Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Deb* datë 17 Prill 2012 - 22:16:

Me vjen keq, vizio, por shembujt e tu me cuan ne ate perfundim. Nuk jam ne mendjen tende.

Vizio nuk qenke mesuar te te vene ne pyetje nje mendimin qe shpreh. Me kujton nje kolegen time. Ajo vetem aprovon, e pelqen apo se pelqen. E ben qe mos ti hapi vetes probleme. Sa do deshiroja qe nje here te vetme te me thoshte. ''Nuk jam dakort me ty.'' Sinqerisht te flasesh me te eshte sikur te flasesh me veten.

Postuar nga Vizioner datë 17 Prill 2012 - 22:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Me vjen keq, vizio, por shembujt e tu me cuan ne ate perfundim. Nuk jam ne mendjen tende.

Vizio nuk qenke mesuar te te vene ne pyetje nje mendimin qe shpreh. Me kujton nje kolegen time. Ajo vetem aprovon, e pelqen apo se pelqen. E ben qe mos ti hapi vetes probleme. Sa do deshiroja qe nje here te vetme te me thoshte. ''Nuk jam dakort me ty.'' Sinqerisht te flasesh me te eshte sikur te flasesh me veten.

Po prap je gabim o Deb.
Une te citova dhe te thashe qe "Nuk jam dakort me ty"!!! Ok. nuk e thashe tamam si tani por e lashe ta kuptoje ti vete, pak me holle ose, aq trashe sa munda duke rujt normat.

Tani te pyes prap : Me c'te drejte, me cfare llogjike shprehesh ti "Qenke djeg pra...", kur une te jap TRE menyra "te djegurash"?

Postuar nga Deb* datë 17 Prill 2012 - 22:36:

Vizio ku do te dalesh, lol se shembujt e djegies vetem ti i kupton ndryshe. Une ashtu i kuptova. kur e peson, meson. Qe te nxjer ne perfundimin qe nje gje duhet ta kesh perjetuar, pa ta gjykosh. Nese ti ke dashur te thuash dicka tjeter sorry, por me mire je me i dpd, lol.

Menyrat e tua, nuk jane menyrat e mia.

Postuar nga Vizioner datë 17 Prill 2012 - 22:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Vizio ku do te dalesh, lol se shembujt e djegies vetem ti i kupton ndryshe. Une ashtu i kuptova. kur e peson, meson. Qe te nxjer ne perfundimin qe nje gje duhet ta kesh perjetuar, pa ta gjykosh. Nese ti ke dashur te thuash dicka tjeter sorry, por me mire je me i dpd, lol.

Menyrat e tua, nuk jane menyrat e mia.

Deb, mire "lol" e di po cer eshte "dpd" !?

Ja pra e shef qe ti, kuptohet si femer dhe amvise shtepie qe je , me dhembshurine e motres, mendove se mos kam djeg une duart.

Jo o Deb, po thoja qe: Nje nga femijte e tu, mesoji-kuptoji qe stufa kur eshte e ndezur te djeg po ta veshe doren lart SEPSE, vellaji apo motra (ose shoku, ose miku ose....ose) e tije e beri ate veprim ( vuri doren mbi stufe) dhe u dogj.

Po tani jam i qarte?

Jo??? Ok.
Dhe nje here: Femija numer nje (1) pa qe femija numer dy (2) u dogj kur vuri doren mbi stufen e ndezur DHE tani, femija numer NJE ka shume kujdes kur i afrohet stufes.

UNE JAM FEMIJA numer NJE (1)

Postuar nga Deb* datë 17 Prill 2012 - 22:53:

Te kuptova, por mu duk krahasim banal. Te gjithe mund te digjemi nga nxehtesia, por jo te gjithe digjen nga martesa. Keshtu qe ekseperienca e dikujt, qofte e nje njeriu shume te afert nuk eshte e verteta absolute. Nese martesa ime do te deshtonte, kurrsesi nuk do i keshiloja femijet te mos martoheshin, por te benin kujdes ne zgjedhjen e partnerit. Nuk jane te gjthe meshkujt njesoj, ashtu sikur dhe femrat. Furrat te gjitha njesoj jane, te djegin po qene ndezur.

