Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
shhhsh, knock on wood se makina ime ska probleme fare, mos me ndjell keq tani
ok, se po ta jap fal, por ti me jeq borxh 8-10 mije dollar, se me duhen ca cash tani tani
no matter what, pa makine sjetohet ktu ne amerike, vtem nese jeton ne new york...
edhe ti ja kalofsh bukur po ................piramidat ishin ne 97'n
p.s. - apo e kishe fjalen per ato te Egjyptit ti ?
kalofsh mire edhi ti, kurre nuk tmarr gje per ters, me dukesh e mire por jo flori komplet thats good enough though, right?
..."e se fosse per sempre"...
Citim:
Po citoj ato që tha al74
..."e se fosse per sempre"...![]()
se di pse mu kujtua Eric Darven .... apo Martin Iden .... apo ..... dhe ka patur te drejte :
( nuk do bjer gjithmon .... shi )
p.s. - kujto gjithmon qe : " - Jeta eshte si nje pasqyre .... te buzeqesh ne rast se e shikon .... duke buzeqeshur . "
Jim Morrison
Po kete se ke lexuar sot:
Bota eshte si nje pasqyre; shikon ti me inat, te shikojne ty me inat, shikon ti me te qeshur, te shikojne ty me te qeshur!!
Dhe une i buzqesh perhere ....
Mendime te Castit (stimuluar nga parafolsit)
m1. Hajde shtepi te bukur qe kisha blere ne ender hajde , i mbaja syte mbyllur qe mos harroja asnje detaje, mo po ate makinen qe po kerkoja se pashe gjekundi
m2. Glak mos na shpjer aq ne lashtesi , e kisha fjalen per kredite maramendese qe u shfaqen me sa mbaj mend une diku ne 1994 mgjs gjurmet mund i kishin edhe me pare. Gjallica, Vefa, Xhaferi e famshia Sudja
m3. Po ti Kurt ku ma ke pare zemren se me cudite ? Nuk e kam jo se s'jam prefekte po edhe te hedh supozimin se e kam nuk e pranoja se gjithmone i le vetes vend per permiresim
m4. Nga mesazhi i Erit - Besoj ne karma, kur e aktivizon ato qe ke pereth teje me mendime pozitive cfare ben eshte se thith rezultate pozitive. Action-Reaction
Re: Mendime te Castit (stimuluar nga parafolsit)
Citim:po pra, kam nje filozofi te thjesht dhe pak selfish ne ket drejtim
Po citoj ato që tha ~Enigme~
m3. Po ti Kurt ku ma ke pare zemren se me cudite? Nuk e kam jo se s'jam prefekte po edhe te hedh supozimin se e kam nuk e pranoja se gjithmone i le vetes vend per permiresim
Citim:
Po citoj ato që tha al74
..."e se fosse per sempre"...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
... i rrafte pika " sikur-eve"![]()
Shprehjet e momentit :
Nese sonte ndihesh vetem dhe ke frike te shohesh endrra....hap facebook-un dil Online...do me gjesh mua brenda
Po kur te jesh merzitur shume....ne raft te librave kerko....aty kam fshehur kallashin une....futja vetes mos perto
Ca plumba kallashi rane mbi qelq... dhe une per ty sec ndjeva mall... jetojme te dy ne nje qytet... mire une po ti c'ne gjalle?
Ciftja Bam, Zagari Hammmm_____Futja Vrapit, Se me TY e Kam
Me bejne te qesh,keto linqet qe publikojne here pas here....
Mendim casti : Smile
Sinqeriteti, nuk nenkupton te thuash cfare mendon por te mendosh cfare thuan...
E veshtire te rrezohem,por dhe po rashe ngrihem shpejt...Nuk e kam zakon te mposhtem,jo une...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
E veshtire te rrezohem,por dhe po rashe ngrihem shpejt...Nuk e kam zakon te mposhtem,jo une...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ashtu duhet te jete nese e konsideron veten femer te forte...
Mç1 Eshte e veshtire te jetosh mes njerzve sepse eshte e veshtire te heshtesh, ka thene Friedrich Nietzsche.
