Forumi Horizont Gjithsej 3316 faqe: « E parë ... « 2977 2978 2979 2980 2981 2982 2983 2984 2985 [2986] 2987 2988 2989 2990 2991 2992 2993 2994 2995 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga RAIMONDI datë 05 Dhjetor 2011 - 07:39:

Re: Ndahet nga jeta Sabri Godo

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Sabri Godo
Ndërron jetë shkrimtari dhe politikani Sabri Godo. Kryetari i nderit i Partisë Republikane u shtrua me urgjencë 22 nëntor në reanimacioni e Sanatoriumit, në kryeqytet, si pasojë e komplikacioneve në mushkëri.

82-vjeçari vuante prej disa muajsh nga një sëmundje e rëndë në mushkëri.

Politikani, shkrimtari dhe skenaristi i njohur Sabri Godo ka mbajtur postin e kryetarit të Asamblesë Kombëtare të Partisë Republikane të Shqipërisë, e themeluar prej tij në vitin 1991. Godo e ka drejtuar Partinë Republikane për 7 vjet.

Ai ka qenë deputet i Kuvendit të Shqipërisë në dy legjislatura, ku ka ushtruar detyrën e kryetarit të Komisionit të Çështjeve Sociale dhe të atij të Politikës së Jashtme.

--Nje kutjim personal i imi me Sabri Godon ne veren e vitit 1996

......Une isha caktuar drjetues diku dhe kisha varesi direkt nga Kryeministri,ballistet ishincmendur nga inati ..
dhe.... vjen Godo ne Vlore ------E ndersa Godo po pinte kafe tek lokali i vilave mbi tynel....isha dhe une atje
-U takova me Gdon dhe popinim nje kafe --Ne moment i thane Goos per pozicionin tim
dhe Godo tha : Qenka shume i ri drejtori .....Une ja ktheva : Epo tani duhen te rinj, se eshte sistem i ri .....(
E nejse ,nuk e takova me Godon --- Me vijne nje dite ca balota ne zyre dhe me thone qe "Zoti Godo kekron te pije nje kafe me ju'--
-----Nuk doja te veja ne fakt ,por qe te mos tregohesha i paedukuar vajta

--Ai ishte tek vila lart mbi hotel "New York" ne Uje te Ftohte qe quhet vila e Koculit

--U ulem e ndersa po pinim nje kafe filluam nga politka --Midis te tjerash i them une :
Po perse te mos e kerkojme ceshtjen came ?
Godo ma kthen : Degjo, ka mbisedua me ca diplomate gjermane dhe me kane thene
qe ceshtja came eshte gjee vdekur,ndaj kot sa ta kerkosh

--I them : Po nuk ka rendesi fare qe eshte ceshtje e tille ,e rendesishme per ne eshte ta kerkojme,sepse keshtu i krijojme nje kundrapeshe
ne propagande ceshtjes se tyre te Vorio Epirit
Edhe ata e dijne qe Vorio epirin nuk e marin dot, por ama propaganden e e bejne ,
se te ardhmes nuk i dihet kurre.....

Godo nuk foli me per kete ceshtje --Pastaj beme edhe ca muhabete te tjera ,koti,
dhe une i kerkova leje te largohem se kisha pune --ndersa ai pregatitej per Kongresin e Partise Republikane.....

-------Ky ishte takimi im me Sabri Goon ne veren e atij viti ......

--------Godo kur ka hartuar kushtetuten ,beri Nenin 10 sipas kerkesave te Greqise
dmth qe :Feja eshte e ndare nga shteti---

-----Duke e hartuar ate nen ne ate menyre Godo i nxjerr institucionet fetare jashte kontrollit te shtetit shqiptar dhe ne kete menyre aty infiltrojne armiq te Shqiperise

--Ky nen ka bere qe Janullatosi te thote qe Kisha eshte e ndare nga shteti,
sa here qe shteti ka dashur te ushtroje kontroll ndaj te zjgjedhurve te kishes

--Sala atehere e ka kundershtuar shume kete nen, dhe prandaj edhe nuk donte
ta njifte Kushtetuten --por pastaj Sala iu neneshtrua presinoit grek...

--Ky ishte sherbimi qe Godo u ka bere grekeve ..........

--Me kujtohet njehere ne nje emision ne tv kur ndersa Godo po bente patriotin
Nano i tha me nenkuptim dicka te tille pak a shume : Do pushosh ti apo te te diskretioj ketu ne tv
Dhe Godo nuk e hapi me gojen ....

Nje dite te gjithe do ikim nga kjo jete ,por detyra naj Atdheut duhet bere me Ndershmeri...

Gjithsej 3316 faqe: « E parë ... « 2977 2978 2979 2980 2981 2982 2983 2984 2985 [2986] 2987 2988 2989 2990 2991 2992 2993 2994 2995 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.