Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 267 268 269 270 271 272 273 274 275 [276] 277 278 279 280 281 282 283 284 285 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga Piktor datë 02 Qershor 2011 - 23:29:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

Po s'pertove ?

Qe thu ti desha te te ndihmoja une dhe i futa nje translate me gogol, gallate fare.
Provoje dhe ti bej si une, do shkrihesh se qeshuri.

Postuar nga lule datë 02 Qershor 2011 - 23:31:

Ne fakt s'po qesh jo, bruni duhet ta kuptoj, qe ska ça me jep

p.s ky eshte dhe shpjegimi .:p

Postuar nga bruni22 datë 02 Qershor 2011 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Qe thu ti desha te te ndihmoja une dhe i futa nje translate me gogol, gallate fare.
Provoje dhe ti bej si une, do shkrihesh se qeshuri.

kush ... Te bej copy peste tani
Po ma merr mendja se vetem fjal te embla harxhon x mua

Postuar nga Vizioner datë 03 Qershor 2011 - 19:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Tani ngelen ca pytje hapur, si psh si eshte shtirur shtatzane gjithe kete kohe, nderkohe qe dhe shoqja, dhe prindet, dhe komshinjte thonin qe cifti mezi priste kalamanin. Te gjithe ti kete genjyer kjo, perfshire burrin?

E ndodhur në këto kushte të rënda psikologjike dhe të tronditjes së thellë, vetë 27 vjeçarja Zaimi ka pranuar të rrëfej të vërtetën, pas 24 orëve tension dhe ankth mbarëkombëtar. Sipas saj, gjithçka kishte bërë për të forcuar lidhjen me Elvisin (zyrtarisht nuk egzistojnë të martuar, megjithëse kishin kohë që bashkëjetonin).

Me frikën e ndarjes, pasi kishte konstatuar me ndihmën e disa analizave mjekësore se nuk mund të lind fëmijë për shkak të problemeve shëndetësore, vajza 27 vjeçare, duke shfrytëzuar edhe prezencën e pakët në shtëpi të Rroshit muajt e fundit, kishte vendosur të shtiret sikur ishte shtatzënë.

Madje për ta bërë historinë më të besueshme, Griselda vendoste mbushje
poshtë rrobave (jastëk) dhe kishte nisur një dietë intensive që të shëndoshej në të gjithë
trupin. Dhe në këtë mënyrë historia e saj ishte besuar nga të gjithë. Pak ditë më parë, kreu i sapo zgjedhur i Bashkisë së Kavajës, Elvis Rroshi kishte udhëtuar për në Itali ku do merrte pjesë në një gëzim familjar (dasmë).

Gjatë kësaj kohe, vajza kishte shkuar tek prindërit e saj në Tiranë, konkretisht në banesën që ndodhej në rrugën "Qemal Stafa". Sipas deklarimeve të vetë 27 vjeçares, ditën e premte ishte koha e lindjes së fëmijës. Por, meqenëse fëmija nuk ekzistonte dhe
dita e premte po afronte, e reja ka pësuar një tronditje psikike në pamundësi për të gjetur zgjidhje.

Tre ditë më parë, konkretisht të martën e kaluar, aty rreth orës 19:15 minuta pasi ishte ndarë nga kunati dhe mikesha e tij në afërsi të qendrës tregtare "Kristal" kishte
blerë një thikë dhe më pas i kishte kërkuar një taksisti që ta shpinte në një nga hotelet
që ndodhet pranë stadiumit "Selman Stermasi", në Tiranë.

Prokuroria konfirmoi se pasi kishte zënë një dhomë, vajza ka tentuar të kryejë vetëvrasje, me prerje të venave të dorës apo edhe me tentim varje. Por, mungesa
e guximit ka bërë që në kushtet e rënda psikike, të sajoj historinë e mashtrimit. Aty rreth orës 02:00 pas mesnatës, ka zbritur në hollin e hotelit duke i kërkuar recepsionistes gjetjen e një taksie pasi nuk ndihej mirë.

Nga hoteli me ndihmën e taksisë ka zbritur para klinikës private që ndodhet në rrugën "Kongresi i Manastirit", ku ka marr një serum dhe më pas po me ndihmën e një
taksisti ka marrë rrugën drejt Kavajës. Në ora 3:45 minuta ka mbërritur në banesën e
Roshit, ku në mëngjes ka lajmëruar kunatin e saj shtetasin Sajmir Roshi, duke i rrëfyer
"mashtrimin" e rrëmbimit. Në këto kushte Sajmir Roshi ka denoncuar në polici, ku kanë nisur hetimet për të zbardhur ngjarjen.

