Forumi Horizont | Gjithsej 152 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)
....Perseri....
E dini si u be i pasur Berluskoni?
Kur ishte i vogel gjen nje kokerr portokalle,e hengri dhe farat i mbolli.Pas ca kohesh farat peme me kokrra.Ai i merr kokrrat i ha dhe farat i mbjell.E keshtu vazhdonte gjithmone Berluskoni i vogel derisa nje dite i vdiq babai dhe i la trashegim pasurine...!!
Dy cuna do talleshin me nje xhaje.
Cunat--O xhaje c'eshte kjo ,e i tregojne nje banane.
Xhaja--Banane.
Cunat--E mbafsh,e po qeshnin me te madhe.Xhaja rri pak e u thote.
--Po ky cfare eshte,e u tregon nje pallat.
Cunat--Pallat o xhaje.
Xhaja--Epo e mbafshi
Cunat--Ngadale o xhaje se eshte shume i madh.
Xhaja--Nuk ka problem tulla-tulla.
Ujku.ariu dhe miu po benin gare ne shpelle se kush pinte me shume raki e te dilte nga shpella duke ecur normal para komisionit.I pari pi ujku.Pi epi dhe sa ben te dale plaset ne toke. I dyti pi ariu.Pasi mbaron ecen,del nga shpella sa vete para komisionit,qesh dhe bie para kembeve te tyre.I treti pi miu.Pi e pi e pi epi,Kaluan5 ore.Te gjithe po prisnin kur miu del,ecen normal e tere inat thote:
--Ku eshte macja po si q..a robte e shtepise!
Nje vlonjat shikon nje goce me nje djale qe ishin ulur,u afrohet dhe e propozon ate.
--Me fal--i thote ajo--,por ne stolin e zemres time eshte ulur nje tjeter,e i tregon djalin qe ishte me te.Vlonjati i afrohet atij e i thote:
--O vella, bej edhe nje ****e vend per mua.
Nje grua e bukur hyn te zyra e mjekut.Sa hyn brenta nje qe ishte brenda po e shikonte i habitur.
--Doktor te zhvishem ?
--Po i thote ai me gjysem zeri.Ajo zhvishet e ky i hidhet persiper.Pasi mbarojne pune ajo i thote.
--He doktor ckisha une?
--Me falni i thote ai--une jam bojaxhi dhe kam ardhur per te lyer zyren.
--He o Beni boll me puthe fute tani.--thote vajza
--Une kam 20 minuta qe ta kam futur-thote Beni i lodhur.
--Oleelee mami sa po me dhemb...!!
--O gjyshi--thote nje indian i vogel--pse ty te therrasin"Qendro me nje kembe",babin"Vallezim me ujqerit"mamin"Pumi im"?!
--Pasi cdo emer indian ka nje histori dhe qe ta dish edhe ti o "Perzervativ i cpuar"...i thote gjyshi.
Nje cift arixhinjsh se bashku me djalin e vogel po ecnin ne pazar.Aty kalon nje makine dhe e ben shume pis djalin e vogel.
--Burro shife si e boni makina djalin tu keqen.
--Lene aty se bejme nje tjeter-ja kthen burri.
Nje cift po benin dashuri ne fushe,por ishin shume te varfer dhe skishin me se te mbuloheshin.Aty kalon mbreti me kale,i shikon i vjen keq dhe u jep pelerinen e tij qe te mbuloheshin.Cifti filloi te zihej ma dha mua jo ta dha ty.Dhe per te zgjidhur sherrin pyeten mbretin:
--O mbret i nderuar,kujt ja dhe pelerinen mua apo asaj.
--Une ja dhashe atij qe e kishte brenda--,u pergjigj mbreti. (enigme,gjejeni ju). Nga roke!!
Gjithsej 152 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.