Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 289 290 291 292 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 304 305 306 307 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Deb* datë 25 Prill 2012 - 06:38:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Mire tha deb* ne i kemi pluse enet dhe pelhurat.

Edhe meshkujt pluse i kane. Imagjino te hash gatime nga duart e embla te partnerit tat. Sa romantike!

Postuar nga cecilia datë 25 Prill 2012 - 12:02:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Nuk pajtohem, shko fli! Me bere me nerva! Nuk e di pse, por ashtu vetiu disi derisa po i lexoja fjalet tua. Mos me kthe pergjigje me! Une them se shpresoj ne Bajernin. Ti nuk ke nevoje te shpresosh ne askend. Ti rri i pashprese, keshtu dua te jete! Madje, aq shume me ke bere me nerva saqe do te doja te mos mundje ta shihje finalen. Sonte mendoj keshtu. Kaq.

O junior,si shume ironik je bo keto kohet e fundit. Ti ske qene keshtu mer jahu. Pastaj si shume junior per te qene i tille. Ik jepi biberonin tani bebit se fillo e te ça..daullen e veshit.

Postuar nga al74 datë 25 Prill 2012 - 13:59:

Citim:
Nuk pajtohem, shko fli! Me bere me nerva! Nuk e di pse, por ashtu vetiu disi derisa po i lexoja fjalet tua. Mos me kthe pergjigje me! Une them se shpresoj ne Bajernin. Ti nuk ke nevoje te shpresosh ne askend. Ti rri i pashprese, keshtu dua te jete! Madje, aq shume me ke bere me nerva saqe do te doja te mos mundje ta shihje finalen. Sonte mendoj keshtu. Kaq.

i paske ra muhabetit ne spate . hajt se do vesh ene une fanellen kuq e zi sot po jo te Baern
a di me i shpjegu ondrrat njeri knej?

Postuar nga eliz datë 25 Prill 2012 - 14:14:

Te dinim t`i shpjegonim do kishim shpetu jete njerezish.. c`na kujton endrrat...

te gjitha mendimet me jane erresuar per te ndricuar nje mendim te vetem,nje udhetim ne Evropen perendo-veriore uh kur do shoh krijimtarine njerezore ne gjithe madheshtine e saj...

se harrova,ti hudhe andrren or Al se kushedi i di ndonjeri shpjegimin

Postuar nga shelgu datë 25 Prill 2012 - 17:30:

Kohe e prape thuaj. Na ka shku menja per tave Elbasani

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 25 Prill 2012 - 17:41:

Ne te vertete, edhe pertej me te thelles blu fshihen tonalitete akoma me blu nga sa mund te imagjinohet..

Postuar nga F_xhunior datë 25 Prill 2012 - 18:53:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

i paske ra muhabetit ne spate . hajt se do vesh ene une fanellen kuq e zi sot po jo te Baern
a di me i shpjegu ondrrat njeri knej?

Ehe...u zemerova me dike tjeter dje mbrema, prandaj. Kuptome drejt, as pohoj qe Bajerni te mund te mposhte R.Madridin sonte, por theksova dje mbrema dhe prape po theksoj, se, une, shpresoj te te me plotesohet deshira e madhe qe kam.

-Sido qe te ndodhe, uroj te kualifikohet ajo skuader qe do e meritoje me teper, pra Bajerni.

Me vjen keq pse u solla keq me ty dje mbrema. Shpresoj dhe vertet dua qe do te mund te shohesh finalen.

Postuar nga cecilia datë 25 Prill 2012 - 19:17:

Ti sikur me qene me ato or cun lunatik dreqi

Al,mos i bjer nga honeluluja,m'thuj si m'ke pa ne onderr?

Postuar nga F_xhunior datë 25 Prill 2012 - 19:36:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ti sikur me qene me ato or cun lunatik dreqi

Al,mos i bjer nga honeluluja,m'thuj si m'ke pa ne onderr?

Cica, perse e kishe fjalen?

Postuar nga cecilia datë 25 Prill 2012 - 19:40:

Citim:

Cecilia, perse e kishe fjalen?

Kur te prononcosh emrin tim ashtu sic ma ka vu mami,atehere do te pergjigjem

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 289 290 291 292 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 304 305 306 307 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.