Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 282 283 284 285 286 287 288 289 290 [291] 292 293 294 295 296 297 298 299 300 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:Qe shqiptaret rrezatojne ligesi mungonte vetem fjala e jote. Hera e pare qe e lexoj nga ti kete gje, jo se me beri pershtypje sepse ngaqe jemi mesuar ti shash gjere e gjate, grekun, serbin, turkun, gjermanin e anglezin e te tjerat me rradhe.
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Nuk i takoi shqiptaret ketu .--As qe ju flas fare , se rreazatojne shume ligesi,
Por ndonje qytetar te qytetit tim e takoj , Te tjere , jo. --I shikoj me perbuzje sa here i kam perballe .
Mire e ka Raimondi. Shpirtkeq jemi. Nuk duam te shikojme njeri me mire se veten. Do thuash ti pse mos jem me mire se te tjeret? Normal mund te jesh, por jo duke ndejtur me duar ne xhepa dhe plas nga inati pse tjetri ben perpara.
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Ndoshta shume gezim do tu kishte dhene edhe po te bente nja 10 fusha kalceto, basketbolli e volejbolli dhe ti linte te luanin gratis sa te ishin gjalle!
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Na qudite dhe ti.
Lene Mondin se po lavderon Tacin.
O Mondi, e di si i ka bere Taci parate?
Asqe nuk diskutohet ligesia e jashtzakonshme e shqirtit te shume shqiptarve. Jo vetem ne amerike por kudo.
Por nese cdo gje ka nje balanc ne jete ne natyre gjithashtu extremet e kunderta te shpirtave existojn ne shqiperi dhe kjo me ben krenar per kshtu tipash shqiptar. Nese dikush nga ju me thot se nuk existojn kshtu njerzish te perkruer shqirtror sjqiptar une do ju quaja genjeshtar. Pikerisht kjo eshte intriguese kur konsiderojm njerz qe jane rritur ne mesin rrisnjeve qe dojn vetem te pijn gjakun dhe akoma e kane prezervuar miresine ne shqirt.
Pikerisht kta dhoj njerzish i gjen akoma ne shqiperi qe me duken edhe me noble se nane tereza meqe kane kaluar nje jete te tere mes djallit dhe nuk jane infektuar kurre, as per nje sekond.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Qe shqiptaret rrezatojne ligesi mungonte vetem fjala e jote. Hera e pare qe e lexoj nga ti kete gje, jo se me beri pershtypje sepse ngaqe jemi mesuar ti shash gjere e gjate, grekun, serbin, turkun, gjermanin e anglezin e te tjerat me rradhe.
Do nje keshille nga une, mos i mbro shqiptaret nga te huajt se me te ligj do te behen, lere qe nuk kane nevoje per ndihmen tende.
Po kur u thua ti te ligj, qe je shqiptar po ata te tjeret...
E dhjeve vertet.
Një foshnje e sapolindur humbi jeten në maternitetin e Vlorës, pasi nena e tij 27-vjecare e hodhi nga dritarja e më pas është hedhur edhe vetë.
Foshnja vetem disa oreshe nderroi jete menjehere ndersa gruaja ka marre plage te lehta. Gruaja e re i ka telefonuar bashkeshortit ne oren 3 te mengjesit dhe ka kerkuar ta takonte. Ne momentin qe ai ka shkuar poshte dritares ajo ka hedhur foshnjen duke thene se nuk ishte i saj. Pak sekonda me pas eshte hedhur edhe vete.
"Jam informuar se nje grua disa ore pas lindjes ka hedhur nga lartesia femijen dhe me pas eshte hedhur vete. Bebja vdiq, ndersa gruaja ka pesuar demtime, por ndodhet jashte rrezikut per jeten. Eshte kerkuar dhe nje konsulte nga mjeku neuro-psikiater per te pare nese gruaja ka patur probleme te renda mendore. Po ashtu ka ardhur edhe grupi hetimor per te marre ne shqyrtim rastin", tha drejtori i Maternitetit Besnik Elezi.
Mjeket tregojne se 27-vjecarja ne muajt e fundit te shtatzanise ka shfaqur stres te forte dhe ne lindje gjendja e saj mendore eshte perkeqesuar.
Megjithatë mbetet ende e pasqaruar se përse kur janë konstatuar probleme të tilla, nëna e re është lënë e vetme me foshnjën e saj në dhomë.
ca krimi zoti e vrafte,po shtoja ska dicka me te keqe se stresin dhe pse ktij acti ska dicka ne bot ti jap te drejt
Po shifja keto postimet e wiki. Si mundet keta njerez te shofin femijet e tyre drejt e ne sy dhe t'ju kerkojne qe te behen te mire e te drejte e te ndershem etj etj.
Citim:Ore, gje e shpifur, mos me thuaj mua , megjithese po permbahem te mos te bie ne nivelin tend.
Po citoj ato që tha RAIMONDI
---Shqiptaret jane te ligj me njeri tjetrin por jo me te huajte -- Dhe gjithmone e kam fjalen vetem per shqiptaret e Amerikes ,jo te tjere
-Te huajte nuk mund te shajne ne pranine time ,se eshte mungese edukate dhe ata nuk mund ta bejne ate
Por kur rastis ndonje qe mund te hedhi ndonje fjale me nenkuptim --Padyshim qe ja kthej dopio
dhe ja fus koken ne hale -se nuk me rruhet per te huajte Aspak --Kam neveri per ta me shume se per shqiptaret e Amerikes
Por ti qenke gje e shpifur-- Do te thosha edhe dicka tjeter por pa ta le me kaq kesaj radhe...
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kjo spjegon shume gjera.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 282 283 284 285 286 287 288 289 290 [291] 292 293 294 295 296 297 298 299 300 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.