Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 290 291 292 293 294 295 296 297 298 [299] 300 301 302 303 304 305 306 307 308 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Nuk do i kuptoj kurre keto vajza qe e mbushin uollin e tyre me xhevahire te tipit:
"Sapo dola me filanken ",
"Dreke me fistekun "
"Do e quaj diten e mbijeteses! "
"Do e quaj javen e mbijeteses "
"Nuk eshte java e mbijeteses, eshte java e rinisjes! "
"Piva caj "
"Po me digjka gjuha "
"Sot jam kaps "
"Sot i them jetes po! "
Ndonjehere pyes veten nese jam une qe kam dicka qe s'shkon apo te tjeret.. jo jo, une me siguri..
Me beso qe s'ka asgje qe nuk shkon me ato...
Mendoj qe nuk ka vend konkluzioni te tipit perjashtues qe ke nxjerre (ose ti ose ato.. )
Te me ndjesh raid po kjo pergjigja jote m'u duk ca si shume teper alegorike.. e nuk kam mbaruar as juridikun..
Megjithese, ta mendosh tamam, pak a shume kete bejme dhe ne ketu tek "cfare po beni tani tani", po aty sikur ia fusim si kodra pas bregut me shpesh.. keshtu me duket mua.. E nejse se po e mendoj njehere me mire e te bej te ditur
E kam fajin vetem qe ndonjehere shprehem ne menyre koncize.
Ideja ishte (sipas mendimit tim), qe njerezit kane qefe, deshire, mendime, perspektiva te lloj llojshme. S'ka asgje qe nuk shkon nqs nje person ka qef t'i thote gjithe botes qe po pin kafe per shembull.
Ti s'do ta kuptosh dot, se ti po mundohesh t'ia pershtatesh ate deshiren e saj (per t'i thene botes qe po pin kafe) vetes tende. Por ti je person tjeter, me deshira te tjera. Ne fakt jo cdo gje qe mund te thote nje njeri eshte per t'u kuptuar nga te gjithe.
Prandaj edhe te thashe, nuk ka asgje qe nuk shkon me ato vajzat qe e mbushin wall-in me gjepura (per ty).
Gjithashtu, ti nxorre nje konkluzion te tipit perjashtues, dmth ose t'i s'je ne rregull, ose ato s'jane ne rregull. Dhe une po te thoja qe ky perjashtim nuk eshte me vend. Me fjale te tjera, ato jane ne rregull, edhe ti je ne rregull..
Phuuu sa me clirove..
Nuk isha kaps jo.. po u tregove teper sqarues.. here tjeter hiq dore nga koncizlleku, ose pyet njehere nese ketu e kam motin me shi apo me diell, se ndikon shume ne kapacitetin tim mirekuptues.
Thua t'ia hyj dhe une juridikut?..
Ben vaki te kesh humbur kot deri tani.. ben vaki thashe e, se mos e merr per kapital
Po kohen si e keni andej, se s'te pyeta?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kur te prononcosh emrin tim ashtu sic ma ka vu mami,atehere do te pergjigjem
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Po kohen si e keni andej, se s'te pyeta?
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 290 291 292 293 294 295 296 297 298 [299] 300 301 302 303 304 305 306 307 308 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.