Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 259 260 261 262 263 264 265 266 267 [268] 269 270 271 272 273 274 275 276 277 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Prill 2012 - 21:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Te lutem me respekt per ndjenjen!!!

Postuar nga Katilesha datë 16 Prill 2012 - 21:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Te jam mirenjohese!

E di vete ti; paruke.

:p

Postuar nga Vizioner datë 16 Prill 2012 - 21:21:

...hic

Postuar nga Eria datë 16 Prill 2012 - 21:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

E di vete ti; paruke.

:p

Nje bjonde do ta bej une dhurate.

Ps. Kush e shpiku kete butonin e citimeve -.-

Postuar nga al74 datë 17 Prill 2012 - 00:46:

Re: M.C. Pak me shume Respekt dhe Miresjellje

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
-I nxitur nga diskutimi tek Tema mbi Martesen-

Forumista, te keni pak me shume Respekt dhe Miresjellje kundrejte njeri-tjetrit!
Nuk eshte mbrenda normave Etike qe, ne diskutime te kaloni nga Koment i pergjithshem ne diskutime apo pyetje personale, duke krijuar nje mendim per tjetrin VETEM sepse ai ka opinionin e tije rreth nje ceshtje si dhe nje kendveshtrim tjeter!

Mendoj, dhe ashtu eshte qe, ne Teme te diskutohet per ceshtjen, ne kete rast Martesa. I martuari te shprehi te mirat e marteses kurse ai qe nuk do, si une, te shprehi n.q.se mundet te shpjegoje pse mendon qe bashkejetesa eshte me e mire.

Etika ime, nuk do me lejonte asnjehere te pyesja raid, Al dhe cilindo ketu pse ka perzgjedh ate forme jete.

Nuk do ta pyesja AL qe e ke bere martesen thjeshte, si shume shqiptare, per te pasur nje grua ne shpi te te gatuje e te te pastroje apo pyetje si, ishin-jane prinderit e tu te lumtur apo jo?
Une, keto gjera as nuk i shkoj ndermend kur lexoj komente te antareve ketu per ceshtje te vecanta.
Secili zgjedh jeten dhe menyren e tije te te jetuarit, sipas Konluzioneve te nxjerra nga nga ngjarjet ne pergjithesi EDHE pa perjetuar vete "Trauma" apo ku di une!

Me miresjellje e them dhe kerkoj qe veprimet si te Al74 dhe te raid te jene sporadike dhe te pa perseritshem, aq me shume qe i vlersoj si njerez nga Textet-komunikimi ne pergjithesi i tyre dhe si bashkebisedues te Forumit.

Vizio nuk tu pergjigja mrame se forumi pat probleme edhe ndoshta edhe do e kisha kalu ne heshtje por ajo qe me ben pershtypje e me shtyn te ti them nja dy llafe se nga kto femrat e forumit nuk pati asnje reagim per te mbrojtur kategorine e tyre.
une tani te shpjegoj :
nese te bera pyetjen nese prinderit tuaj jane te lumtur ( po ketu te them me sinqeritet qe e mendova nese i ke gjalle te dy prinderit apo jo qe te mos te prek ne tela e nqs. kjo e fundit ka ndodhur kerkoj ndjese) ta shtrova qe ti kunderpergjigjem barazimit qe i ben ti marteses me banalen. supozoj qe ti 97% je frut i marteses se prinderve te tu se ato kohe martesa ishte lidhja kryesore. e kjo nuk eshte futje hundesh ne privatesine tende.
une nuk te gjykova bashkjetesen por mbrojta martesen dhe do e mbroj sikur te jene me mijera ato qe e mendojne si ty e te me kundervihen.
shpesh qellon ca mendime ofenduese per femrat shqiptare qe lene per te deshiruar .
edhe e fundit Vizio : te permendesh gruan time apo edhe te gjykosh zgjedhjet e mia ne jete mos te te shkoje me ne mendje se nuk ke njohurite e duhura e as koqe.
kjo eshte pergjigja me e miresjellte qe mund te te jap.

Postuar nga AngelDevil datë 17 Prill 2012 - 00:47:

Re: Re: M.C. Pak me shume Respekt dhe Miresjellje

Citim:
Po citoj ato që tha al74

e me shtyn te ti them nja dy llafe se nga kto femrat e forumit nuk pati asnje reagim per te mbrojtur kategorine e tyre.

Urno.. ca po thoje?

Postuar nga al74 datë 17 Prill 2012 - 00:50:

Re: Re: Re: M.C. Pak me shume Respekt dhe Miresjellje

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Urno.. ca po thoje?

ti je ironike , nuk quhet.

Postuar nga cecilia datë 17 Prill 2012 - 00:52:

Ca ka bo vaki al? Un jam shpreh mer. Apo normale sme lexon mua ti e ke mendjen te himni i flamurit

Postuar nga AngelDevil datë 17 Prill 2012 - 00:54:

Re: Re: Re: Re: M.C. Pak me shume Respekt dhe Miresjellje

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ti je ironike , nuk quhet.

edhe ca pastaj sdi me u pergjigj me ironi ti

ca tha vizio per femrat e forumit se me paska shpetu

Postuar nga Deb* datë 17 Prill 2012 - 00:55:

Vizio nuk e di cfare te ka merzit ty, por dhe te pyesesh nuk besoj se eshte ofendim. Ti thua kurre nuk martohem me shqiptare. Une si femer do mendoja se dicka te ka ndodh qe arrin ne kete perfundim, gjersa ti nuk jep shpjegim. Nese nuk do te te citojme mos jep deklarata aq te prera. Ti flet me shume siguri. Eshte kjo siguri, na shtyn ne te mendojme se mund te kesh patur pervoje jo te mire me femra shqiptare.

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 259 260 261 262 263 264 265 266 267 [268] 269 270 271 272 273 274 275 276 277 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.