Ndonjehere duhet te digjesh dhe vet ta kuptosh tamam domethenien. Jo cdo lloj, 'djegie' eshte e parriparueshme.

Postuar nga Vizioner datë 17 Prill 2012 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Te uptova, por mu duk krahasim banal. Te gjithe mund te digjemi nga nxehtesia, por jo te gjithe digjen nga martesa. Keshtu qe ekseperienca e dikujt, qofte e nje njeriu shume te afert nuk eshte e verteta absolute. Nese martesa ime do te deshtonte, kurrsesi nuk do i keshiloja femijet te mos martoheshin, por te benin kujdes ne zgjedhjen e partnerit. Nuk jane te gjthe meshkujt njesoj, ashtu sikur dhe femrat. Furrat te gjitha njesoj jane, te djegin po qene ndezur.

Ndonjehere duhet te digjesh dhe vet ta kuptosh tamam domethenien. Jo cdo lloj, 'djegie' eshte e parriparueshme.

Deb, edhe ketu ste lashe shteg hapur tme "sulmoje"

Ku ste lashe?
Ti thua ne fillim te fjalise " Te (k)uptova, po mu duk krahasim banal"

Hm...Ty tu paska duk "krahasim banal" KUR, une e them vete qysh ne fillim!!??
Nje pjese nga texti im-fillim:
"Me mire, per pergjigje po "shpik" nje shembull banal:
Kur ti gatuan dhe e ke stufen ndezur, femija jote e ven doren mbi stufe?"

Pra Deb, une e kam thene vete, nuk prita ta thuash ti , ose te te duket ty

Tani, me ato qe shpreh ti tani, jam dakort, sinqerisht. Por, ja qe njerzit jane "gatuar" ndryshe, dhe une jam "gatuar" keshtu.

Tani, me thuaj ti, mbase me mbush mendjen dhe me ndryshon : Cte keqe ka bashkejetesa?

Postuar nga bruni22 datë 17 Prill 2012 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Nje nga femijte e tu, mesoji-kuptoji qe stufa kur eshte e ndezur te djeg po ta veshe doren lart SEPSE, vellaji apo motra (ose shoku, ose miku ose....ose) e tije e beri ate veprim ( vuri doren mbi stufe) dhe u dogj.

Po tani jam i qarte?

Jo??? Ok.
Dhe nje here: Femija numer nje (1) pa qe femija numer dy (2) u dogj kur vuri doren mbi stufen e ndezur DHE tani, femija numer NJE ka shume kujdes kur i afrohet stufes.

UNE JAM FEMIJA numer NJE (1)

i madh je vizo!

sa zili te kam per durimin e madh qe ke!

ku kafeja? se duhet nje mbas buke

Postuar nga Deb* datë 17 Prill 2012 - 23:29:

E di c'keni ju? Me mire po ju le te rrini bashke e bisedoni se e shoh qe bashke merreni vesh per mrekulli.

Sorry, vizio, por nuk kemi per tu kuptuar bashke. Vazhdo tere diten e naten po deshe me shembujt e tu te djegies, qe po te pelqejne kaq shume ti permendesh vend e pavend. Brunit te pakten i shkakton te qeshura.

Postuar nga Vizioner datë 17 Prill 2012 - 23:45:

Bruni, ja Kafja per ty Te befte mire. Une sa e mbarova Kafen e tani po iki te shoh Futboll.

Forca Bayern

-----------------------

Deb, po mire, s'kuptohemi - s'kuptohemi, nuk eshte mire por, hec ma se nuk u shem Bota po su kuptuam ne te dy
Ti jeten tende e une timen. Rendesi ka qe ne te dy diskutojme bashke cilter, me qellim te mire.

Te uroj nje dite te kendshme Deb.

....Naten te gjithve dhe pafshi endrra te bukura.

Postuar nga bruni22 datë 17 Prill 2012 - 23:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Bruni, ja Kafja per ty Te befte mire. Une sa e mbarova Kafen e tani po iki te shoh Futboll.

Forca bayern

flm per kafen
wee! ca bayerni! forca real thuaj e forca mou

deb kujdes nga stufa

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.