Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 275 276 277 278 279 280 281 282 283 [284] 285 286 287 288 289 290 291 292 293 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Ku afersisht eshte kjo Raimond? Thjesht ta di per here tjeter...
p.s. per plazhin e kam llafin ore shejtan!
Citim:
Po citoj ato që tha ColdFire
Ku afersisht eshte kjo Raimond? Thjesht ta di per here tjeter...
p.s. per plazhin e kam llafin ore shejtan!![]()
LoL, sa krenar djali per vende qe se di as ku bien tamam.
Gjipeu eshte mes Dhermiut dhe Jales, eshte si gji i vogel mes dy shpatesh mali. Me makine nuk shkohet (vetem nqs kane rregulluar rrugen), kalojne vetem fuoristrada te larta. Shkohet kollaj nga deti, dmth nga Dhermiu, gjendet pas atij cepit te malit qe duket nga Jugu (andej nga shpella e Pirateve). Gjipeu ka kete shpellen afer, e cila ka nje vrime lart qe del mbi mal.
Gjeja me e bukur ne Gjipe nuk eshte deti, por toka. Kur kthehesh nga toka sheh dy shpatet e malit qe krijojne nje gryke gjithmone me te thelle, sikur je brenda ne toke. Kur kthehesh nga deti pastaj duket sikur je mbi toke.
E ore tamam ajo qe theme une qenka --Une kam vajtir vetem njehere atje afer , se nuk kishte ruge .............Por une nuk veja andej nga bregu se nuk kisha nevoje
Kisha plazhet e Vlores qe jane tamam te buykura
--Psh Plazhi i Zhironit ne Vlore tek Hotel Nimfa eshte njelloj si ky qe thote gazetari, apo ky plazhi ketu poshte ne Radhime etj
------ Ne Vlore ka plazhe te bukura plot ,por une veja zakonisht ne Pogradec , tek njerezit e mij --Pogradeci eshte shume i bukur
-----Megjithate nga plazhet qe me ka pelqyer me shume eshte Ksamili --=Por atehere nuk kishte ruge te mnira , dhe une pertoja..
-
-Tani eshte bere ruga dhe them te vete bashke me kete Cold fire -------Meqe kemi rugen andej.......
sa po me pelqeka te jem te ato cadrat aty ta kem dhe nje ex person me vet oj nan si ma bane gjakun me vlu qe ne mjes o rajmondi
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-Tani eshte bere ruga dhe them te vete bashke me kete Cold fire -------Meqe kemi rugen andej.......[/B]
FLASH: 24 oret e fundit ne Shqiperi
KAVAJE-Një 27-vjecar ka gjetur vdekjen sot në fshatin Gërmenj të Kavajës, pasi u qëllua me armë zjarri nga një person, pas një konflikti për motive pronësie. Viktima quhet Ervis Kura dhe sipas policisë ai mbeti i vrarë nga shtetasi Haxhi Vedeli.
TIRANË-Një person ka mbetur i vrarë, pasi është qëlluar me armë zjarri. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 16:30 në rrugën ‘Pjetër Budi’ pranë depos së ujit në Tiranë. Viktima mësohet të jetë Abdurrahman Vrapi rreth 45-vjec. Mësohet se viktma po përpiqej të ndalonte sherrin midis djalit te vet dhe nje te riu tjeter, Indrit Tresa, pas nje aksidenti me makine. Ky i fundit e ka vrare.
SHKODER-Nje person i quajtur Ded Marku vrau naten e kaluar vjehrrin e tij, Gjon Kodra, pas debateve te ashpra. Ky i fundit kishte shkuar ne shtepine e dhendrit per te sqaruar mosmarrveshjet e lindura mes familjeve te tyre.
ELBASAN-Një 25-vjecar është plagosur me armë zjarri pistoletë mbrëmjen djeshme në lagjen Kongresi i Elbasanit në qytetin e Elbasanit.
FIER- Ka dështuar një atentat me armë zjarri në qëndër të qyteti të Fierit. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 20:15 minuta në rrreth-rrotullimin para bashkisë së qytetit. Një person me motorcikletë ka qëlluar disa herë me armë zjarri në drejtim të një mjeti tip fuoristradë. Te dyja mjetet jane larguar dhe policia nuk ka te dhena te tjera. Ndërkohë në vendin e ngjarjes janë gjetur gëzhoja arme zjarri.
------------------------------------
Aksidentet jane hesap tjeter.
nuk do preferoja te shkoj ne shqiperi ne sezon vere kurre.
do prisja dimrin me mire qe ti ftohet icik gjaku shqiptarve
Po cdo andej nga Permeti moj Cold fire ?? --Hajde ketej nga deti ....
--Ne 1996 , kete plazh une e kam bere plazh me pagese --Vura zhezlonge dhe cadra ne plazh dhe paguaje 500 leke per cadren dhe per 500 per shezlonin ---Lejonim vetem ciftet --Nuk lejonim kedo ...
-Ne darke vone tek ky plazh vinte nje dhelper ne ora 12 te nates , ..... Dhelpra afrohej , ecte mbi zhavorin e holle te plazhit dhe i degjoheshin hapat kur i afrohej detit ....i merte ere dhe pastaj pasi shetiste ne buze te bregut duke i marre ere ujit te detit largohej .....Ishte gje shume shume romantike ..e pa imagjinueshme .....Kur ma thane s'e besova --pastaj qendrova n je nate ...dhe e pashe dhelpren qe afrohej nen driten e henes ishte pranvere ....
-----Zhavori aty eshte bore i bardhe dhe ishte shume i paster atehere --Ndersa uji eshte blu ne te gjelber ---Aty ne det brenda ka burime uji te embel ...-------
--Tani e kane privatizuar nje pjese dhe eshte bere remuje --Por qe ky ka qene plazhi me i mire ne Vlore--Tani ka disa plazhe si ky ne Vlore..
Tani dhe deti punon me fort te hape plazhe te reja. E ka kuptuar qe cdo gje shqiptare eshte e dashur per Raimondin. Dhe uji natyrisht vjen duke u gjelberuar. Dhe zhavorri do behet rere se shpejti.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 275 276 277 278 279 280 281 282 283 [284] 285 286 287 288 289 290 291 292 293 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.