Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
.. dhe dhimbja e paftuar u ul kembekryq ne ballin e saj te kontraktuar e vendosi te mos levizte me qe aty.. ishte e kote te protestonte, tashme duhej te ishte mesuar me prezencen e saj. I perserisnin qe ndoshta per faj te mendimeve te teperta.. valle mendimet te dhembin kaq shume?! C'torture!
ah kjo vetmia ........... ta këpuska shpirtin .
..nese vullneti i saj eshte i tille do rrespktohet..
... amin ....
I bejne vete pergjimet .............. dhe pas kater vjetesh nuk kane zhdukur dot as provat kundra .............. nuk kane fshire telefonatat qe kane bere vete ...........
e gjete kryqin ti Angel ... don ndihme ?
Naten e Mire Alteram Partem !!!
qe shqip do te thote .... une po iki,po ju befshi qejf
jo akoma .... mission impossible do thoja
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Naten e Mire Alteram Partem !!!
qe shqip do te thote .... une po iki,po ju befshi qejf![]()
E cka qene Mata Hari para meje
asigjo
Alteram Partem Shejtone Raxhimè
Qe shqip do te thote.....naten shejtone,vallahi s'do beje keq sikur te ikje te flije edhe ti
Kurse ne dialekt do te thote ....te pafsha ne enderr me nje dhender
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Alteram Partem Shejtone Raxhimè
Qe shqip do te thote.....naten shejtone,vallahi s'do beje keq sikur te ikje te flije edhe ti
Kurse ne dialekt do te thote ....te pafsha ne enderr me nje dhender![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
asigjo![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Cedrus me doli pune .... vdes per rrugacet e intelektualizuar ....
me ndihmo te "gjuj njonin"![]()
Good night Maka Paka ............ Good night Ingu pingu, .... Good night Upsi daisy .............. Good night portipines ..........
... to the moon and back ...
Ju a maj sanshajn, maj onli sanshajn, ju mejk mi hepi uen skais a grei, jull neva nou die, hau maç aj lav juu, pliz dont tejk maj sanshajn euej.
M' ka shku menja me u martu puna eshte cfare race ta zgjedh burrin
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
cfare race ta zgjedh burrin![]()
Nese ka nje gje qe ma heq zarin eshte BE qe na ben llafe se kerkon arritjen e disa standarteve per tu futur, bejne nje qerre llogje...nuk eshte puna qe nuk e pranoj qe jemi mbrapa...por kur ta thote nje komunitet qe ka ne perberje vende qe "standartet" i kane arritur duke zmadhu te dhenat...osh me ja fut vetes "Bam"!
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Panxho ..............![]()
![]()
Citim:
puna eshte cfare race ta zgjedh burrin![]()
Vere.. shume vere..
Citim:
Ncnc
Me pelqen shume shprehja subkoshienca ime ka standarde me te larta
Kjo shpjegon pse ne endrra shohim njerez te bukur![]()
...
Citim:nuk jemi mbrapa aspak, faktikisht nuk duhet te begenisim te futemi ne nje komunitet aq qesharak si BE sot, edhe sikur te na bejn lutje, por sme degjon kush mua
Po citoj ato që tha NS-6
Nese ka nje gje qe ma heq zarin eshte BE qe na ben llafe se kerkon arritjen e disa standarteve per tu futur, bejne nje qerre llogje...nuk eshte puna qe nuk e pranoj qe jemi mbrapa...por kur ta thote nje komunitet qe ka ne perberje vende qe "standartet" i kane arritur duke zmadhu te dhenat...osh me ja fut vetes "Bam"!
...nje dite mizerje sot...s'me ngelet gje tjeter...perveçse te pres diten e neserme...Naten e mire Cecilia :p
...me mungon...oh se me mungon! shpesh rrugezgjidhja eshte heshtja po kjo te shtyp per dreq...
Me ne fund..
Epo te te vjedhin sy per sy kjo nuk durohet.
Me mire Jo se me keto nerva qe kam do rrah ke te me dale perpara.
Komshijet i kam rrah mire qe te mos e hapin gojen. U kam fut friken.
dhe te papriturat s'paskan fund ...
Po si ma kishte syne sa nje filxhan e papritura
Edhe ti Devi? xhoin tha kllab cdo e papritur s'jell nje te mire me kete parim po ec une keto dite.
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Edhe ti Devi? xhoin tha kllab cdo e papritur s'jell nje te mire me kete parim po ec une keto dite.
C'te te them, vetem kur i provon tjetri ne kuriz te kupton tamam prandaj kurajo dhe shikohe goten gjysem plot. Une sa here qe kthej koken gjej veten te them ishte me mire qe ndodhi keshtu.... Cheers, mos u merzit, sorry he se mbase s'je as ne mood per komente sidmos nga te e e nigmosurit sic thote dhe cedrus c'me beri te ndryshoj nickun.
Kujt duhet ri referohem ?
e di tesoro e di .... do kaloje .... sic thote Cedrus ca se ze robin e shkret dhe se heq
mc-1 Se kujt po i djegin veshet
mc-2 sa here degjoj Palin te flase me vjen ndermend pallati 176. Te na qeverise palo Palin ahhaha pu pu puuuuuu.
mc-3-llafet te lene pa pune
ahahah kam me shume kaq per sot
Po c'deshte te shkruante ne fund xhanem...?
...kur thone qe djalli ka zili femren
mendoj qe postimi i Debora qeka per te "gishta qe dridhen"
...brrr..
Endrra me prisni!
p.s. 4 0
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po c'deshte te shkruante ne fund xhanem...?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Se ka shkrujt dot se i levizte dora... I ka ardh burri nga mrapa![]()
Me behet qejfi Eria.
Se mos permenda litarin moj? Nuk permendet litari ne shtepine e te varurit.
mendimi i castit ....
Deb ha kumblla, Fajes i mpihen dhembet.... lool
Debora, boll hengre kumblla ti moj. Ose jepja AD se ajo e gjen si mos mpihen dhembet e miletit.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Me behet qejfi Eria.
Se mos permenda litarin moj?Nuk permendet litari ne shtepine e te varurit.
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.