Forumi Horizont | Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 289 290 291 292 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 304 305 306 307 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)
Me keto sulmet e tjera ndaj “Janullatosit” vertetohet dhe nje here ajo qe une kam thene pak me pare. Njerezit qe jane mesuar te shpifin s’do te ndalen kurre. Dhe me te vertete ne keto akuzat e fundit treguat edhe nje here se ata qe akuzojne padrejtesisht kane vetem nje menyre te funksionuari ne mendjen e tyre. Po pse kush te jep te dretjen ty o njeri qe me nje histori ku nje murg greg paska shperfillur nje shqiptar te akuzosh ne menyte indirekte dhe pa lidhje kreun e kishes tone vetem sepse ai eshte grek?!!!! Po ja le ta marr te vertete kete historine tende dhe madje po ti quaj qe te dy murgjerit antishqiptare megjithese ti padashur ke thene ne historine tende se nje e donte pagezimin e atdhetarit tone (dmth nuk kishte ndonje gje kundra) cdo te thote kjo??? A ka vend ku te rri kjo? Dmth sipas teje te gjithe njerezit qenkan nje prerje jo te ndryshem. Sa mire me kujtove kohen e Xhaxhit ku u synonte te beheshin te gjithe njerezit njesoj madje i jepnin te vishnin edhe rroba te njejta. Po ja po te them une se grek nacionalista nuk ka vetem dy sic thote ajo historija jote qe une e marr per te vertete ka me shume, por kjo kurresesi sdo te thote se te gjithe prifterinjte jane nacionalista ose antishqiptare vetem pse ti po me permend dy murgjer. Sepse ashtu sikurse mund te permenden dy nacionalista une mund te njoh 10 here me shume se ty prifterinj te devotshem qe se ngaterrojne me nacionalizima besimin. Po ashtu njoh edhe dy nacionalista te skajshem shqiptar qe punojne me nje agjensi turistike ose dy te tjere qe punojne ne televizion dhe qe urrejne vendet e tjera si Ameriken Italine Francen, etj, por kjo sdo te thoete qe une te akuzoj te gjithe agjensite dhe televizionet per nacionalizem te skajshem dhe per qellime dashakeqe ndaj vendeve fqinje. Une njoh edhe nacionalista me mendje te mbyllur ne kete forum qe hiqen si pseudopatriot, por kjo sdo te thote se i gjithe forumi eshte i tille. Jo ende kam besim se ky forum do te jete aq i pergjegjegjshem per te mos lejuar qe te ofendohen dhe cenohen ndjenjat fetare te nje pjese te Shqiptareve dhe vete “Kisha Ortodokse Autoqefale” dhe kreu i saj me shpifje si mallkimi i bere nga Kryepeshkopi ndaj avjoneve te Natos!!! Cjane keto brockulla qe leshohen keshtu pa asnje fakt dhe pa piken e pergjegjesise? Ju akuzoni Kryepeshkopin tone sepse disa prifterinje grek s’kryen sherbesen e varrimit ndaj nje te riu! Po a ka llogjike kjo?! Po ka nje llogjike ka llogjike te njejte me ate te nacionalisteve grek, qe na akuzojne ne Shqiptaret si te pafe sepse 100 vjet me pare disa shqiptare kan vrare nje peshkop grek!!! Nejse gjithsekush mund te jete i lire te jete nacionalist i skajshem apo pseudooatriot, por askush s’ka te drejte te shpife, shaj dhe fyej ndjenjat fetare dhe kreune e nje Kishe legjitime si nga ana e Shtetit ashtu edhe nga ana kishtare.
Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 289 290 291 292 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 304 305 306 307 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.