Forumi Horizont | Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cifti 2011 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18385)
Kurt ke qejf ta acarosh lulen, kshu bejn t'gjith meshkujt , metod e vjeter kjo,, po gzoje ktu, se real s'besoj tkesh shance
Citim:fakti qe ti kujton se une perdor metoda apo lines to pick up girls ktu apo kudo, me duket funny.
Po citoj ato që tha Ashley
Kurt ke qejf ta acarosh lulen, kshu bejn tt'gjith meshkujt , metod e vjeter kjo,, po gzoje ktu, se real s'besoj tkesh shance![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
fakti qe ti kujton se une perdor metoda apo lines to pick up girls ktu apo kudo, me duket funny.
nuk jam tip i botes se meshkujve qe ju vijn mbrapa gjithe diten ne realietet me pick up lines that make you giggle. per kte ju te dyja duhet te gezoni prezencen time ktu se ne realitet nuk do harxhoja asnje second to make you feel better about your cheerleader existence:dd edhe pse te dyja nuk jeni ugly:p
nuk e mohoj qe e shijoj pranine e lules ktu, jo se jam i mahnitur nga bukuria e saj, por se eshte cute silly ne personaliet:dd
Citim:ti nuk e kupton shqipen mire dylan, se vetem mendjemadh nuk jam treguar.
Po citoj ato që tha dylan
wowwwwwwwwwwww zotin mos u bje kaq mendjemall se ma prishe ncnncncnc
njerzit menjdemllenj i urrej![]()
Citim:
ti nuk e kupton shqipen mire dylan, se vetem mendjemadh nuk jam treguar.
little defensive.. maybe!! loool
Citim:me mire mos interpreto shume shkrime publikisht dylan se po i ben vet autoret confused
Po citoj ato që tha dylan
un kshu e mora cik mendjemmal i perzier me tip mashkulli tipik shqipe![]()
Kurt sa nuk te kuptojne fare keto femrat ty! Duket sheshit qe nuk ke interes per me shume gjer me tani per asnje femer ketu. Mua kete pershtypje me le. Apo jam gabuar dhe une?
Kurti nuk eshte mendjemadh por cik krenar dhe i sinqerte.
Fatkeqesisht sinqeriteti edhe pse me fjale vleresohet shume shihet si shenje mendjemadhesie, dobesie apo arrogance.
Citim:
me mire mos interpreto shume shkrime publikisht dylan se po i ben vet autoret confused![]()
dylan, po ne te dy skemi asnje vote!
Sic duket, na mendojne se nuk jemi cift i pershtatshem
Shiko sa modeste jemi ne te dy, votat tona ja kemi dhene te tjerve, kurse te tjeret ia japin vetes
hm...hec ma, as me dylanin nuk me heci ciftezimi.
kurti eshte djal i mire. nje sugjerim i dhash "gjej nje grua ne shqiperi". filloj me shaj mua. por kur ja thojne te tjeret nuk thot gje.
Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.