Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 279 280 281 282 283 284 285 286 287 [288] 289 290 291 292 293 294 295 296 297 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga Niqua datë 28 Gusht 2011 - 20:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Pse emri Denis kujt gjinie i perket andej nga lagja juaj?

nga lagjia ime emeri Denis-e mund te perdoret dhe si emer femre.. pshm aktoria '' Denise Richard''

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Sepse, keto emra ia vejne, i blejne njerzit si dhurate. Mashkulli qe nuk i dhuron lule femres i blene nje emer Ylli, emer te sisteme atmosferike, si ne rastin e "Irene-s", duke i vene emrin e te dashures apo bashkeshortes i cili ngel perjetesisht!
Nje venie emri dhurate kushton ke rreth 200-300 euro.
Zakonisht, jane meshkujt qe kane te tilla fantazi, venie emri te se dashures ne dicka qe ngel perjetesisht, por ka dhe meshkuj me pak fantazi, te cilet qe dhurojne lule, lule qe per dy dite e shumta vyshken

Por, edhe femrat, te cilat kane fantazi per dhurata te cilat ngelin perjetesish, blejne per te dashurin nje Yll dhe i vene emrin e tije.

gjith nje mendimi ju meshkujt

Postuar nga kurt datë 02 Shtator 2011 - 13:48:

gjermania ka filluar ti vej tax prostitutave ne rruge.
ne bonn gjermani paskan ndertuar machines si ato parking meters qe fut te thyera kur parkon makinen ne ruge. posacarisht per prostituat qe zejn cepin e rruges tyre
i kushton prostutes rreh 9 dollar.
per klijentat shteti ka ndertuar garazhe druri qe te parkojn makinen...
hahah cfar shteti me konsiderate, edhe kolibe druri qe ta bejn sa me romantike experjencen.

http://newsfeed.time.com/2011/09/01...sidewalk-meter/

Postuar nga Vizioner datë 02 Shtator 2011 - 17:46:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
gjermania ka filluar ti vej tax prostitutave ne rruge.

http://newsfeed.time.com/2011/09/01...sidewalk-meter/

Kurt, e para punes, nuk thuhet: "Gjermania ka filluar..." (nuk eshte faji jot por i "Gazetarit" shqiptar)! Bonn-i eshte ne Gjermani POR, nuk eshte Gjermania dhe secili qytet, land nxjerr Ligjet e veta te cilat nuk kane te bejne fare me Ligjet e Gjermanise, por me Ligjet-rregullat e nje qyteti apo landi.
Ketu, ne frankfurt pershembull, ka vite qe nuk lejohen me ato te punojne neper Trotuare. kapen, denohen dhe gjobiten.
Me kete dua te them qe nuk duhet pergjithesu nje lajm sikur prek GJermanine!
Biles, ne Shqiperi beken-bejne Sensation keto ndodhi-lajme sepse ketu as i perfill njeri.

Sedyti thua qe "per klientet kane ndertuar garazhe..." (nuk thua ti por gazetari-lajmi ok. ? ;-) ).
Por, ai gazetar qenka kaq injorant sa nuk njihka asgje, as ligjet e atij shteti per te cilin, ky gazetar, nxjerr dhe lajm pergjithesues!!!???
Kur; Ne gjermani denohen si ato qe kryejne prostitucion (femrat+meshkuj) si dhe ato qe e stimulojne (ne rastin e X-it qe shkon me makine), KUR keto qe afrojne kete sherbim jane PA Licenca dhe si rrjedhoje nuk pagujne Taksa.

Ne kete rast, per mua, gazetari eshte injorant qe, nuk di ta serviri lajmin te jete i besueshem dhe i pranueshem.

Duhet te njohesh strukturen e nje vendi-shteti e jo te besh Gjermanine Bonn dhe Bonn-in gjermani!!!

p.s. Thjeshte sa per muhabet.

Postuar nga shelgu datë 02 Shtator 2011 - 18:32:

Citim:

p.s. Thjeshte sa per muhabet.

E pra sa per muhabet, pse e ndalon Gjermania kete pune?
Po shihja nje seri te Star Trek. Atje ishte e lire gjeja. Free demek.
Me pelqen-te pelqen, bejme nje ndeshje. Sikur luan peskatsh mor vlla.