Mç2 Boh si qenkam zgjuar sot, keshtu eshte kur te bejne moral nje ore te tere ne mes te nates.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jam me shume nga cduhet ndonjehere
...
Mendim casti: Sa e bukur eshte kjo kenga:
http://www.youtube.com/watch?v=TtGY4G7II6s
Cka kujtove...nuk mbahet mend hera e fundit qe e kam degjuar )))
Re: Re: Mendime te Castit (stimuluar nga parafolsit)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po pra, kam nje filozofi te thjesht dhe pak selfish ne ket drejtimas long as (im single) no matter how sweet or good hearted or beautifur a girl (any girl) can be! she is lacking some perfection and inteligence,lol, if she is not with me, or at least consider me as potencial...lol
Sa e bukur duket bota kur perqindja e alkolit ne tru ve ne gjume neuoronet, dhe e vetmja gje qe ka ngel ne mendje eshte mbaresa cung e nje puthje te lene pergjys diku ne harrese .....
sqenkam mire sot... kesaj i thone pershtjellim mendimesh....
Momentet me te bukura nuk krijohen. Ato ndodhin.
Citim:
Mire toyota qe u vu ne listen e zeze po edhe lexus? Hajde ja hidhni sugjerimet tuaja per makinat ekonomike dhe luksoze, mqs jam ne kerkim e siper![]()
Mendim Casti:
Na vdiqen keta debilet kosovare. Cojne spam ne email çdo dite me tituj: "Per botim dhe shperndarje".
A pika debileve qe u duket vetja si Migjeni. Nacionalistet e preshit te Kosoves.
Re: Re: Re: Mendime te Castit (stimuluar nga parafolsit)
Citim:i dont think we should see each-other anymore! lol
Haaaaa te pershendes atehere me kete me poshte![]()
“Jerry Seinfeld- Gjeniu i komedise” - Sedra e Xhorxhit
http://forumihorizont.com/showthrea...10&pagenumber=6
...nuk po e mendoj aspak ...
Do e vrasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
sssssssssssssss...shtriga...me mua matet ajo....
U dashka pasur kujdes nga kjo Eria.. dukej dhe e qete kshu ne pamje te pare..
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
U dashka pasur kujdes nga kjo Eria.. dukej dhe e qete kshu ne pamje te pare..![]()
Eria
Mendim casti: mos harro te buzeqeshesh.
na mbyti shiu pffffff
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
na mbyti shiu pffffff
Citim:
Do nje kove diell qe ketej?
E vendosa perfundimisht do e vrassssssssssssssssssssssssssss......u be shtriga te matet me mua......
Ps..Sa kohe e bukur sot dhe ketu tek une..ptuuuu ptuuu se do e marre mesysh
Ps.Hey e di sa me ngjan mua,ajo cupa qe ke ne foto....ueeeeeeeeee kopjo
Me hidh nje spango te ta lidh.. a ke force ta terheqesh?
Mendim: mos bera gabim?
leje fare se kam frike mos digjesh
MC ngordha per gjume ...
Citim:
Me hidh nje spango te ta lidh.. a ke force ta terheqesh?
Mendim: mos bera gabim?
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Foto ne avatar???????????? e komshies?????
Citim:
Ia mora Erias borxh perkohesisht.
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Mahhh ........ Acura no????????????
Si s'me vajti mendja me pare?!
Kaq agresive sa qenka Eria ndaj rivales duhet te jete marshallah me hormone femerore.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kaq agresive sa qenka Eria ndaj rivales duhet te jete marshallah me hormone femerore.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mendim casti : Sa dite kot sot....
MC: Meshkujt jane si sapunat,shkumbojne nga trute e po ti shkelesh thyen qafen bashke me to
ishalla ... qellon lart , qe te mos vritesh
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
MC: Meshkujt jane si sapunat,shkumbojne nga trute e po ti shkelesh thyen qafen bashke me to![]()
![]()
Kush e mendonte qe vrapi do hynte ne stervitjet e mia?!
Citim:
Te njejten ide ka dhe Dashnor Diko per gocat, po ne vend te sapunit e ka me bananen
[/url]
Citim:
Ju te merziturve do ju bejme ban. Ca ke me diten moj, per bukuri eshte, i marrsh te keqen![]()
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.