Forumi Horizont | Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Femra
I druhesh shikimit ne kokerdhok te syrit?
ncuk
ca ka te vecante qe duhet njoft?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ncuk
ca ka te vecante qe duhet njoft?
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Eshte e gjate ................... .
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Nooo, 12. ja kam vene une
metrin
Citim:
![]()
![]()
Ore ......... si ka mundesi qe une kam me shume mesazhe se ty????????????????
Citim:
Eshte e gjate ................... .
E di al,po lexoja Remark para ca ditesh dhe me erdhi pothuajse e njejta pyetje ne mendje vetem ne menyre tjeter.A ka bukuria fund?Une per vete e shoh bukurine kudo.Ne nje pikture,ne nje muzike,nje note,ne nje shkrim,ne nje buzeqeshje,ne shikim e hutuar te nje femije,ne nje fytyre te lotuar,ne nje flutur e plot te tjera qe kam qef ti mbaj per vete ... A ka bukuria fund?
Po per ty Al74 ca eshte me e bukur ne kete bote?
ca do beni sot o njerez?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
E di al,po lexoja Remark para ca ditesh dhe me erdhi pothuajse e njejta pyetje ne mendje vetem ne menyre tjeter.A ka bukuria fund?Une per vete e shoh bukurine kudo.Ne nje pikture,ne nje muzike,nje note,ne nje shkrim,ne nje buzeqeshje,ne shikim e hutuar te nje femije,ne nje fytyre te lotuar,ne nje flutur e plot te tjera qe kam qef ti mbaj per vete... A ka bukuria fund?
Po per ty Al74 ca eshte me e bukur ne kete bote?
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Nooo, 12. ja kam vene une
metrin
Njoni thote robi duhet te jete "i larte", tjetra telat e zemres "i rremben". Hajde shqipe hajde.
A ka njeri qe prek telin e noi njeriu te gjate ktu apo jo?
P.s. Prit kur te hidhet amori tani: une jam e gjate, une jam e gjate, prekni telat e mi...
Citim:
Po citoj ato që tha KRUMPENDORF
ca do beni sot o njerez?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Njoni thote robi duhet te jete "i larte", tjetra telat e zemres "i rremben". Hajde shqipe hajde.
A ka njeri qe prek telin e noi njeriu te gjate ktu apo jo?
P.s. Prit kur te hidhet amori tani: une jam e gjate, une jam e gjate, prekni telat e mi...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
PS. Jam mo jam por per tela s'keni shanc.Ti sa je?![]()
Konteksti ishte romanticizmi i Al74 dhe une nenkuptova:"na i luajte telat e bythes me tere ate romanticizem verbal qe po shembellen." Soit, se kush me ka e kush s'me ka s'jane çeshtje forumore.
Per t'u kthyer ne teme:
C'kohe ben tek ju?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Per t'u kthyer ne teme:
C'kohe ben tek ju?
Dite e mire.
Duhet lubrikuar vendi thuaj.
Si thua?
Varet.
Lenda qe ke urryer ne shkolle?
Lende jo, mesues po
Po ju keni urryer ndonje mesues qe akoma sot e kujtoni me inat??
ps: Hajde muhabet filloret..
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Lende jo, mesues po
Po ju keni urryer ndonje mesues qe akoma sot e kujtoni me inat??
''Spongebob Squarepants''. Ma bllokuan kalamajt, dhe une ju ktheva comp.
Po ti i shikon Cartoons?
e kam TV ne radio
keni lexuar ndonje liber kohet e fundit??
S'paskam dell per pyetje sonte..
ps: Mrama Bionde
i kam pas pare mu bo Mogli si cuni im i dyte tani shofim ndeshje futbolli pa mbarim na rrofte ss...
car mendon te behs neser palzh o shtepi ?
Citim:
.
ps: Mrama Bionde![]()
E kemi nje plan per peshk neser, se di te shohim...
Do ia thonit mikes se i dashuri i saj po flirton me ty?? ( nga me erdh kjo lool)
ps: E merzitur jo, por e lodhur po,,, u bene dite qe fle vetem 2-3 ore gjume....