Bohemi treshe, katershe, si te vjen pas bute.

nejse duket Gjermania nuk eshte e zhvilluar.
E Vizio si thu ti?

Postuar nga Vizioner datë 02 Shtator 2011 - 19:12:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

E pra sa per muhabet, pse e ndalon Gjermania kete pune?
Po shihja nje seri te Star Trek. Atje ishte e lire gjeja. Free demek.
Me pelqen-te pelqen, bejme nje ndeshje. Sikur luan peskatsh mor vlla.

Bohemi treshe, katershe, si te vjen pas bute.

nejse duket Gjermania nuk eshte e zhvilluar.
E Vizio si thu ti?

shelgu,nuk thashe qe s'eshte e lejuar Ligjerisht, biles njihet si profesion POR eshte e ndaluar fshehtas neper trotuare etj.

Postuar nga kurt datë 02 Shtator 2011 - 21:44:

thjesht per muhabet mjafton nje lajm pergjithsues per nje lexues matane bote thjesht ne kalim Vizio.
thjesht per muhabet, ky dabat i lezetshem prezanton ndryshimin thelbesor dhe shume te keqkuptuar midis nje evropiani dhe amerikani, pavarasisht se ne te dy jemi shqiptar (me te miret ne bote kuptohet lol)

eshte tipike e cdo evropiani ne muhabet te mburren nga inteligjenca e tyre, specifikisht gjeografia corretsia e perdorimit te gjuhes, dijenia saktesisht e cdo prvince shteti kulture apo qyteti individualisht, apo shume gjuheve.
kurse amreikani i perton ktyre gjerave, dhe me te drjete them une
i duam gjerat thjeshte shkurt dhe qart. bonn eshte ne gjeramni, mjafton.
dhe lajmi mjafton te ishte edhe me i shkurt, thjesht vetem nje fjali lol
... njese lool

p,sh ne gjermani eshte akoma i famshem david hoselhoff, aktori nga seriali 90210
mjafton kjo te ndejehmi superiara ndaj nje populli te tere gjerman

Postuar nga Vizioner datë 03 Shtator 2011 - 07:57:

Ok. Kurt. Thjeshte per muhabet e thashe (edhe pse ti zgerdhihesh= ), prap per muhabet ishte!

Mendoni dhe gjykoni si te doni por, une nuk mund te them qe; gjithe Amerika luan Poker kur jane vetem disa qe luajne.
Une nuk mund te them qe Ne Amerike eshte ligji "me vdekje" kur ky ligj aplikohet vetem nga disa shtete te amerikes!
Nuk mund te them qe; Ne Amerike te gjithe mbajne arme, i lejon ligji amerikan, kur kjo eshte e lejueshme vetem ne disa shtete te Amerikes dhe jo ne te gjithe ameriken!
Etj, etj. Keshtu e shoh une.

Postuar nga RAIMONDI datë 03 Shtator 2011 - 08:58:

---------- Problemi i shqiptareve eshte se e urrejne shume njeri tjetrin .
Dhe kjo politike qe bejne politikanet tane e nxisin me shume urejtjen midis nesh. URREJTJE te cilen ne e kemi pasur gjithmone ne gjak -, ne vend qe te benin te kunderten

--- Kemi mungese kulture te jetes ne shoqeri , jete e cila karkaterizohet nga toleanca midis njeri tjetrit dhe respektimi i te drejtes se tjetrit ----------

Postuar nga kurt datë 03 Shtator 2011 - 16:11:

Citim:
Ok. Kurt. Thjeshte per muhabet e thashe (edhe pse ti zgerdhihesh= ), prap per muhabet ishte!

