Forumi Horizont | Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 » Trego 315 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- A jeni ateista apo besimtare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5338)
Citim:im not listanin lost, je taman shenj e djallit se e ben appealing.
Po citoj ato që tha lost_soul
Ma mire ne hell o kurt, nigjo mu. Atje jane edhe jezusi me muhamedin.
I pari te jep joints sa te dush ti, i dyti te jep virgjeresha.
Good times....
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
al, ki kujdes se nuk dua ti te te perfundosh ku lost soul e ka rrezervuar ticketen one way for himself long time ago, "in HELL"
se je edhe baba ti pranaj..
nuk shkoj ne xhami apo kish, por atesit nuk e quaj veten
epo mire Al. e paske zemren ne vend te mire, kshtuqe spo behem me merak
just stay way from the devil, aka lost soul! kjo eshe kishilla e vetme qe kam
Citim:
epo mire Al. e paske zemren ne vend te mire, kshtuqe spo behem me merak![]()
just stay way from the devil, aka lost soul! kjo eshe kishilla e vetme qe kam![]()
Tashme jo vetem besoj, por jam e bindur qe zoti nuk egziston.
Zotit faleminderit per kete.
tani nese do i bejm nje komplimenbt te merituar kombit shqiptar eshte ne lidhje me fene.
shqiptaret jane njerz valuta kur vjen tek feja ne pergjithesi, me te vertet shembulli me i mire ne bote qe njerzit prej cdo dhoj feje mund te bashjetojn bashke.
ne shqiperi nuk i plas kujt per mysilan apo krishter etj
jo si kta vendet etreme fetare si arabet dhe kristianet fanatik te amerikes..
megjiate,me kujtohet kur isha ne shkolle, shumica ishin katolik, dhe te gjitha gocat e bukura ishin katolike, nuk ma varnin se isha mysliman si duket, se ska kuptim tjeter kshtu nen heshtje me jepin per sevap ndonje buzeqeshje
A do bohet ai censusi ne shqipni, ca thuhet?
Jam i sigurte qe po t'i pergjigjeshin drejt pyetjes per fene, myslimane do dilshin nja 7%, 80% ateiste/agnostike dhe te tjeret te krishtere.
Citim:kshtu mendoj edhe une, pra jemi popull inetilgjent, instinktivly, so kta lame kristian europians can go fuck themselves, would be my foreign policy if i was sala apo kushdoqe qe run that place, me aq sa kuptoj they kiss ass to europe way too much
Po citoj ato që tha lost_soul
A do bohet ai censusi ne shqipni, ca thuhet?
Jam i sigurte qe po t'i pergjigjeshin drejt pyetjes per fene, myslimane do dilshin nja 7%, 80% ateiste/agnostike dhe te tjeret te krishtere.
Citim:
kshtu mendoj edhe une, pra jemi popull inetilgjent, instinktivly, so kta lame kristian europians can go fuck themselves, would be my foreign policy if i was sala apo kushdoqe qe run that place, me aq sa kuptoj they kiss ass to europe way too much
une besoj ne te menduarit pozitivisht, por me duket se kjo nuk eshte shume pune e materies se sa e nje dickaje te padukshme.
Cila eshte, une akoma edhe sot e kesaj dite nuk e di...
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 » Trego 315 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.