Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 04 Maj 2007 - 22:52:

le aman.. se jan histori me vete pune tipeve ne shqiperi :p.. vritesh me robt e tu per ate pune, lol..

ca dite gushti do mblidheshin keta?

Postuar nga elsaaa datë 04 Maj 2007 - 22:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
elsa.. i dark ne lekures ty me gjith ata antare forumi.. t'shko dy muaj pun ne usa, lol :p

vetem te jeni happy vlonjati tia kaloni mire .... kush pyet sa punojme...pastaj gjithe keto femra ne forum pronari na e jep falas ....shif me sy e plas me zemer...:p

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 04 Maj 2007 - 22:54:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

vetem te jeni happy vlonjati tia kaloni mire .... kush pyet sa punojme...pastaj gjithe keto femra ne forum pronari na e jep falas ....shif me sy e plas me zemer...:p

un sjam me.. un do mare guzhinen ne perdorim.. meqe ja kam iden :p se jo per gje.. po mos te na merzitet juve dhe ana.. se kan ankesa kundrejt sherbimit shqiptar :p...

per sa i perket per femra... yhyyyyyyy sa femra ka atjeeeeeeeeeeeee... edhe jo shif me sy eplas me zemer... po kap per byce e plas me dack :p lol

Postuar nga elsaaa datë 04 Maj 2007 - 22:58:

vlonjati juven ma le mua se ia heq mendjen nga ankesat e sherbimit...kurse ti merru me anen dhe jemi ne rregull tgjithe happy :p :p

Vlonjati kapi nga te dush po shume te konsumume.... lol

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 04 Maj 2007 - 23:00:

Citim:
vlonjati juven ma le mua se ia heq mendjen nga ankesat e sherbimit...kurse ti merru me anen dhe jemi ne rregull tgjithe happy :p :p

Vlonjati kapi nga te dush po shume te konsumume.... lol

po konsumatori , te konsumuara i do :p.... bahhh kam frik na doktoreshat... pastaj me anen sme hahet :p... pastaj pastaj.. cme pleks me keto gjera.. lem ne guzhine ne punen time

ps. nga thashethemi tjeter.. mesova se antaret do flinin nudo te gjith bashk :p... hajde qef qe do beni hajde

Postuar nga elsaaa datë 04 Maj 2007 - 23:03:

hahahhahahahaha slumber party.....doktoreshat hmmmm si jane ....kota provoji doktoreshat nuk besoj se do i ndryshosh me...do mbetesh ne spital duke gjujt lol...

mire anen do e leme te ankohet juven e marr une ne patronazh do i flas per yjet dhe do i numrojme ... ta hutoj :p :p :p

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 04 Maj 2007 - 23:08:

Citim:
hahahhahahahaha slumber party.....doktoreshat hmmmm si jane ....kota provoji doktoreshat nuk besoj se do i ndryshosh me...do mbetesh ne spital duke gjujt lol...

mire anen do e leme te ankohet juven e marr une ne patronazh do i flas per yjet dhe do i numrojme ... ta hutoj :p :p :p

kush te tha ty qe si kam provu????? :p

ne spital nuk ngelem jo.. se sme terheq ajo ere spitalit, lol... ti me juven ashu beje.. numeroni yjet... hutohuni... etc etc :p

p.s sapo mora dhe i te dhene tjeter nga nje burim i sakte... do jet dhe engima ne ate mest...:p qef o qef, ë?

smth like dis

Postuar nga elsaaa datë 04 Maj 2007 - 23:09:

Me me ngacmu enigmen njeri ....bohet nami...mterheq kjo enigma se di pse ...:p :p :p :p

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 04 Maj 2007 - 23:12:

Citim:
Me me ngacmu enigmen njeri ....bohet nami...mterheq kjo enigma se di pse ...:p :p :p :p

i know, mi tu... sec ka nje tip te uthullt.. :p

Postuar nga Piktor datë 04 Maj 2007 - 23:12:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
[B]

kush te tha ty qe si kam provu????? :p

ne spital nuk ngelem jo.. se sme terheq ajo ere spitalit, lol... ti me juven ashu beje.. numeroni yjet... hutohuni... etc etc :p

p.s sapo mora dhe i te dhene tjeter nga nje burim i sakte... do jet dhe engima ne ate mest...:p qef o qef, ë?

smth like dis ksaj i thon orgy alla refugjatesh albanezesh desperati e content.

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.