Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Tetor 2011 - 18:44:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Zot na ruaj, 13 ore ne gjume; deshperim ne formen me te keqe!

Po do te nxjerresh deshperimin hajde fli me mua,jo per gje por femrat e deshpoerura i kam merak --I sjell ne forme menjehere , tak fak

Postuar nga amor alucius datë 01 Tetor 2011 - 18:47:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Po do te nxjerresh deshperimin hajde fli me mua,jo per gje por femrat e deshpoerura i kam merak --I sjell ne forme menjehere , tak fak

Fola per deshperim, nuk fola per worst nightmares.

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Tetor 2011 - 19:05:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Fola per deshperim, nuk fola per worst nightmares.

hahahahahahahaha --Amore desperatooo

Deshperimi ka nevoje per ashtu..... qe te dali ,se ndryshe nuk del kollaj vetem me fjale --Do edhe pune, me vepra konkrete looooooooooooool

Psh Shekspiri ka nje pasazh tek "Romeo e Julieta" kur ne fund te tragjedise , dhe te dy te dashuruarit jane te vdekur..........

-----......Dikush kalon ne mengjez atje ku gjenden trupat pajete dhe ku familjet e du dashnoreve jane pajtuar tashme , dhe thote ,

.....Mengjezi sjell nje paqe te trishtuar ...
......Ah, dhe Dielli nuk po del .....se eshte i D...E...SH...P...E...R..U..R............

Edhe tani une po shof qe nga krevati qe eshte nje dite e ...DESHPERUAR ---sepse eshte plor me ....re te erreta me nje mundesi shiu ne mes tyre ....do thosh Kadareja ne kete rast

Por duhet me u cue , do thosh Sala ne kete rast, sepse kemi nje miting sxpontan , dhe une kur ishte fjala per mitinjget e PD-se merja makinen dhe drejt e ne Tirane bashke me Dashnoren .....tuj be tifo per Sali gomarin ........

Amore me berre llafazan qe ne mengjez --ndaj hajde te nxjerresh deshperimin me ilace popullor hahahahahahahahaahaha

...........

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Tetor 2011 - 19:49:

Mendim Casti, taze : ....Poshte Amorja ! looooooooooooooooooooooo

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 02 Tetor 2011 - 00:36:

Eshte tmerresisht emocionuese te mesosh per ardhje foshnjash ne jete.. edhe pse nuk di pothuajse (ose pa pothuajse fare) asgje per prinderit. Me duket vetja pak si kot ne fakt, se nuk eshte e modes te emocionohesh per keshtu gjerash.. ne mode jane njerezit e ftohte, qe s'duan t'ia dine per emocionet. Po tek e fundit une s'kam qene ndonjehere ne mode.. s'mund te pretendoj t'i hyj modes tani.
U emocionova, ne dreq te veje.

Postuar nga RAIMONDI datë 02 Tetor 2011 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Eshte tmerresisht emocionuese te mesosh per ardhje foshnjash ne jete.. edhe pse nuk di pothuajse (ose pa pothuajse fare) asgje per prinderit. Me duket vetja pak si kot ne fakt, se nuk eshte e modes te emocionohesh per keshtu gjerash.. ne mode jane njerezit e ftohte, qe s'duan t'ia dine per emocionet. Po tek e fundit une s'kam qene ndonjehere ne mode.. s'mund te pretendoj t'i hyj modes tani.

Dulqi , tani shjegoju foshnja eshte i joti , apo i ndonje kusheriri ?

Sidoqofte te jete me jete .... --

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 02 Tetor 2011 - 00:42:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Dulqi , tani shjegoju foshnja eshte i joti , apo i ndonje kusheriri ?

Sidoqofte te jete me jete .... --

Mos shko aq larg Raimond.. Cne une njehere..

Postuar nga Eria datë 02 Tetor 2011 - 00:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Isha me nje shoqen time, duhet te kishte lindur para kater ditesh, por cupkes as qe ia ndjen te vije per vizite

Postuar nga al74 datë 02 Tetor 2011 - 01:44:

urime Petter ( me habi )!

bruni me Piktorin e paskan rondshem sonte

Postuar nga Petter datë 02 Tetor 2011 - 01:47:

flm al

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.