Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 287 288 289 290 291 292 293 294 295 [296] 297 298 299 300 301 302 303 304 305 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Dhe te mendosh sa pak vlen jeta jote, mund te hash dhe ndonje plumb qorr dhe te ikesh per shele dhe pse je tu kalu ne rruge per qejf tat.
po jap koment per iris gjiteh ekam patur inat ket feemr sdi pse
Nderron jete Vasillaq Vangjeli, i njohur per rolin e tij si Koçi ne filmin ''Zonja nga qyteti'' .
Ngushellime familjes!
Ca gallate, trafikanti ishte denuar me 16 vjet burg ne 2004 por ne 2011 eshte i lire dhe e vrasin. Kane pritur sa te largohet vemendja e mediave qe te bejne pazaret gjykates e prokurore.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Nderron jete Vasillaq Vangjeli, i njohur per rolin e tij si Koçi ne filmin ''Zonja nga qyteti'' .
Ngushellime familjes!
Edhe mua me erdhi keq per Vasillaqin. Ishte nga te paktit qe kishte megjithmend humor.
Ne rolin e Kocit kishte nje gjestikulacion te cuditshem te shoqeruar me nje levizje te kokes anash-lart qe ne fakt eshte karakteristike ne nje semundje mendore. E luante shkelqueshem.
Te njejtin tik nervor e kam hasur nje nje nga keta serialet ketu ne Amerike, por ndoshta 15 vjet me vone nga koha kur u luajt ai film me Shqiperi.
Kopje apo koincidence?
Nejse, t'i rrojne familjaret.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ca gallate, trafikanti ishte denuar me 16 vjet burg ne 2004 por ne 2011 eshte i lire dhe e vrasin. Kane pritur sa te largohet vemendja e mediave qe te bejne pazaret gjykates e prokurore.
Sali Berisha i ka shprehur ngushellimet familjes se Aktorit Vasillaq Vangjeli
-Ja ca thote gazeta Panorama :
--------Kryeministri Berisha i dërgoi sot një mesazh ngushëllimi familjes së aktorit Vasillaq Vangjeli, i cili u nda dje nga jeta. Duke e quajtur diten e ndarjes se tij nga jeta, nje dite trishtimi, jo vetem per familjen, por mbare artin, Berisha ka vlresuar lart figuren e aktorit te njohur.
“Vasillaqi, me talentin e tij, u shndërrua në një nga aktorët më të dashur të komedisë për shqiptarët, i cili ju dha buzëqeshjen edhe në kohëra të vështira për ta. Në kujtesën e publikut shqiptar do të mbetet i paharruar personazhi shumë i dashur për të tek Zonja nga Qyteti dhe loja e tij e shkëlqyer aktoriale. Në këto çaste dhimbjeje, unë i shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta familjes së Zotit Vangjeli dhe botës artistike të vendit.”- perfundon mesazhi
-------Bukur e ka shkruar Doktori , ndaj edhe votohet akoma ....
per nje sekond si emer nuk mu kutjua, por ky ka qene i mire megjithmend.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 287 288 289 290 291 292 293 294 295 [296] 297 298 299 300 301 302 303 304 305 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.