Forumi Horizont Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)

Postuar nga varka datë 16 Korrik 2007 - 18:00:

me ke keqkuptuar tume.
permenda vitin 2013 se atehere do te behen dhe zgjedhjet parlamentare ku mbase edhe mund te fitojne te majtet .

Postuar nga arturm datë 16 Korrik 2007 - 22:51:

Tani e kuptova.

Ne baze te parashikimeve, me zbritjen ne qytet, ne 2013 popullesia fshatare do jete me e vogel se ajo qytetare, dhe si rrjedhim do fitoje PS-ja.

Per mua ju leverdis te fusni prape pashaportizimin qe te mos zbresin fshataret ne qytet se ju ikin votat pastaj.

Postuar nga northwest datë 16 Korrik 2007 - 23:41:

me fshataret dhe maloket e kan fitoren te sigurt germotratiket se qytetari sja jep me voten sa te jet (shpetimtari ne krye te pds),ata qe i kan syt ne b** te vazhdojn dhe tja japin .......akoma.

Postuar nga IQVLORA datë 17 Korrik 2007 - 02:52:

Citim:
Po citoj ato që tha arturm
Tani e kuptova.

Ne baze te parashikimeve, me zbritjen ne qytet, ne 2013 popullesia fshatare do jete me e vogel se ajo qytetare, dhe si rrjedhim do fitoje PS-ja.

Per mua ju leverdis te fusni prape pashaportizimin qe te mos zbresin fshataret ne qytet se ju ikin votat pastaj.

Ata ne dac te vijne ne qytet ne dac ne fshat te ngelen nuk ndryshojne dot.Aso kohe atehere ja hidhje me nje te qerasur sepse mbaroje pune,ndersa sot kerkohen miliona per te mbaruar nje pune.Sot nuk merr dot pronen tende,truallin qe te ka lene babai apo gjyshi,sepse shoket e sallakut ja japin nje lapanjozi qe dikur nuk ka pasur as vend varri ku te varroste babain apo nenen ose vjen tjetri nga v..a  e semes nga Jezerca apo Maja e hekurave vendos nje gardh me gjemba e ik e merru vesh me te.Ai ka rrezik te te vrasi dhe pastaj shkon e fshihet si mi duke ikur ne drejtim te paditur.Ta them me ndrshmeri arti nqse dikush eshte i zoti ta coje vendin perpara duke bere reforma gjithandej dhe te luftoj korrupsionin e trafiqet, i cdo krahu qofte une do ti thoshja bujrum dhe do ta perkrahja.Si mund ta perkrah une edvinin qe po perflitet kaq vjet se eshte i zhytur ne korrupsion?Te gjithe jane hajduter.Edhe Saliu nqse ka qene budalla nuk eshte pasuruar.Une nuk e besoj qe nen hunden e tij te livadhisnin ministrat apo kryeministri.Eshte e pabesueshme.

Kjo klase politikanesh ne Shqiperi eshte mall jashte standartit prandaj duhet groposur qe te shpetoje vendi dhe populli,ndryshe ne do te vuajme gjate dhe do te grindemi gjate. Une jam perkrahes i se djathtes sepse kam pritur ndryshime ne jeten ekonomike e shoqerore te vendit,por cdo gje ka ngelur ne sfondin e llafeve e premtimeve boshe.

Varka iken dy vjet dhe ndryshimet jane fare minimale ne te gjithe aspektet.Kur do ti shohim keto ndryshime?Une kam eksperience te hidhur me komunistet dhe djemte e tyre horra e kriminele,por nje djali si artrum une i jap perkrahjen time nqse ai i futet politikes,por nuk mund tua jap karagjozerve si deputetet egzistues.Une jam i djathte,por cfare kane bere keta te djathte per popullin?Vetem jane pasuruar per vete.besoj e pe ate rrengen qe u fsheh ne nevojtore pa pike turpi.Po se sa ka si Rrenga  edhe me te fuqishem ne te dy krahet e spektrit.Shume,shume.keta maskarenj kane punesuar njerezit e tyre ne administraten shteterore me qellim qe te vjedhin sa me shume.Pse or maskarenj nuk punesoni ata njerez qe e meritojne dhe ju vini prangat hajduteve.Si mund te behet kjo kur ata jane vete megahajdutet.

