Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Me ne fund ja vura emrin. Sa u clirova!
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ishte efekti i asaj qe sapo hengra ............. .
p.s. Iku ene partizoni ne kategori te pare .................. . Ato robt xhanit ....... .
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
e dija qe sdo me lije te vuaja vetem ne kadegorine e pare...si spo rregullohet kjo dreq msn ...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pa dyshim..e kuqja eshte ngjyra ime.....
na vdiq ky dreq shi na mbyti ...
Sa shume kam ecur sot! Vdiqa nga kembet.
ca me ka bo puna sot me fol me vete
E ardhmja ime eshte shkruar....duhet vetem ta bej realitet!!
Sa me pelqeu si fjali,mekat qe ma tha nje mendje normalisht aq e papjekur.
E kujt i interesojne shfaqsimet dhe mendimet frytdhenese ..
Thjesht nje qender argetimi. C'fare bejme , c'fare degjojme. Per me shume jeta reale eshte me e cmuar.
Dmth gje pa interes. pfff
sdi si tja bej te shkoj ne palester apo jo ......
Mamma called the Doctor, and the Doctor said: " No more monkeys jumping on the bed" ..................
Stres free thats my intention here. Koha s'na premton per te shtrydhur trute ne virtualitet.
Thjesht kenaqem duke lexuar ju me humor te 'holle'
po na vdiq ky shiu po na ban me depresion sdi robi car te veshi e kam bere makinen si dollap ...
Shpirti duhet llastuar vec me gjera te bukura
Ma va .....
Vajta ca dite qe s'isha fut ne net dhe me sa shoh asnje teme e re ketej...cudi...ndoshta i ka zene vapa njerezit,ndoshta jane te zene me provime...buu..ndoshta jane me mendjen tek pushimet e s'duan shume tema serioze kete periudhe,nejse me mire kshu,ka stine te tjera qe te bejne te meditosh me bollek !
I'd sail across the ocean, I'd walk a hundred miles, If I could make it to the end
Oh just to see your smile...exactly!
Citim:hmmn!!! to whomever lucky bastard this is for i wander!!
Po citoj ato që tha briseide
I'd sail across the ocean, I'd walk a hundred miles, If I could make it to the end
Oh just to see your smile...exactly!
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hmmn!!! to whomever lucky bastard this is for i wander!!
hate him either way, whoever that is!:p
Po kendoja kenge ore ju :p,se mos e kisha me vertet! :p
Kurt
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Po kendoja kenge ore ju :p,se mos e kisha me vertet!:p
Kurt![]()
a ka ndonje ketej apo une e Kasandra kena ngel
mos u mer me ate djalin nga peja... se i paskan vrare babagjyshin ne kufi, me ç lexova
shejtone
sipas teje kush esht babagjyshi... se spo me vje ne men, baba i babes (babait)...?
si shume me inat e kishte marre ai Noto ca i thashe une e ca me tha ai babadimri .... hajd mo se po bente hajgare se kishte seriozisht
kot ky sikur se di ....babagjyshi i bie stergjyshi apo katragjyshi loool kshu i thojna ne knej nga anet tona :p
idhi i sames
i bien pra te jete gjyshi i babes... a thu te ket pas ushtar kufiri kur ky ka KEN G'JALL...?
tentativ arratisje... varet se per çfar, po te ket vrare noi fis anej nga fshati ku ka qene, mire kan bere qe e kan dorezuar, se ndryshe s'kishte pse te merte malet
ka ca njeres qe mundohen te me hiqen si simpatike por ne fakt si duroj dot .....dite e merzitshme me ne fund po mbaron
po ne endrra aman ....
une isha andej e takova gjithe ata njerez e nuk degjova 1 ta shante ate qe shante ai quni e mosha te reja bile se nuk me rastisi te takoja baba gjysha shyqyr zotit
ça ke bionde...?
hapju shoqerise
Citim:
Po citoj ato që tha erious
ça ke bionde...?
hapju shoqerise![]()
do ket bo noi faj ai qe e ka mbush shtepin me petale trandafili...
t'jem si ty e shof shtremet
Citim:
do ket bo noi faj ai qe e ka mbush shtepin me petale trandafili...
t'jem si ty e shof shtremet![]()
E shyqyr qe pame cik diell, se na mbyti kohe e keqe!
Mu kujtua shprehja e Myftar Pajes te ''8 Persona plus''
''Sh**** i madh paska qene dhe ky Maji, moj krushke''.
ka tradhti bionde...
po ajo e petaleve, o shenj e mire... qe do te thote o bo pishmon per çka bo.
d.m.th qe si ka pelqy... arsyet jan te shumta
Pse ti erious vetem ne raste tradhetie behesh romantik?!
Citim:
ka tradhti bionde...
po ajo e petaleve, o shenj e mire... qe do te thote o bo pishmon per çka bo.
d.m.th qe si ka pelqy... arsyet jan te shumta![]()
jo, un sdi te tradhtoj...
po ashtu thojne, pra kur tradhto... ne momentin kur femra prishet, ste jep sodisfacion per menyren se si ajo pellet, kur shkon ne shpi bon romantikun se thu dreqi e mori me shkoj nje e q!re per lesh
ndersa ne rast te kundert... pra kur te jep shum sodisfacion, shko ne shpi e je akoma i trudhos, as kepucet nuk i heq ulesh ne divan e shikon bosh pra ne ajer
p.s. bionde... mos e vrit menien, se kto veprime tregojn qe ti je me qeflie se ajo tjetra... pra t'puno per qef te zotit
- nga nji korona te gjith antarve online
p.s.- qeras komshija ime
Ka lezet Glaukus! Pac e dhence lol, d.m.th komshia.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- nga nji korona te gjith antarve online
p.s.- qeras komshija ime
- pa problem Debora* .... jena lagje e modhe ne ( ku marojn komshijet )
- aoooooo Shejtone , me kryp e ke koronen , por po i mbyll syte se mbo keq per zemren , nuk duroj dot asi skenash hahahahah , mbohet mishi bubrriqe bubrriqe
Citim:
jo, un sdi te tradhtoj...
p.s. bionde... mos e vrit menien, se kto veprime tregojn qe ti je me qeflie se ajo tjetra... pra t'puno per qef te zotit![]()
corona esht thjeshte nje marke birre Bionde... si pershembull birra Moreti me shishe
kto qe ti japin lezet i vejne kripe te gryka e shishes... siduket u pelqen jo vetem birra por dhe gryka e shishes thjesht per guston ta mbajne ne goje
[QUOTE]Po citoj ato që tha Glaukus
[B]- pa problem Debora* .... jena lagje e modhe ne ( ku marojn komshijet )
Citim:
kto qe ti japin lezet i vejne kripe te gryka e shishes... siduket u pelqen jo vetem birra por dhe gryka e shishes thjesht per guston ta mbajne ne goje![]()
se per ça e mban ne ''goje'' gryken e shishes ti... e din vetem ti
une thjesht futa bionden te teme
e abandonoja shpine ( lagjen ) , shkoja dhe i shtohesha ne liste halles apo tezes ke lagja tjeter ....
Citim:
se per ça e mban ne ''goje'' gryken e shishes ti... e din vetem ti
une thjesht futa bionden te teme![]()
naten bionde... e pafsh endrra te bukra
Citim:hahahah, athere ky do ishte problem i madh o turll. hahahah, se duhet t'i jap fund perqafimeve qe i bej vetes cdo mengjes kur zgjohem nga gjumi
Po citoj ato që tha turll
Po mund te jesh edhe ti ku i dihet ................ .
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.