Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Me vjen keq, vizio, por shembujt e tu me cuan ne ate perfundim. Nuk jam ne mendjen tende.
Vizio nuk qenke mesuar te te vene ne pyetje nje mendimin qe shpreh. Me kujton nje kolegen time. Ajo vetem aprovon, e pelqen apo se pelqen. E ben qe mos ti hapi vetes probleme. Sa do deshiroja qe nje here te vetme te me thoshte. ''Nuk jam dakort me ty.'' Sinqerisht te flasesh me te eshte sikur te flasesh me veten.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Me vjen keq, vizio, por shembujt e tu me cuan ne ate perfundim. Nuk jam ne mendjen tende.
Vizio nuk qenke mesuar te te vene ne pyetje nje mendimin qe shpreh. Me kujton nje kolegen time. Ajo vetem aprovon, e pelqen apo se pelqen. E ben qe mos ti hapi vetes probleme. Sa do deshiroja qe nje here te vetme te me thoshte. ''Nuk jam dakort me ty.'' Sinqerisht te flasesh me te eshte sikur te flasesh me veten.
Vizio ku do te dalesh, lol se shembujt e djegies vetem ti i kupton ndryshe. Une ashtu i kuptova. kur e peson, meson. Qe te nxjer ne perfundimin qe nje gje duhet ta kesh perjetuar, pa ta gjykosh. Nese ti ke dashur te thuash dicka tjeter sorry, por me mire je me i dpd, lol.
Menyrat e tua, nuk jane menyrat e mia.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Vizio ku do te dalesh, lol se shembujt e djegies vetem ti i kupton ndryshe. Une ashtu i kuptova. kur e peson, meson. Qe te nxjer ne perfundimin qe nje gje duhet ta kesh perjetuar, pa ta gjykosh. Nese ti ke dashur te thuash dicka tjeter sorry, por me mire je me i dpd, lol.
Menyrat e tua, nuk jane menyrat e mia.
Te kuptova, por mu duk krahasim banal. Te gjithe mund te digjemi nga nxehtesia, por jo te gjithe digjen nga martesa. Keshtu qe ekseperienca e dikujt, qofte e nje njeriu shume te afert nuk eshte e verteta absolute. Nese martesa ime do te deshtonte, kurrsesi nuk do i keshiloja femijet te mos martoheshin, por te benin kujdes ne zgjedhjen e partnerit. Nuk jane te gjthe meshkujt njesoj, ashtu sikur dhe femrat. Furrat te gjitha njesoj jane, te djegin po qene ndezur.
Ndonjehere duhet te digjesh dhe vet ta kuptosh tamam domethenien. Jo cdo lloj, 'djegie' eshte e parriparueshme.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Te uptova, por mu duk krahasim banal. Te gjithe mund te digjemi nga nxehtesia, por jo te gjithe digjen nga martesa. Keshtu qe ekseperienca e dikujt, qofte e nje njeriu shume te afert nuk eshte e verteta absolute. Nese martesa ime do te deshtonte, kurrsesi nuk do i keshiloja femijet te mos martoheshin, por te benin kujdes ne zgjedhjen e partnerit. Nuk jane te gjthe meshkujt njesoj, ashtu sikur dhe femrat. Furrat te gjitha njesoj jane, te djegin po qene ndezur.
Ndonjehere duhet te digjesh dhe vet ta kuptosh tamam domethenien. Jo cdo lloj, 'djegie' eshte e parriparueshme.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Nje nga femijte e tu, mesoji-kuptoji qe stufa kur eshte e ndezur te djeg po ta veshe doren lart SEPSE, vellaji apo motra (ose shoku, ose miku ose....ose) e tije e beri ate veprim ( vuri doren mbi stufe) dhe u dogj.
Po tani jam i qarte?
Jo??? Ok.
Dhe nje here: Femija numer nje (1) pa qe femija numer dy (2) u dogj kur vuri doren mbi stufen e ndezur DHE tani, femija numer NJE ka shume kujdes kur i afrohet stufes.
UNE JAM FEMIJAnumer NJE (1)
![]()
E di c'keni ju? Me mire po ju le te rrini bashke e bisedoni se e shoh qe bashke merreni vesh per mrekulli.
Sorry, vizio, por nuk kemi per tu kuptuar bashke. Vazhdo tere diten e naten po deshe me shembujt e tu te djegies, qe po te pelqejne kaq shume ti permendesh vend e pavend. Brunit te pakten i shkakton te qeshura.
Bruni, ja Kafja per ty Te befte mire. Une sa e mbarova Kafen e tani po iki te shoh Futboll.
Forca Bayern
-----------------------
Deb, po mire, s'kuptohemi - s'kuptohemi, nuk eshte mire por, hec ma se nuk u shem Bota po su kuptuam ne te dy
Ti jeten tende e une timen. Rendesi ka qe ne te dy diskutojme bashke cilter, me qellim te mire.
Te uroj nje dite te kendshme Deb.
....Naten te gjithve dhe pafshi endrra te bukura.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Bruni, ja Kafja per tyTe befte mire. Une sa e mbarova Kafen e tani po iki te shoh Futboll.
Forca bayern
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.