Postuar nga varka datë 17 Korrik 2007 - 05:48:

iq vlora dryshime pozitive ka pavaresisht se jane te vogla sipas teje.
Per mendimin tim nje shtet zhvillohet ekonomikisht vetem kur ai ka nje gjykate polici dhe prokurori te forte dhe te ndershme.Shqiperia kurre nuk i ka patur keto hallka ne nivelin e duhur dhe prandaj te numuroje ne vend.
Nqs se sala pas zgjedhjes se presidentit zevendeson dhe sollakun me (kreshnik spahiun sipas gjasave) dhe ne skemi progres atehere jam dakort me ty .

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 17 Korrik 2007 - 06:12:

A e zgjidhet?!!!

Postuar nga northwest datë 17 Korrik 2007 - 08:43:

o varka qenke nje *oqe kandari ti qe spaske shok,do dhe ti te thuash gjera te medhaja po ehe ste merret vesh,hiq dore nga politika DHE MERRU ME KOKA PESHKU SE ASHTU JU SHKON PER ZANAT.

Postuar nga arturm datë 17 Korrik 2007 - 18:22:

Citim:
Po citoj ato që tha varka
Nqs se sala pas zgjedhjes se presidentit zevendeson dhe sollakun me (kreshnik spahiun sipas gjasave) dhe ne skemi progres atehere jam dakort me ty .

Kreshnik Spahiun e kam pas njohur ne periudhen e studimeve universitare. Kishim shoke te perbashket. Eshte djale i mire dhe me horizont, me sa di eshte me ide te djathta, por ka ditur te ndaje idete politike me ato profesionalet deri tashti. Mund te vihet shume mire ne detyren e Prokurorit te Pergjithshem. Por problemi eshte ketu i dashur Varka:

Ti (si gjithe idhtaret e Salizmit) e shikon zgjidhjen e problemeve ne Shqiperi tek PERSONI, Kjo eshte gjeja me e gabuar qe kemi bere deri me sot.

Per te zgjidhur problemet ne nje shtet (nqs duam te ndertojme nje te tille) DUHET TE NGRIHEN INSTITUCIONET, TE CILAT, NE RESPEKT TE ROLIT TE NJERA TJETRES, DUHET TE LUAJNE SECILA ROLIN E VET SI ATO INGRANAZHET E NJE MAKINE TE MADHE. Po krijuam institucionet, i dashur Varka, s'ka me rendesi PERSONI, ato detyrimisht funksionojne.

Cfare kujton ti se po u vu Nik Spahiu aty do beje gjemen? Jo mor Varka jo. Po nuk u respektua institucioni i Prokurorise, ashtu sic nuk respektohet aktualisht ose me para, le te vesh jo Nikun po ke te duash, ne syte e njerezve ai eshte institucion "fiktiv".

Postuar nga HERO datë 17 Korrik 2007 - 20:32:

Pokjo eshte e gjitha pra te respektohet institucioni,Kryeministri ka punen e tij dhe Kryeprokurori ka punen e tij,cpune ka Saliu qe vendos kusht pushimin nga puna te kryeprokurorit?
Kryeprokurori nqs do hiqet per ndonje gabim apo per ndonje perfshirje ne korupsion apo krim,gje qe eshte absurde ,po hajt mo,ngrihet nje komision parlamentar qe heton,nuk vihet si kusht kafenesh,hajt te heqim prokurorin qe te zgjedhim presidentin,vetem nje POLITIKAN I TRASH SI KRYEMINISTRI YNE MENDON TE TILLA POCAQILLEQE QE VINE ERA BEOGRAD.

Postuar nga northwest datë 17 Korrik 2007 - 20:33:

Po ti gjej ndo nje te hajrit dhe shpjegoja se ky varika eshte nje specie e keqe ,eshte nje specie qe jeton nen uje dhe nuk shikon se ca behet mbi toke.

Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.