Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 273 274 275 276 277 278 279 280 281 [282] 283 284 285 286 287 288 289 290 291 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga F_xhunior datë 21 Prill 2012 - 02:59:

sonte do behem...mbase....baba ose alarm i rreme

Postuar nga bruni22 datë 22 Prill 2012 - 01:08:

...bravo MOU

barca

Postuar nga F_xhunior datë 22 Prill 2012 - 01:48:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
...bravo MOU

barca

Me ne fund! Megjithate, fitorja ndodhi fale taktikes plot dinakeri te trajnerit te Çelsit...

Mou. kopjoi trajnerin e Çelsit.

Postuar nga RAIMONDI datë 22 Prill 2012 - 02:13:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

Me ne fund! Megjithate, fitorja ndodhi fale taktikes plot dinakeri te trajnerit te Çelsit...

Mou. kopjoi trajnerin e Çelsit.

Mou nuk kopjoi Trajnerin e Celsit , jo .
Atij i thashe une te veproje ashtu

Postuar nga F_xhunior datë 22 Prill 2012 - 02:29:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Mou nuk kopjoi Trajnerin e Celsit , jo .
Atij i thashe une te veproje ashtu

O njeri, pse po ben te marr "ban"? Mos me ngacmoni, se nuk jam mire me nerva sonte...

Perserit kete qe shkrove, do te shohesh si do te te dale.

Postuar nga Fajtori datë 22 Prill 2012 - 03:24:

Mos e luni FXhunior se qenka me ato.

Postuar nga Ana1 datë 22 Prill 2012 - 05:22:

Po mua ne fundjave do me vine gjithmone periodat?! Ma cavolo nero! Dua vetem gjume.

Postuar nga Fajtori datë 22 Prill 2012 - 05:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Po mua ne fundjave do me vine gjithmone periodat?! Ma cavolo nero! Dua vetem gjume.

Iku kjo jave. Mend per javen tjeter

Postuar nga RAIMONDI datë 22 Prill 2012 - 06:54:

o Junior po pse je me nerva sot ?

E mire , po pa nerva kur je ?

Mbase neser je pa nerva , se dua te tall njecike bithen me ty dhe me Fajtorin .

Postuar nga misterioz datë 22 Prill 2012 - 11:44:

Ketu eshte bere per te tall bithen me gjithe forumin.

Ja pse nuk behet terroristi xhunior moderator.

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Nuk eshte per ty se nuk ploteson dy kushte :
1-Nuk je kaur
2-Nuk ke tru sa koqia ime e djathte -
-Po ti kishe keto dy kushte direkt do te benim Moderator

Pse trute aty te kane perfunduar a derëzi.

Citim:

1. Une jam me se krenar pse s'jam i atille. Ti do vdesesh i poshteruar.
2. Meso drejtshkrim njehere, pastaj mund te vish te te me vleresosh. Injorant!

O terroristo me besimtar musluman hajvan dhe analfabet se ty skam pare ndonjehere.

Citim:

Si pike e pare, ti mua me rrofsh karin. Ty nuk te hyn ne pune jeta ime private. Pastaj, njeri nuk jemi perfekt e as mund te jemi. Nderkaq, une nuk kam ndertuar jeten time mbi vuajten e ndokujt, por NE kemi ndertuar jeten ne vete vullnetin tone. Por ti qenkeshe nje mut i poshter. Nese do te flasesh per jeten time private, hap nje teme te perkatese. Perndryshe, hesht e mos me çaje karin se ti qenkeshe vertet nje njeri i lindur ne nje familje plot dhune - ku anetareve te familjes iu mohohet e drejta per te zgjedhur vete se me ke do te jetoje (te te diktohet zgjidhja). Thuajme, kokemut, valle nusja ime do te ishte ndier me e lumtur pa mua? A nuk po mendon? Sido qe ta marresh, dikush do te duhej te vuaje, une dhe ajo ose prinderit e saj. Shko tani ik, kopil!!

I madh je ,po pse i thua kokemut dhe kar Vizios se shkrete,po ai pershesh me kos do i ziu. .Pastaj o terrorist i vogel çpune ke ti me familjen e tij,apo feja muslumane te mesosh ti futesh turinjte kudo.

Faje ke perjashtuar Djallushen pse tha trap ,po trapi tingellon (eshte) sh. përkedhelës ne gojen e nje femre,jo ne kuptimin seksual , dhe kete Xhuniorin qe nuk ka aq tru sa koqja e djathte e Mondes e lini t’na çaje trapin.Me e bukura i thuhet aman o terrorist rri urte se do marresh ban. Pika ,pika ,korba korba pupupu çna gjeti,bir selman i nenes ke te qaj me pare.
Ps.thjesht per kuriozitet ate fjalen “E PERJASHTUAR”ne fund te profilit te Djallushes e ka vendosur Djallushja apo ke futur turinjte ti ne profil,po te jete kjo e fundit dmth ke lexuar edhe mesazhet private se aty me rri mendja mua.

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 273 274 275 276 277 278 279 280 281 [282] 283 284 285 286 287 288 289 290 291 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.