Forumi Horizont Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan grate ?????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=579)

Postuar nga Deb* datë 16 Shkurt 2011 - 05:52:

E mire,mire. Jo me kot ikemi ciftos te dy keta lart ne.

Postuar nga dylan datë 16 Shkurt 2011 - 05:53:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
very smooth dylanthats what i wana hear, you been waiting for me

hehehehheheheheh dont think so cute just i dint found that speciale one yet im wainting for hahhahah ksu e e kam len pas dore deksha se rop spo pres

Postuar nga kurt datë 16 Shkurt 2011 - 06:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
E mire,mire. Jo me kot ikemi ciftos te dy keta lart ne.
lexo lajmet qe te rrish brenda temes ti deb, nuk po flasim per ciftezime ktu, por qe te sherbejm interresat e femres sa me correct

Postuar nga kurt datë 16 Shkurt 2011 - 06:04:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

hahhahah ksu e e kam len pas dore deksha se rop spo pres

you got to keep to your smooth operating ways dylan, genje po te jete nevoja se kte sdua ta degjoj, you gotta make me feel special or else...

Postuar nga dylan datë 16 Shkurt 2011 - 06:18:

Citim:
you got to keep to your smooth operating ways dylan, genje po te jete nevoja se kte sdua ta degjoj, you gotta make me feel special or else...

u and me my god so far i can see i dont see anything like that sorry boy but guess im not mos caj kryt mos te basha une mu ndje special po te ban tjetra tybe as kryt mos e nxej

Postuar nga kurt datë 16 Shkurt 2011 - 14:59:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

u and me my god so far i can see i dont see anything like that sorry boy but guess im not mos caj kryt mos te basha une mu ndje special po te ban tjetra tybe as kryt mos e nxej

ishte sarcazm ajo per tu ndjere special moj dylan.
(what a waste of good humour with the wrong person)

ti jo vetem qe po me rrefuzon pa tlyp kush gja, po rolin e therapistes pse po e luan? to help me move on??!!

Postuar nga Deb* datë 16 Shkurt 2011 - 18:51:

Citim:
ishte sarcazm ajo per tu ndjere special moj dylan.
(what a waste of good humour with the wrong person)

ti jo vetem qe po me rrefuzon pa tlyp kush gja, po rolin e therapistes pse po e luan? to help me move on??!!

Nuk e di pse meshkujt terhiqen me shume nga femrat qe e mbajne veten per te eger, apo qe i refuzojne. E cuditshme!
Nese nje mashkull nuk do i pergjigjej embel ''provokimit'' tim as nuk doja t'ja hidhja me syte gjalle ne bote.
Ju meshkujt keni te kunderten.

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Shkurt 2011 - 19:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Nuk e di pse meshkujt terhiqen me shume nga femrat qe e mbajne veten per te eger, apo qe i refuzojne. E cuditshme!

Mahhh .......... eshte e njejta gje me femrat ......... .

Postuar nga Deb* datë 16 Shkurt 2011 - 19:52:

Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli

Jo per mua.
Eshte tjeter gje kur grricesh me te, dhe me vone lind dashuria, dhe tjeter gje kur ti ndjen dhe ai injoron ndjenjat e tua. Femra fyhet, dhe largohet.
Ju nuk terhiqeni, por me shume ngulmoni. Zakonisht femrat qe ngulmojne edhe kur mashkulli nuk terhiqet nga ato i quajme me probleme psikologjike, kurse meshkujt "cmendurisht te dashuruar.''

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Shkurt 2011 - 19:54:

Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli

E vertete. Une psh vdes per te egrit.....

Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit »
Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.