Mendoni dhe gjykoni si te doni por, une nuk mund te them qe; gjithe Amerika luan Poker kur jane vetem disa qe luajne.
Une nuk mund te them qe Ne Amerike eshte ligji "me vdekje" kur ky ligj aplikohet vetem nga disa shtete te amerikes!
Nuk mund te them qe; Ne Amerike te gjithe mbajne arme, i lejon ligji amerikan, kur kjo eshte e lejueshme vetem ne disa shtete te Amerikes dhe jo ne te gjithe ameriken!
Etj, etj. Keshtu e shoh une.

perzotin te betohem qe nuk jam zgedhire me ndonje qellim te keq Vizio.
e gjeta debatin te lezetshem sic e kam shpjeguar psene, se ju evropianet jeni me oficineta ne gjithcka sidomos ju gjermanet sic e thekson artikulli. prandaj fjala lezet e ndjekur me ikone zgerdhirje apo (lol) ne ket diskutim eshte shenje e qarte e qellimit apo ndejnjes them une. kjo zdo thote qe zgerdhihemi literally...thjesht piksunim virtual...ja edhe njehere lool

nejse, sapo desha te shkruaj you got me vizio, me argumentin qe bere ma mbydhe gojen por tani me kujtua qe akoma une kam te drjete persa i perket ktij debati fascinating qe po bejm loool

amerika eshte me e madhe me siperfaqe se evropa.
nje amerikan mund ta shikoje evropen e bashkuar EU si nje evropian e shikon SHBA.
pra kur lexojm ne kalim gjermania, nenkuptojm nje shtet i evropes. eshte njesoj sikur te thuash texas, nje shtet ne amerike. dhe mjafton te specifikojm qytetin e atij shteti, bonn ne gjermani, ose dallas ne texas p,sh.

sepse nga nje kontinent tjeter nuk kemi kohe me zoom si google earth.

p,sh une jetoj ne ne clark county nevada, qe perfshin gjithe qytetin dhe shumen e ktij shteti, dhe ne clark county prosuticioni eshte i ndalur me ligj, por ne nje counti tjeter 20 kilometra me tej midis shkretires, prostitucioni eshte i ligjshem.
sepse ai county nuk ka te ardhme tjeter pervec prostitucionit dhe ktu ne qytet eshte turizmi.

teknikisht i bie qe nje gjerman apo kushdo mund te thoje qe ne shtetin e nevades prosuticioni eshte i ligjshem, por une mund te arrestohem direkt nese dal tani te marr nje prostitute ne qytet.

Postuar nga Vizioner datë 03 Shtator 2011 - 20:58:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
perzotin te betohem qe nuk jam zgedhire me ndonje qellim te keq Vizio.
e gjeta debatin te lezetshem sic e kam shpjeguar psene, se ju evropianet jeni me oficineta ne gjithcka sidomos ju gjermanet sic e thekson artikulli. prandaj fjala lezet e ndjekur me ikone zgerdhirje apo (lol) ne ket diskutim eshte shenje e qarte e qellimit apo ndejnjes them une. kjo zdo thote qe zgerdhihemi literally...thjesht piksunim virtual...ja edhe njehere lool

nejse, sapo desha te shkruaj you got me vizio, me argumentin qe bere ma mbydhe gojen por tani me kujtua qe akoma une kam te drjete persa i perket ktij debati fascinating qe po bejm loool

amerika eshte me e madhe me siperfaqe se evropa.
nje amerikan mund ta shikoje evropen e bashkuar EU si nje evropian e shikon SHBA.
pra kur lexojm ne kalim gjermania, nenkuptojm nje shtet i evropes. eshte njesoj sikur te thuash texas, nje shtet ne amerike. dhe mjafton te specifikojm qytetin e atij shteti, bonn ne gjermani, ose dallas ne texas p,sh.

sepse nga nje kontinent tjeter nuk kemi kohe me zoom si google earth.

p,sh une jetoj ne ne clark county nevada, qe perfshin gjithe qytetin dhe shumen e ktij shteti, dhe ne clark county prosuticioni eshte i ndalur me ligj, por ne nje counti tjeter 20 kilometra me tej midis shkretires, prostitucioni eshte i ligjshem.
sepse ai county nuk ka te ardhme tjeter pervec prostitucionit dhe ktu ne qytet eshte turizmi.

teknikisht i bie qe nje gjerman apo kushdo mund te thoje qe ne shtetin e nevades prosuticioni eshte i ligjshem, por une mund te arrestohem direkt nese dal tani te marr nje prostitute ne qytet.

Ok. Kurt

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 279 280 281 282 283 284 285 286 287 [288] 289 290 291 292 293 294 295 296 297 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.