Forumi Horizont Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Do te doja...... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12508)

Postuar nga GENTI_the_KING datë 13 Gusht 2007 - 01:14:

do te doje te zgjidhja te pakten , gjysmen e ktyre problemeve qe me kan zene.........................e te mos isha kaq i merzitur.......me mungon qetesia.

Postuar nga hebeja datë 13 Gusht 2007 - 01:56:

Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
do te doje te zgjidhja te pakten , gjysmen e ktyre problemeve qe me kan zene.........................e te mos isha kaq i merzitur.......me mungon qetesia.

Pikepamja pozitive ne jete dhe per jeten eshte fshehtesia e te qenit i lumtur.

Postuar nga Glaukus datë 13 Gusht 2007 - 02:26:

... më ka marrë shum malli .............. !!!

........ sa do doja ta dëgjoja edhe njëherë zërin Tënd ............... !!!

Postuar nga Katilesha datë 18 Gusht 2007 - 23:46:

Lightbulb

Do  te doja qe te ishe perseri......do te doja qe te ktheja koken pas dhe ti te ishe Ketu......duke me buzeqeshur......

Do te doja te kisha nje shenje nga ty......te pakten te dija si je.......!!

Postuar nga Goku datë 19 Gusht 2007 - 04:51:

Do te doja ti plotesoja deshirat njerezve...( jo te gjitha kuptohet se ka njerez me deshira te keqia )

Postuar nga atiola datë 19 Gusht 2007 - 19:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue
Do te doja ti plotesoja deshirat njerezve...( jo te gjitha kuptohet se ka njerez me deshira te keqia )

hahaha ke te drejte tigerblue

une do doja te plotesoja cdo deshire te tigerblue
dhe nje fund ti vjellja nje puthje

Postuar nga Glaukus datë 19 Gusht 2007 - 22:46:

... do të doja ..........

- Të ishe me mua sonte ........... dhe të dilnim xhiro Vollgës .............

... apo të vi unë aty ???

Postuar nga Goku datë 20 Gusht 2007 - 05:09:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

hahaha ke te drejte tigerblue

une do doja te plotesoja cdo deshire te tigerblue
dhe nje fund ti vjellja nje puthje

Do te doja te isha ne Shqiperi me pushime, sigurisht te takoja edhe nje person "SPECIAL" ...

PS: Atiola do besh gabimin me te madh te me plotesosh mua cdo deshire...nuk po e them pse por do ishte me mire mos te plotesoje shume ok ja nje kiss per ty por vetem nje ama

Postuar nga Katilesha datë 24 Gusht 2007 - 00:50:

Do te doja qe shpesh here ...,ashtu si dhe sonte te mos ndihesha sikur jeta eshte duke m'u shkepur nga te gjitha anet.....te jep  pershtypjen se kujtimet e saj  rrahin ne cdo pjese te trupit dhe ata me gjithe forcen e tyre duan te shkepin muret ....te behen e tashmja ime.......te shperthejne si nje vullkan dhe si mbulese te hidhen siper meje.......

Postuar nga Katilesha datë 24 Gusht 2007 - 00:50:

Do te doja qe shpesh here ...,ashtu si dhe sonte te mos ndihesha sikur jeta eshte duke m'u shkepur nga te gjitha anet.....te jep  pershtypjen se kujtimet e saj  rrahin ne cdo pjese te trupit dhe ata me gjithe forcen e tyre duan te shkepin muret ....te behen e tashmja ime.......te shperthejne si nje vullkan dhe si mbulese te hidhen siper meje.......

Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.