Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
o zot o zot .... ke fillu me me njoft me ne fund lool
MC:
sa i urrej servilet pffffffffffffffffffffffff
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
MC:
sa i urrej servilet pffffffffffffffffffffffff
do ju japesh dum ti apo ti dum-llos mire une lool
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
![]()
![]()
![]()
S'e kisha degjo ndonjehere kete...
2-3 filma shqiptare kam pare ne jeten time dhe ato aksidentalisht....
Tomken s'e kam pare...
C'me kujtuat kumbullat! Me ka vajt mendja per kumbulla sheqeri. kur dalin ato?
i jep digitalb-i ka 1 channel vetem per filmat shqiptare ... atje i shof dhe une
Ja dhe mesuese Eria hyn ne film , s'te le me ngaterru titull..
Deb*, kam kohe brenda 10 vjecarit ta rekuperoj...
Citim:
Ja dhe mesuese Eria hyn ne film , s'te le me ngaterru titull..
Deb*, kam kohe brenda 10 vjecarit ta rekuperoj...![]()
Citim:
Maju mir per parmak ti njat ban se po na rreshqet tamarrsha..
Ne 8 vjecare kemi qene femije te zellshem o Eria, e merrnim gjithcka me pasionin dhe deshiren e moshes...Hajde te te thone tani ta besh ate pune...
U konfirmua:
10 fq e ardhshme te kesaj teme do permbajne shprehje nga filmat..
Nderkohe une po numeroj "yjet"
Germo Kati germo se aty kam fshehur qenin e ngordhur une
O Kati surrat patate mire ia bera zoterise sate ...
Ps...Mbajem forte una
...Piktor a te ka be kandili drite?!
Po mendoja cilat jane interesat e mia me frekuence te larte. S'mundem te mendoj per asgje.
4
e gjetaaaaaa eureka
interesi im me frekuence te larte eshte mistreclleku
Ndihem dehshem. per here e pare i dhashe bicikletes pas 14 vjetesh fobie aksidentesh. Vendosa te tejkaloj frikat e mia dhe sikur u clirova, sikur u bera me e guximshme......, per te futur xixa
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Ndihem dehshem. per here e pare i dhashe bicikletes pas 14 vjetesh fobie aksidentesh. Vendosa te tejkaloj frikat e mia dhe sikur u clirova, sikur u bera me e guximshme......, per te futur xixa![]()
cfar do thoje sikur :
mbas nji perqafimi ... te te thoja , boji naften sot shkolles dhe dalim xhiro gjith diten
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Po mendoja cilat jane interesat e mia me frekuence te larte. S'mundem te mendoj per asgje.
Glak
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
cfar do thoje sikur :
mbas nji perqafimi ... te te thoja , boji naften sot shkolles dhe dalim xhiro gjith diten
Sa gjume qe me flihet ...
...serish me mungon....
Citim:
Po citoj ato që tha al74
...serish me mungon....
Citim:
Po citoj ato që tha al74
...serish me mungon....
jam me nerva albiter legen
.. ne merak..
Cecilia , nuk te mungon dikush qe nuk e pate ne krahe
...pranvere cmendurisht e mrekullueshme...
Bionde shpetuat per pak
.. oh jo.. iku meraku
4
Mire toyota qe u vu ne listen e zeze po edhe lexus? Hajde ja hidhni sugjerimet tuaja per makinat ekonomike dhe luksoze, mqs jam ne kerkim e siper
E degjova dhe une kete lajm. Ti te pakten je ne kerkim dhe ke mundesi te zgjedhesh, por une e hengra se e kam Toyota.
E ke pasur apo tani fringo nga dyqani? Ke pasur ndonje incident se nje mikes time i ndizeshe alarmi vetvetiu ne mes te nates
Jo fringo fare. Me milje brenda ishte.
Kurse alarmi im ka te kunderten. Perton te ulerasi atehere kur duhet. Dembel i madh.
Kam patur nje bllokim timoni pa lidhje. Pagova 200 e ca dollar ta zhbllokoja.
Toyota duhet te te jape $ mbrapsh perndryshe do shikoje ngritjen e nje revolucioni rus tjeter
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Toyota duhet te te jape $ mbrapsh![]()
Citim:
Mire toyota qe u vu ne listen e zeze po edhe lexus? Hajde ja hidhni sugjerimet tuaja per makinat ekonomike dhe luksoze, mqs jam ne kerkim e siper![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
thenie :" jam fukara por blej shtrenjt"..fikso prodhimet gjermane.
ne je familiare VW, sportive Audi e BMW , komoditet mercedes.
te vetmet qe kane treg shitje edhe te perdorura.
aaa s'po e marr vesh si publikohen fotot ne forum.. po heq dore me mire
Citim:po te shes makinen time nese ke nevoje, se kam nevoje per cash tani tani
Mire toyota qe u vu ne listen e zeze po edhe lexus? Hajde ja hidhni sugjerimet tuaja per makinat ekonomike dhe luksoze, mqs jam ne kerkim e siper![]()
Deb - Kalofsh bukur andej t'u dashkan leket se do besh varavingo keshtu apo per dhurata . Degjo mua bej vetem qef per vete dhe familjen tende.
Al - ca ishte ajo thenie se s'kuptova . Kemi te njejten shije andej po me con ryma dhe mua
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
aaa s'po e marr vesh si publikohen fotot ne forum.. po heq dore me mire![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po te shes makinen time nese ke nevoje, se kam nevoje per cash tani tani
90 mije milje cadillac, in good shape. v8motorr northstar, po deshe i drive up to your place, and hitchhike my way home some how![]()
Enigme me pak fjale : kur je fukara mundohesh te blesh dicka te lire (tip mall kinez) qe te garanton aq sa mund te te thyeje urine 1 gote caj
prandaj thom shpenzo dicka me shume qe te ofron garanci
Hey...na bere kurioze me kto fotot
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Hey...na bere kurioze me kto fotot![]()
Deb me kete komentin qe bere me solle ne nje pershtypje qe ve re me vehten time. Kur harxhoj per qef mo po s'me ben asgje pershtypje por kur filloj harxhoj dicka per shendetin tim (dentisti psh) shtremboj buzet 100 here
Ca caji pi ti Al . E s'diskutohet por me makinat e perdorura asgje s'te jep garanci per mendimin tim!
Citim:shhhsh, knock on wood se makina ime ska probleme fare, mos me ndjell keq tani
Nevoje? Nje e kam po i ka erdhur koha per nje te tjeter para se te me lere ne rruge. Sa te vish ti deri ne muai kane dale gjithe ato probleme kadillakut tend. Ty c'te duhet makina me sa kam kuptuar tek tuk ne leximet ketu, ti tere diten ne shpi ri
prandaj jepe falas
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Qenkan teper te medha.. duhet t'i ridimensionoj.. uffa!
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.