Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
mendime te iku sot apo neser apo....
Te flej a te mos flej kjo eshte ceshtja
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Te flej a te mos flej kjo eshte ceshtja
sa do te doja te pija nje ilac kunder kesaj nostalgjie qe ne mungesen tende nuk di si ta mposht ......
Ne non linearitetin e jetes reniet nuk kane rendesi. Heret a vone ngritjet vijne. Dhe pa e kuptuar jemi pak me lart.
mendimi im
Mendim i nje çasti te kaluar
Ka njerez qe jane si keto rrezet lazer.
Mundohen te kontrollojne boten me drejtezat e mendjes se vet.
Te tjeret jane si ai kercimtari.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yLjvnTY4huk&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yLjvnTY4huk&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Fli mi fli po jo para emisionit te Klani.
O Aldo spo bej interesanten por inbox-i yt eshte plot e nuk merr dot mesazhe e para dhe e dyta nuk shikon postimet e mia pasi mund te me kesh vendosur nick-un tim te ignore list
uroj ta shohesh kete postim po qe se jo ju lutem adminave tja sqarojne aldos
A thua te merrem me pune teknike ne 12 te nates ???
edhe mos u merr mi une punen time e bera
Ja te presim mos vjen ndonje ankese pa dashje.
ashtu beja
a te iki une tani se jam per pune neser duhet me u cu heret
naten Lela
Naten e mire se dhe une jam vdek sot.
gjithe diten ne pune..ufffiiii
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
O Aldo spo bej interesanten por inbox-i yt eshte plot e nuk merr dot mesazhe e para dhe e dyta nuk shikon postimet e mia pasi mund te me kesh vendosur nick-un tim te ignore list
Eshte kurioze te shikosh qe ne shumicen e rasteve ziliqaret ( qe mund te jene dhe fortesisht njerez me zemer te vogel) shpresojne qe objekti i tyre i zilise te perfundoje keq e me keq ne ndonje pengese te pakapercyeshme e te thyeje qafen. Thone qe nr i tyre eshte ne rritje
a behet mbledhje ne kete ore o njerez uffffffffffffffffff
Oooooooooo si behet ky dreq konvertimi.....
O zotttt....s'ka me mire se thjeshtesia!
Nje nga cilesite qe vleresoj me shume te shoqeria.
Stresssssss,stressssssssss....
Pfffffffff sa jane shtu idiotet keto kohet e fundit...Hajt te te shohin djemt nga kemba te koka,por edhe femrat??
I nxehti ben punen e vet.....
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Stresssssss,stressssssssss....
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Pfffffffff sa jane shtu idiotet keto kohet e fundit...Hajt te te shohin djemt nga kemba te koka,por edhe femrat??![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Do te thuash qe je aq e mire sa edhe femrave u iken truni per ty????? :dukemendu :dukemendu ........
hmmm, me buzeqesh me syte qe shkelqejne, vetem e vetem se une te shikoj. Sa me pak kenaqesh, dhe kjo me ben shume te lumtur, dhe te rendesishme. S'ka gje me te bukur ...............
Citim:
..........................
Jo thjeshte mua me ben cudi kjo femra qe kam perballe ne lokal...ka mbi 20 min.qe kur kam ardh qe nuk m'i shqiten syte...![]()
![]()
Citim:
Ohhh common ...... convertimi behet thjesht fare ne internet ......... merr fryme thelle tre here ............. ashtu ........... relax ............ .
edhe 5 dite
A te vazhdoj t'a ndjek deri ne fund kete debatin midis Bashes dhe Bushatit, tek emisjoni "Opinion" apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha agata
A te vazhdoj t'a ndjek deri ne fund kete debatin midis Bashes dhe Bushatit, tek emisjoni "Opinion" apo jo?
Citim:
Shif ma mire Itali - Serbi per U 21 ............ .
mendo sikur ti shikonim per 4 vjet rresht si kete periudhe fushate keta politileshat tane pfffffffff
te shtrihem, te shikoj dokumentar, apo noi film me kuklla...
film me kuklla me mire te sugjeroj Aventurat e perandorit
me pelqejn ato te arsen lypenit me te thon te drejten
hahahaa po normal mua me kujtohet 1 inspektor qe kishte helike te koka me dukej e cuditshme doja e une kapele si te atij ne ate kohe loool
Uauuuuu ngjashmeri e pabesueshme.
Kam perballe meje nje djale qe eshte kopja e Tose Proeskit te shkrete.....Uauuuuuuuuu....
Citim:
Uauuuuu ngjashmeri e pabesueshme.
Kam perballe meje nje djale qe eshte kopja e Tose Proeskit te shkrete.....Uauuuuuuuuu....
Ne fund te fundit, njerezit harrojne kujtimet e keqija dhe mbajne mend gjerat e bukura. Edhe popujt qenkan si individet, sepse anembane botes ne kalendar ka dita feste me shumice, por nuk para gjen dite zie. Edhe ne rastin kur duhen kujtuar heronj, njerezit dalin te lumtur rrugeve dhe festojne, pijne e behen tape... si per te thene "Koqe njeri, ç'tu desh qe dhe jeten. Neve vdekjen tende do ta festojme, sepse e meritojme nga nje birre."
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pa pyete di te kendoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mendim casti: Jam e tmerrshme![]()
,apo jo Kat :p??
pyet iher qe kur osh bo frekuentues i rregullt i atij lokali se mos perkon me kohen qe ke fillu ene ti me qene frekuentuese e rregullt :p
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
pyet iher qe kur osh bo frekuentues i rregullt i atij lokali se mos perkon me kohen qe ke fillu ene ti me qene frekuentuese e rregullt :p
...mendoj qe naten sikur zmadhohen merzirat...apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
...mendoj qe naten sikur zmadhohen merzirat...apo jo?
Puna është për gomerët, thonë gomerët
nje salutim shejtones, e te iki...
te pershendes e une e po pirdhem se jam e mbyt ne pune sot
justifiko rogen qe mer... pra puno, bretku te dalte
ciao
jo mor druq se me duhet bretku per gjona te tjera :p
ciao kinezo kalofsh mire
You cried, and said ''ma''. Was your first word. I can't believe it! You made me so happy. I love you my sunshine!
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.