Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 »
Trego 328 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga bota (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=306)
-- Lajme nga bota... ndoshta per shqiptaret (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17598)

Postuar nga Ana1 datë 22 Shkurt 2012 - 22:46:

Po ta shuaj kuriozitetin " or mek"!
Jam dashnorja e tij, me do vec per seks, e dua vec per seks, nuk na e ndien fare allahu as mua as Raimondit!
Me lajm se Kaq, do?!

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shkurt 2012 - 02:32:

Hallall ta befte Allahu ke fol si burrat tani

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shkurt 2012 - 02:35:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
Fajtor/Angel

Me vjen mire qe pyetet , Herat-i eshte si "heaven" per talibt me cfare kam degjuar, me vjen keq per ate djalin qe vdiq , me duket se ai qe ishte plagosur ishte me mire sot.
Ata qe kan qelluar kan qene mire te organizur mire dhe nuk kane qene police por te maskuar si police.

Sot ne lajme ketu degjova qe diku kishin djegur dhe nje kuran dhe ishin ngritur ne proteste gjith ata saqe dhe vete gjenerali i natos kishte kerkuar falje ne nje interviste , po ku ndaleshin gjith ajo turme sot ...

Ngushellime familjes Vogli.

O Smoke po si e ben te vdekur keta idiotet e minstrise se mbrojtjes kete cunin qe ka shpetuar pupupu

Po pse u hap zjarr di gje ti? Dhe pyetja 100 milionshe ca dreqin beni ne ate vend leshi tu ven veten ne rrezik lal?

Postuar nga bruni22 datë 23 Shkurt 2012 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Jam dashnorja e tij, me do vec per seks, e dua vec per seks, nuk na e ndien fare allahu as mua as Raimondit!
Me lajm se Kaq, do?!

quando si dice. tenxherja .....kapaku

Postuar nga lule datë 24 Shkurt 2012 - 17:54:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
quando si dice. tenxherja .....kapaku

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Hallall ta befte Allahu ke fol si burrat tani

Bruni & AD JU TA HIQNI LODHJEN ME DOR
P.s Bruno ... tenxhere presioni thuj

Postuar nga Ana1 datë 25 Shkurt 2012 - 04:57:

po moj lulke, sic thua ti eshte! vetem shkarko hormonet e tua me cfare une shkruaj. ha ha ha

ps: me pelqen efekti qe u jep te tjereve nje mesazh imi " ironik"!

Postuar nga dylan datë 25 Shkurt 2012 - 05:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Me lajm se Kaq, do?!

wowwwwwwwwwwwwwwwwww

Postuar nga RAIMONDI datë 07 Mars 2012 - 09:32:

Nje lajm nga bota --Eshte kabllogram

.....Lop topi im ishte me grip ne te ndenjura ndaj edhe nuk kam qene ketu se kam qene ne spital ,....... i qndroja lap topit tek koka

O Ana po shof nje reklame te makines Range Rover --Te pelqen ty kjo makine ?

Postuar nga AngelDevil datë 07 Mars 2012 - 14:45:

Sali Berisha do nxjerr 1 ligj te ri mbi forumet shqiptare qe qarkullojne ne WWW
Fjala e lire dhe psikopatia kolektive do denohen me 3 vjet heqja lirie dhe ban- ime 5 vjecare.

Postuar nga RAIMONDI datë 08 Mars 2012 - 04:28:

Qenka ligj i mire se ne te gjitha forumet shqiptare behet propagande Antishqiptare , pasi shumica e ketyre forumeve jane hapur nga spiunet e grekuut te cilet i kane kthyer forumet ne qendra propgandistike kunder kombit shqiptar

--Nuk ka kuptim qe te flaesh shqip dhe te besh propagande kunder Shqiperise dhe kombit shqiptar

--Ndaj ai ligj eshte i mire per ata qe abuzijne me lirine e shtypit per te goditur identitetin shqiptar

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 »
Trego 328 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.