Forumi Horizont Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga kontinenti datë 29 Maj 2005 - 08:58:

Durrsak, un jam dakort lal, se ai qen po na nxjerr shume gjona. Thuje planin se edhe kryeministri,nuk do jete kundra.Premtoji edhe nje shume te mire, vetem te mbylli gojen ai,se pastaj nuk kemi rruge tjeter lal, ti e di se je edhe plotikan.
Amon mbyllja gojen. Boj cfar te dushe,vetem mbylli gojen atij horri.

Postuar nga durrsak datë 30 Maj 2005 - 05:22:

Duhet te nxjerrim edhe ne gazeten tone. Biles sa me shpejt dhe nese ti je dakort un po behem kryeredaktori. Fol edhe me Kryeministrin nese edhe ai ka te njenjtin mendim...

Postuar nga kontinenti datë 30 Maj 2005 - 06:54:

Ca po na duhet gazeta neve lal...ne punen e kemi me Kolumbine,gazetat jan per ato qe llapin lal,jo per ne.

Postuar nga belgium datë 30 Maj 2005 - 12:22:

re

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Ca po na duhet gazeta neve lal...ne punen e kemi me Kolumbine,gazetat jan per ato qe llapin lal,jo per ne.

noi mendim noi sugjerim per dhenie postesh ndaj gjinis femerore ??
kontinenti durrsaku kujt doni me i dhon psot qe te vej firmen un ??

Postuar nga myzeqari datë 30 Maj 2005 - 14:32:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Duhet te nxjerrim edhe ne gazeten tone. Biles sa me shpejt dhe nese ti je dakort un po behem kryeredaktori. Fol edhe me Kryeministrin nese edhe ai ka te njenjtin mendim...

Shume dakort , po smi ke ti fajet , i ka Konte qe e kishte ne dore ta hidhte me gjithe recka , dhe beri punen shkel e shko !!!!
kalo pak nga zyra ime , se kam urdhuar min e thesarit te te pregatis nje cek ! 5000$ besoj se jane te mjaftushme per kete 15 ditesh !

Citim:
Po citoj ato qe tha belgium

kontinenti durrsaku kujt doni me i dhene psot qe te vej firmen un??

E kishe zogun ne dore dhe te iku , bashkoju opozites po deshe , se me keta te dy merem une , po te duan gje me drejtohen mua !

Postuar nga belgium datë 30 Maj 2005 - 14:40:

re

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Shume dakort , po smi ke ti fajet , i ka Konte qe e kishte ne dore ta hidhte me gjithe recka , dhe beri punen shkel e shko !!!!
kalo pak nga zyra ime , se kam urdhuar min e thesarit te te pregatis nje cek ! 5000$ besoj se jane te mjaftushme per kete 15 ditesh !

E kishe zogun ne dore dhe te iku , bashkoju opozites po deshe , se me keta te dy merem une , po te duan gje me drejtohen mua !

myzeqari mir qe me the se po pergatis i grusht shteti tip pinoçeti

Postuar nga belgium datë 30 Maj 2005 - 14:46:

re

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Myzeqaro....he lal, bekuar mbete tere jeten.
Nuk do jete e larget dita qe ti te jeshe kryeminstri sepse te takon.
Sherbetori jot besnik
Kontinenti

ktu vje era tradhti kontinenti lolllllllllllll

Postuar nga myzeqari datë 30 Maj 2005 - 14:52:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

myzeqari mir qe me the se po pergatis i grusht shteti tip pinoçeti

Mos ki merak , se po te bej nje vend ne hapsane edhe ty !
Min Konte ju urdheroj te shkepusni cdo lidhje qeveritare dhe mi , me zotin Belgium, pasi ky person me duket teper i rezikshem , per sa i perket qeverise tone te ndritur !!
Lartmadhnia e tij una !

Postuar nga myzeqari datë 30 Maj 2005 - 14:55:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Me urdherin tim emerohesh kryeredaktor i gazetes tone te shumendritur , pune te mbare , edhe nxir ndonje gje se jemi ne pritje !

Postuar nga belgium datë 30 Maj 2005 - 14:56:

Re: Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Mos ki merak , se po te bej nje vend ne hapsane edhe ty !
Min Konte ju urdheroj te shkepusni cdo lidhje qeveritare dhe mi , me zotin Belgium, pasi ky person me duket teper i rezikshem , per sa i perket qeverise tone te ndritur !!
Lartmadhnia e tij una !

myzeqari bohu gati per atentat posht ures se lanes .
do vej nji femer me te vra dhe do te boj foto qe ta din te gjith sa kryeminister maniak-seksi je .
i bej thirje te gjith antarve te sabotojn qeverin .
sabotazh masiv bashkohuni me ish shefin tuaj .

Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.