Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga Amstel datë 12 Nëntor 2006 - 16:36:

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Del e pyet te parin qe sheh ne Tirone:

Nga je?

Prej Tirane(se te paket jane ata vendalinj qe i thone Tirone ) bre burre, tash u ba 2 vjet qe kam zbrit prej malit

Cka je tu ba?

Tu kullot lopen buze Lanes

ahahahhahahhahahahhahaha
ka edhe me
o shoku nga shkohet per te sheshi skenderbeut?
anej bre burre ke marr nja katerdhjet e pes metra drejt e ke me shku pasaj qa anej djathtas..
nje dite pyes njerin se ku jane fugonat e korces para nja pes vjetesh ja bre djalke aty matan me te kaluar ate kthesen arn atje tu mbyllt e mendjes tu mbyllte

Postuar nga Ari. datë 18 Nëntor 2006 - 05:30:

re

erdhem..... na hapni rrugen ju lutem....erdha per tiu thene se ne vlonjatet nuk kemi koh te merremi sondazhe ... por mjafon nje dhe vetm nje.... dhe e kuptoni vet rendesine..

Postuar nga SEXI datë 18 Nëntor 2006 - 15:14:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
erdhem..... na hapni rrugen ju lutem....erdha per tiu thene se ne vlonjatet nuk kemi koh te merremi sondazhe ... por mjafon nje dhe vetm nje.... dhe e kuptoni vet rendesine..

E ore labi po 7 vlonjat kemi der tani ne forum vlla....Tironcit kudo kryesojne....Leqe edhe une stergjyshin na Vlora e kam pase.....

Postuar nga Ari. datë 19 Nëntor 2006 - 00:19:

re. seksi

ok. nuk kam kundershtim seksi... nuk eshte problem let te kryesoni you forumet neve kemi mese merremi dhe kryesojme me gjera akoma me te rendesishme..sa do te doja te i ishe nga ballkoni i evropes... seksi..d.m.th nga vlora por ja qe nuk je megjithate te pershendes

Postuar nga Amici di Nessuno datë 19 Nëntor 2006 - 19:39:

ku dolet ju ballkoni i evropes mo aman.

kam vene nje pamje tek tema pamje nga vlora. Shife icik.

Postuar nga Admirali datë 19 Nëntor 2006 - 20:49:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha patrioti_tirons
tirona tirona ti je zemra jon
ti per ne ti per ne je gjithmon kampion hej!

Dukeni qe jeni kanibale te gjalle ju tironcit

-------------------------------------------------------------

Vlora ballkon i Europes, qe kur keshtu??? Apo deshe te thoje Trampoline Trafiku drejt Europes

Postuar nga SEXI datë 19 Nëntor 2006 - 21:06:

Re: re. seksi

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ok. nuk kam kundershtim seksi... nuk eshte problem let te kryesoni you forumet neve kemi mese merremi dhe kryesojme me gjera akoma me te rendesishme..sa do te doja te i ishe nga ballkoni i evropes... seksi..d.m.th nga vlora por ja qe nuk je megjithate te pershendes

Me qene Vlora nga ballkoni i Europes.....Tirona eshte nga veranda e Botes.....

Postuar nga Admirali datë 19 Nëntor 2006 - 21:14:

Re: Re: re. seksi

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Me qene Vlora nga ballkoni i Europes.....Tirona eshte nga veranda e Botes.....

Mos harro pluhurin
dhe mos i bini kaq fort me shpulle se u degjua deri ne Danimarke :p:p:p:p

Postuar nga SEXI datë 19 Nëntor 2006 - 21:19:

Re: Re: Re: re. seksi

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Mos harro pluhurin
dhe mos i bini kaq fort me shpulle se u degjua deri ne Danimarke :p:p:p:p

Se harrojme pluhurin ne mo lale sado qe jemi shume larg...Ahhh sa me mungon pluhuri i Shqiperise

Postuar nga Ari. datë 20 Nëntor 2006 - 01:35:

sa inat you vjen juve nga tirana,nga durrsi.. ju pelqen vet te griceni....po kete...... ti ore moxhist e kane thene te tjer para meje edhe shiko harten pak te lutem..... ju mund te jeni çfar te doni ne nga vlora nuk kemi kundershtime ... sepse jemi krenar per veten ton..ti indetifikohesh me juventusin me italin etj,etj qe ka shume si puna jote ....ne jemi qytet nobil...edhe skenderbeu erdhi dhe u martua ne kanine mund te gjente andej ku haet tav kosi me fasule .... ..e morret vesh apo jo ?kush merr grua nga vlora zoteron gjithe shqiperin ....kush merr burr nga vlora zoteron gjith ballkanin...keshtu thuhet nga anet tona.... vella.....

Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.