Forumi Horizont Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 »
Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cifti 2011 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18385)

Postuar nga Ashley datë 22 Gusht 2011 - 17:53:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hahahah, u be tema teman funy, so let me continue being The Joke

endri shoku mos ja fut kot se sta kam marr per keq aspak, perkundrazi te kam vlersuar si njeri i aferm qe ma don te miren, por qe ma merzisin bythen kur me thojn shko gjej nje nuse. atyre i pergjigjem edhe me keq:p

vizio thnx buddy when it comes to being a loser jam njesh fare:dd

deb, je gabim:d i like to keep my options open, prandaj nuk dua me risk settling down me lulen dhe me asken ne ket teme even for the sake of humor. u never know, would be stupid of me to make declarations either way kur un sja kam haberrin cfar mund te ndodh ne te ardhmen. got no plans and have no fucking idea how to plan

ashly, flatter yourself babe, good medicine
por mos harro se jetoj ne nje qytet ku gocat e bukura te reja si ti jane me mijera nga e gjithe bota vijn ktu. nganjehere edhe te hidhen ne krah kot duke ec rruges se sdijn ku jane ose e dijn shume mire ku jane
so dont try to impress me pls i been around
ske nevoj me i dal zot lules ti, nuk e adore kush lulen in a sense that i have here, por kurre in some hook-up sense.

e para shkruaj shqip se je shqiptar ore i zi e dyta te te afroheshin femra ty nuk iu ngjisja lules si muti mbas kepuce sepse nje mashkull i suksesshem nuk eshte nje mashkull i ngjitur dhe me fiksime.dhe e treta tet perqafonin dhe te kishe kaq shum fame sa thua nuk rrije ne forum po rrije me ato ftyre pilivesat qe te afrohen.bye bye dhe mos u hap shum.

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
e para shkruaj shqip se je shqiptar ore i zi e dyta te te afroheshin femra ty nuk iu ngjisja lules si muti mbas kepuce sepse nje mashkull i suksesshem nuk eshte nje mashkull i ngjitur dhe me fiksime.dhe e treta tet perqafonin dhe te kishe kaq shum fame sa thua nuk rrije ne forum po rrije me ato ftyre pilivesat qe te afrohen.bye bye dhe mos u hap shum.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ca ben moj kshu mos acuzo djalin ne ket menyr o ashly se sben
e mos na i hek djem nga forumi se do na i prishej bukuria sod hynim me
e te shikosh ashtu jemi plot qe hyjm ne forum sdo thot qe skemi nje jet parjashta forumit po jemi msu kshu ose na pelqen ta kalojm pak kohe me shoqerin ktu (fundja te ka lezet)
ma bente dhe mu njera gjithmone pse kalon gjithe ato kohe ne pc ndersa sot une kaloj dy or ajo 12 semundje ngjitse si duket

Postuar nga Ashley datë 22 Gusht 2011 - 18:14:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ca ben moj kshu mos acuzo djalin ne ket menyr o ashly se sben
e mos na i hek djem nga forumi se do na i prishej bukuria sod hynim me
e te shikosh ashtu jemi plot qe hyjm ne forum sdo thot qe skemi nje jet parjashta forumit po jemi msu kshu ose na pelqen ta kalojm pak kohe me shoqerin ktu (fundja te ka lezet)
ma bente dhe mu njera gjithmone pse kalon gjithe ato kohe ne pc ndersa sot une kaloj dy or ajo 12 semundje ngjitse si duket

dylan ti mos je sekretarja atij moj vajze doja te te thoja lexo mir shkrimet e atij pastaj ske pse nderhyn fare nese je e djegur per mashkull mund ti marresh e-mail dhe flit he tkeqen.....

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:18:

Citim:
dylan ti mos je sekretarja atij moj vajze doja te te thoja lexo mir shkrimet e atij pastaj ske pse nderhyn fare nese je e djegur per mashkull mund ti marresh e-mail dhe flit he tkeqen.....

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow woooooooooooooooooooooooow ncncnncncncnc pse kshu moj zemra e jo sja kam lexo krejt shkrimet etij si lexoj krejt shkrimet e asnjerin te fakt po si do te jet me erlli keq menyra si ishe shprehur e ste takonte ,si takon askujt te vlersoi dike tjeter ,
e ty si ashly apo dikujt tjeter kur si pelqen dikush mundesh shume mir mos ti shkruash apo komentosh ne cfare shkruan ske nevoj ta uklesh tjetrin ne nje menyr te till
e jo une sjam aq e djegur per meshkuj shpirti vetem qyfyre hajgare s aper te kalu kohen e sidoqofte dhe ne qoft se po digjem pe meshkuj sdo mundja ti marr nga forumi ti perdor rrushi kshu mos u nxeh thjesht cik kalim kohe e gjitha po ske m=nevoj dhe ti te gjuhesh sikur ta kesh mnrena qetsohu pak
e ne fakt per ty kisha gjithe respekt s ate lexoja ktu mu duk si e papritur kjo qe cija te lexoj

Postuar nga Ashley datë 22 Gusht 2011 - 18:25:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow woooooooooooooooooooooooow ncncnncncncnc pse kshu moj zemra e jo sja kam lexo krejt shkrimet etij si lexoj krejt shkrimet e asnjerin te fakt po si do te jet me erlli keq menyra si ishe shprehur e ste takonte ,si takon askujt te vlersoi dike tjeter ,
e ty si ashly apo dikujt tjeter kur si pelqen dikush mundesh shume mir mos ti shkruash apo komentosh ne cfare shkruan ske nevoj ta uklesh tjetrin ne nje menyr te till
e jo une sjam aq e djegur per meshkuj shpirti vetem qyfyre hajgare s aper te kalu kohen e sidoqofte dhe ne qoft se po digjem pe meshkuj sdo mundja ti marr nga forumi ti perdor rrushi kshu mos u nxeh thjesht cik kalim kohe e gjitha po ske m=nevoj dhe ti te gjuhesh sikur ta kesh mnrena qetsohu pak
e ne fakt per ty kisha gjithe respekt s ate lexoja ktu mu duk si e papritur kjo qe cija te lexoj

mos nderhy kur nuk lexon te gjitha e kur nuk je ne brendesi te muhabetit.skam nevoje per respektin tende respektin e njerzve qe dua e kam.do te sugjeroja pune si sekretare te shkon e dashur.

Postuar nga SmoKer datë 22 Gusht 2011 - 18:43:

gettin hot in here ...

hajde muhabet hajde ...

lereni kete teme dhe dilni te - psh - cfare kenge po degjoni ?

Postuar nga Endri datë 22 Gusht 2011 - 18:50:

john lenon imagine

Postuar nga SmoKer datë 22 Gusht 2011 - 18:52:

much better Endri

...kur te dal ndonje te thote keni ngaterru nenforum

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:54:

Citim:
mos nderhy kur nuk lexon te gjitha e kur nuk je ne brendesi te muhabetit.skam nevoje per respektin tende respektin e njerzve qe dua e kam.do te sugjeroja pune si sekretare te shkon e dashur.

oki mo ashly sthem jo une nca fitimesh ka

Postuar nga Eria datë 22 Gusht 2011 - 20:16:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Qfar don ma?

E ke shkundur voten ti?

Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 »
Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.