Forumi Horizont | Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Ta gezoje ........
freedom!!!!!!
Ah!!
nejse, falenderoj mendimin e al74, qe nuk me mbroj por me justufikoj.
gjithashtu falenderoj te gjithe ata antar qe ne distance dhe nen heshtje, pas gjithe ksaj kohe, kemi krijuar nje far rrespekti per nejri-tjetrin. emrat s'eshte nevjoa t'i peremnedim se me duket lame:p (kjo fjala e fundit nuk reprezanton agresivitet besoj:p)
lela nuk eshte hera e pare qe me ka acaruar jaszakonisht shume me tifozdheqet e shoqersie se saj, por kurre nuk e kam share apo fyer lelen, se kjo do konsiderohej "child abuse" !! kaq mendoj une per lelen.
fajtor! postimet e mia sidomos ato te fillimit perfasojn te kunderten e agresivitetit, fjalet pathetic, lame, etj, sidomos kur i perdori te pershkruaj gjenedjen time shqpitrore te atij momenti skane lidhje aspak me agresivitetin.
kur kam hyre ktu ne forum per here te pare isha shume naiv per kulturen e vendit tim, (meqe nuk kam patur lidhje apo kontakte per shume vite) nuk ja kihsa haberrin se ca bohet. hyra ktu ashtu sic e shoh veten ne rrealitet! a lonely existence livng in a place far far way from the most, (jo gjeografikisht)! as qe nuk me ka plas kurre (dhe nuk me plas kurre ne rrrealitet) te mendoj per krahinat apo klanet krahinore apo bullshitet e nje vendi te vogel me probleme e komplekse te pafundme si shqiperia.
por ja qe, qe ne fillim sulmet ndaj meje se nga jam, se ku kam lindur, nuk kane pushuar kurre. hahah,
e mora si komplimet faktikisht, kur disa njerz ktu sidomos disa "gjenij"
kane shpenzuar kohen e tyre personale duke analizuar rracen origjinen time apo cdo "geg" dhe duke perdoerur ofendime, meqe mua personalisht as qe me ka shkuar ndermend dhe as qe nuk me plas tia dij per t'imen dhe jo qe jo per t'yren.
dhe perfundimisht, mesova qe paska njerz me pathetic se une ne ket bote, and that is a FACT. (prandaj e kam perdor ate fjale shpesh)
nejse, kalofshi mire.
.
s'kuptoj pse i degjeneroni temat serioze, per me shume qe kane te bejne me artin ?
dreqi e mori, mundohuni te frenoni gishtat ne vend e pa vend, s'ka lezet
seriozisht
mjafton nje batute ne tema e tilla apo nje sqarim... por jo shkrime pa mbarim e pa kuptim
Ca ke mer erious, ne teme jemi. Diskutuam fillimisht mbi nacional socializmin perfekt qe arriti Gjermania naziste, te cilet çifutet e urrejne se jane tregetare (e hape vete ate argument). Pastaj diskutuam mbi pikturat e Hitlerit qe AngelDevil shtoi krahas atyre te tuave. Ku qendron problemi, temen po diskutojme.
Por edhe te pretendosh seriozitet maksimal kur arti i vetem qe poston eshte ai i Hitlerit, me duket pak veshtire. Hap ndonje teme tjeter serioze te mesohen njerezit, se ndryshe i marrin me shaka temat serioze qe hap. Kujtojne se Hitleri nuk eshte piktor...
.
un i pergjigjem pyetjeve per aq sa di, nderkoh qe dhe postoj lidhur me temen
por ato pelivonlleqet e tua me filmime ujqerish apo ku di un ku tjetra te replikon apo tjetra qe te citon tu u zgerdhi... s'me duken gjera normale
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
un i pergjigjem pyetjeve per aq sa di, nderkoh qe dhe postoj lidhur me temen
por ato pelivonlleqet e tua me filmime ujqerish apo ku di un ku tjetra te replikon apo tjetra qe te citon tu u zgerdhi... s'me duken gjera normale
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Erious, po me vjen keq qe citimin tim qe i kam bere Fajes e ke marre ne menyre jo te mire.
tok, tok, tokkkk
.
jemi ne prag te festave, dhe me çpo shikoj te gjith po japin kontributin e tyre te bashkohemi, te mos bejme sherre, te krijojme nje atmosfere shoqerore, pse jo dhe te takohemi per nje orgji siç jemi te gjith
un them qe te ftoni ne zyre anetare cecilia, sepse po behet pak stresante inutilmente, un di dhe ti pergjigjem apo te merem me te, por nuk eshte ky qellimi im... dhe mbi te gjitha nuk e perdor forumin per tu mare apostafat me dike.
bejm shaka dhe aq me mire keshtu, por jo ne tema ku tjetri i dedikon koh dhe seriozitet... pra duhet qe dhe te nderhyni ne budalliqe te teprura, jo per gje por detyroni tjetrin te hape fjalorin banal nga A e madhe e shtypit, dhe sja vlen, per te gjith.
Nuk e mora vesh kete verejtjen, ndonje link apo teme?????
Ca i ka ndodhur cecilias?
.
me ty lela ne fakt duhet me fol troç
cecilia, eshte duke me care trapin, pra ka dite qe futet ne forum me qellimin e vetem... te provokoj mua por dhe te tjere.
nese vazhdon, qelbet krejt muhabeti, sinqerisht.
Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.