Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Qe Trocki me demaskimin e tij ndergjegjsoi amerikanet kjo dihet, vetem se problemi qendron ne faktin edhe pse jemi jashta temes, ne ate kohe egzistonin koncepte te gabuara dhe per ne shqiptaret ishte nje epoke e gabuar, me troç nuk ishim kurrkushi, vendi quhej vilajet i turqise apo ballkon dhe te mire ishin vetem xhembazet, ata benin politiken dhe pazaret vetem se varej se nga vinin keta, nga perendimi apo lindja, nga jugu apo veriu. Ja keshtu as mish as peshk deri me 1912.
...Duhej-duhet dhe ky pushim i sotmi.
Te rroje festa, dita e "baballarve" ose ikja e krishtit ne qiell qe e ben te mundur
Raimond ...mo hiq kanatieren se na preve shpresat.
M.C Mirmengjes forumi ju uroj nje dite te mbare kudo qe jeni...
llafi jot n'vesh te zotit Bionde! Ene kastrakunglli mund t'haet pa marak na thojn gjermont. Kjo vdekja paska qen mister i papam. Nuk po e marrim vesht ka po na hyn.
Ndjehem e shokuar !!!
M.C dite gri duket ...
po tani ??
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Ene kastrakunglli mund t'haet pa marak na thojn gjermont. Kjo vdekja paska qen mister i papam. Nuk po e marrim vesht ka po na hyn.![]()
Citim:Lere mos e pyet , nuk me la as te shkoja ne plazh sot.
Po citoj ato që tha Eria
ehe e konfirmoj hajet pa merak thone
MC. Mjere shiu po filloi![]()
![]()
![]()
![]()
Dje u mbytem ne nga shiu ,sot te can dielli,po duket nje re qe vete e vjen,po filloi e griva,se duan nje jave rrobat te thahen
MC. Kush zbret prape ne bodrum
Uaaa! Me raft nje punto Paskam futur erian te lista e injorimit
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Uaaa! Me raft nje puntoPaskam futur erian te lista e injorimit
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Uaaa! Me raft nje puntoPaskam futur erian te lista e injorimit
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Te rafte i damlla Interit ishalla,e ngelte pa asnji kupe per pese vitet qe vijne![]()
![]()
Dashke dhe puthje -.-''
Me ke ofendu rende fare
nuk o ene mosha me kercy gur m'gur
Sa inat kam kur fejsbukesit e faqes time i mbajne komentet e fotove publike.. te rrofte qe privatezon fotot ti nga ana jote!
edhe une
mendim casti: mendoj qe me duhet te iki prej komp. per tu marre me S e vogel qe po luan me mausin dhe makinat e veta.
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Sa inat kam kur fejsbukesit e faqes time i mbajne komentet e fotove publike.. te rrofte qe privatezon fotot ti nga ana jote!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
C'te kane bere moj aman
As mua,mesa di
Bejme sherr bashke,se pajtohemi prape
Edhe mua, se kam dy tre dit pa u zi me nonjeren lol
Sherr me plasje per muri, apo skic ne couch ? What would u prefer? :p
Petter ti rri larg se s'ma njeh nevrikun
Eria, ti afrohu po deshe, po s'mbaj pergjegjesi per pasojat. Apo c'filluan dhe bubullimat ketej...
iii sa lesbike keto te dyja :p lol
Omi mftoni dhe mua me ate duet sherri..se jam I vetdijshem dhe per pasojat lol
Bile bile sic tha dhe piktori, qe bubullimat keni me I shoqeru me auuuuuu auuuuuuuh lol
Petter sot s'po sheh me nga syte, e mbushi forumin me gay e lesbo.. Mos ka arritur virusi i sallatorit dhe andej nga ju ore
m.c. s'flas me.
Jo ka ngel vetem ne europ, lol.... Ketej flitet qe virusi pjeshkes do bej baderdi lol
Un seshte se mbusha, thjesht mendoj se ka elemente me prirje te gabuara ketu ne fh lol
Qenkan ringjallur temat e sexit sot ne forum.
Akoma po me dridhet trupi nga ajo qe pashe sot.
Vjen polici bllokon the highway e vinte verdalle zig-zag nga nje line ne tjetren si i cmendur. Per nje moment thashe mos vdiq e i doli makina jashte kontrollit.
Ndaluan te gjitha makinat, gjersa polici dha shenje me dore te vazhdonim. Me siguri i kishte ardhur ndonje urdher te bllokonin highway se do kene qene duke ndjekur ndonje. Bllokim te tille s'me kishin zene syte. Une u tmerrova per vete. Apo s'isha afer tij.
Porca troiaaa ma come si fa!! 2€ al mq.
E poi dicono i sudamericani o i rumeni, ci rovinono la piazza! Ma vaffanculo va
WE...
Lodhet njeriu edhe duke ndenjur kot ...
M.C Sa here mundohem te fshij nga kujtesanga jeta ime ti shfaqesh me e forte se kurre je e vogel e padukshme je tinzare vjen kur ste pret dhe kur vjen sme ngelet gje tjeter vec te ngre koken drejt qiellit e te then"jo tani jo ne kete moment jo ... "
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C Sa here mundohem te fshij nga kujtesanga jeta ime ti shfaqesh me e forte se kurre je e vogel e padukshme je tinzare vjen kur ste pret dhe kur vjen sme ngelet gje tjeter vec te ngre koken drejt qiellit e te then"jo tani jo ne kete moment jo ... "
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Lodhet njeriu edhe duke ndenjur kot ...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ehe , sidomos te ndenjurat![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ehe , sidomos te ndenjurat![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
AL, cer ke? Dukesh i merzit?![]()
M.C. ...
Rinine e duam ketej rrotull ne
Pastaj ata kane leke mo al
ca mund te emndoj tjeetr ne ket koh
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Rinine e duam ketej rrotull ne
Pastaj ata kane leke mo al![]()
MC: Mendja gje e madhe!
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ca mund te emndoj tjeetr ne ket koh
M.C Lulzim Basha Kryertari i Bashkise se Tiranes festohet ne Tirona keto momente mbas 10 vjetesh Rama iku .
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C Lulzim Basha Kryertari i Bashkise se Tiranes festohet ne Tirona keto momente mbas 10 vjetesh Rama iku .
Citim:
Po citoj ato që tha al74
shampanje!![]()
C'me pelqejne lemshet mua!
Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.