O Deb* une akoma shoh ndonje cartoon ndonjehere dhe jane momente vertete relaxuese...
Jo nuk do ja thosha se do me merrte inat mua pastaj shoqja. Do thoshte eshte xheloze prandaj flet keq per te dashurin tim..
Po ti?
Po
Keni flirtuar ndonjehere ne sy te partnerit me dike tjeter??
Varet nga shoqa se po pate shoqe me fiksime ke frike me ja tregu se i bahet "ferra brahim "...
Yes e kam bo e pranoj gabimin po sjam penduar ....
S'eshte gabim Bionde, jo
Do e lejoje partnerin te bente komente ( pse jo dhe te lavderonte) miken tende para teje...Duke te krahasuar me te etc etc??
Citim:
Do e lejoje partnerin te bente komente ( pse jo dhe te lavderonte) miken tende para teje...Duke te krahasuar me te etc etc??
Nuk jetoj me kend, jo
Keni mik te ngushte me te cilin mund te dilni te darkoni, drekoni pa merakun e partnerit?? ( se ca me paska kap mua sonte me keto pyetje.)
ps: Pse Bionde te krijova pershtypjen se jam duke folur per veten ne baze te pyetjeve??
Natyrisht qe kam. Ah keto pyetjet mesjetare...: gatuan si do partneri? Vesh breket qe do partneri? Del kur/me ke do partneri?...Merr fryme kur do partneri?
Katilesha, te kane ardhur menstruacionet moj? Tere keto pyetje çiftezimi...
Jo moj Kati sme dhe kete pershtypje dhe te miat ishin pyetje .
Kam me shume se nje mik dhe jam e kenaqur qe kam ndare cdo gje por jo krevatin ...
Cfare keni blere keto ditet e fundit
Ahaha jo amor, vjen thjeshte nga nje bisede me nje mike sot. Kishte probleme me te dashurin dhe realisht keto pyetje qepo bej ketu ishin shqetesimi i saj...
Se , une s'kam vetem 1 po 2 miq te ngushte...rrezik i 2-fishte.. ( bej shaka)
bilardo apo bulling?
Citim:
bilardo apo bulling?![]()
Hahahaha s'ke faj ti jo , e kam shqiperuar une..
Gjithsesi per bowling behej fjale....
edhe ..................
- qe te jesh fisnik/e , duhet te lindesh i tille apo ta fitosh gjat jetes ?
a mundet nji zhulan/e ( edhe pse mund ti ket ec ne jete ) qe te bohet .... fisnik ????
Fisnik? Fjale shume e madhe ...Rendesi ka te jesh njeri...
Kam pasur rastin te takoj/njoh zhulsa prej te cileve kam mesuar me shume se prej atyre te ashtuquajturve " fisnike"...
te ta puth pak faqen amigo??
me mua e kishe
a ishte fair votimi i euro vision sonte ?
Po meqe hyre pa rralle..:p
Di vetem qe fitoj Gjermania, asgje tjeter..
si shkoj dita e pushimit sot??
jo keq ,
kur i merr ti ?
S'kam problem pushimesh , i marr kur te me duhen/dua...
A den edhe ti 1 birre, e une hapa te 2-ten?
Pak vere po pate..
Me mire te marresh cader me vete edhe pse mund te mos bjere shi, apo te rrezikosh e te dalesh pa cader edhe pse mundesite qe te behesh qull nuk jane pak?
Kam gjithcka ne cante...cader,syze dielli..kam mbajtur deri para nja dy javesh edhe shall,dorashka ...Nuk i heq nga canta...
E pelqen shiun,e papritur qe te ben qull
?
Te themi qe nuk kam problem me qulljet, te papritura apo jo qofshin ato
Cfare nuk do beje dot kurre?
Nuk e di...jam per ate..Mai dire mai
I ke qejf te lash enet (se e kam lavamanin plot
) ?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I ke qejf te lash enet(se e kam lavamanin plot
) ?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I ke qejf te lash enet(se e kam lavamanin plot
) ?
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
I kam ne qef vetem serviset e mira ti laj, ndersa enet tjera po i gjeta te palara ne lavaman, do i gjesh te kontinieri.
sa jeni banal?
Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.