe trajton -=--por qe ne fakt eshte si nje motor qe punon ne boshllek .......

Dhe nga ana tjeter eshte komplet jashte moralit te kohes qe jetojme --Sepse MODERNIZMI nuk eshte kunder Patriotizmit dhe aq me teper qe ne jemi pjese e nje Gjeopolitike teper , teper nacionaliste dhe agresive qe shprehet cdo dite,cdo ore dhe ne cdo vend te botes kunder Interesave jetike te kombit tone
Kjo gjeopolitike perfaqsohet nga fqinjet tane AGRESORE te jashtezakonshmem , dhe pikerisht per kete arsye perdoret ne Fjalorin politik te kohes se sotme termi :--BALLKANIZIM ---------qe shpreh mardheniet armiqesore extreme midis shteteve

----------Dhe koha po tregon se keta fqinjet tane nuk kane ndryshuar ASPAK ne politiken e tyre VRASESE KUNDREJT POPULLIT SHQIPTAR ----------Kane te njejten fytyre politike KRIMINALE si ne vitin 1810.....

......Ndersa Mustafai e quan patriotizmin dicka te tejkaluar !!!!! ?????, kur patriotizmi i duhet Shqiperise si Ajri qe marrim fryme ...... ne menyre qe te mbijetoje dhe te lulezoje
ne keta ambjent mbytes dhe helmues qe krijojne fqinjet tane per Kombesine tone ....
---------

Gjithsej 3316 faqe: « E parë ... « 2600 2601 2602 2603 2604 2605 2606 2607 2608 [2609] 2610 2611 2612 2613 2614 2615 2616 2617 2618 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.