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Qershor 2011 - 05:01:

Atij Kavajsit duhet ti bej Edi ca muaj kurs si ta kuptoje kur gruaja eshte me barre ne muajin e 9-te hahahahahahahhaahah--u dhivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hajde gomar hajde --hahahahahahahahaahah

-Dhe per te gjitha keto ...Fakin e ka Saliu ... hahahahahaahahah

------Se Sali shkerdhata i ka budallalepsur kavajsit kaq keq saqe ata nuk kujtne as kur gruaja eshte ne muajin e 9-te shatezane Loooooooooooooooooooooooooooool

Mendo tani nje koqe gomari si pune e ketij fitoi ne Kavaje --hahahahahahahhaahhahahaha

--Mirpo ai do punoje mire se dukej njeri i sinqerte ... i Urojme sherim te shpejte lol atij nga trute e kokes dhe ta beje Kavajen Aktive

Postuar nga lost_soul datë 04 Qershor 2011 - 06:02:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Jeta eshte art mor cun ci ke keto pyetje retorike

Jeta eshte matematike, Olimbiiii..

Postuar nga lost_soul datë 04 Qershor 2011 - 06:41:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Lajmi fundit:

Gjeta pergjigjen e asaj pyetjes llogjike *Si shpetoi i burgosuri*.
apo nuk ishim tek matematika ne?

Nejse nje rruge e 2 pune.

Ate e gjeta, po kesaj meseles si i behet halli???

Lule, ta gezosh emrin e ri

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Qershor 2011 - 09:02:

Shaque O'Neill ishte Florida (ku banon) ne konference shtypi per ti dhene lamtumiren e fundit sportit , dhe aty gjate konferences se shtypit DIKUSH NGA MIQTE E TIJ I JEP CELULARIN DHE I THOTE T EKEKROJNE NE CEL
----------- Ok, Shaque e merr celularin dhe i thote atij ne tel : Kush je e cfare do ?
Ai ishte Presidenti i skuadres se basketbollit te New Yorkut dhe i thoe :..do te vish te lozesh basketboll per ekipin tim ?--- Ok i thote Shaque O'Neil ja te mbaroj konferencen e shtypit dhe vij loz per skuadren tende te New Yrokut --- hahahahahahaha ----Ka humor Shaque O'Neill
---- Te gjithe gazetaret u dhine se qeshuri , se ai po i jepte lamtumiren sportit, kurse ai tjetri i thoshte hajde loz per ekipin tim

Postuar nga Vizioner datë 04 Qershor 2011 - 09:10:

Mjesi RAIMONDI.

A e pe ndeshjen e dyte Finale te NBA ndermjet Dallas Mavericks vs Miami Heat 95:93

Ishte nje ndeshje fantastike dhe vecanerisht gjermani Nowitzki.

Kush mendon se e fiton Trofeun?

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Qershor 2011 - 09:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mjesi RAIMONDI.

A e pe ndeshjen e dyte Finale te NBA ndermjet Dallas Mavericks vs Miami Heat 95:93

Ishte nje ndeshje fantastike dhe vecanerisht gjermani Nowitzki.

Kush mendon se e fiton Trofeun?

--O Vizioner mire je ?--- Se po shkruaja tek gazeta Tema dhe tani e pashe kete tenden
Ketu tani behemi gati tja fusim gjumit -------------Une mendoj se e fiton Miami finalen -------pavaresisht se keta te Dallas e fituan kete ndeshje -Megjithse nje zot e di ...

--Por une Nuk e pash te gjithen se po beja stervitje , por e pashe ne 7 minutat e fundit kur u kthye loja hahahahahaha

--Po pse ai Novicki eshte gjerman ????--------- Une mendoja se ai ishte rus, se po diksutoja me ate rusin qe kam ne zyre dhe njecike ja zura ne goje dhe ai po mburrej me te , pastaj une i thashe qe Novicki me shume ishte mire spese ishte mire ekipi , por jo ai si ndivid -

Ndersa Miami ka personalitete si LE BRON dhe Wayne -------- Me pelqeu Waine ( ne mos gabohem keshtu e ka emrin ai ),kur beri nje kosh nga anesorja , tre pikesh sado qe e kishte edhe nje dore te thyer

--Ndersa TV ketu jepte nje kosh ku e kishte ngulur me nje dore Le bron --por e jepte si reklame te ndeshjes dhe me marsh luftarak --hahahahaha

--Por te them te drjeten nuk jam dhe aq tifoz , dhe nga ana tjeter une vij shume vone ne apartament , dhe kur vije une i gjej ndeshjet nga fundi --hahahahahahah --

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 267 268 269 270 271 272 273 274 275 [276] 277 278 279 280 281 282 283 284 285 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.