Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kurioziteti juaj per antaret e forumit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13087)

Postuar nga myzeqari datë 05 Shkurt 2007 - 14:45:

Shume pakenaqesira ketej shume

Une nuk jam kurioz hic

Postuar nga Niqua datë 05 Shkurt 2007 - 22:34:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
une kisha nje pytje per dreqen nese e ka taku me te vertete Bill Klinton apo ajo fotoja esht nje krijimtari e kontes????

eshte origjinale naqe
e njoh personalisht

Postuar nga buzeqeshja datë 06 Shkurt 2007 - 13:02:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

eshte origjinale naqe
e njoh personalisht

Kur ta takosh radhen tjeter beji te fala nga une se e kam idhull...

Postuar nga misterioz datë 25 Gusht 2007 - 12:02:

Mjafton ti lexosh shkrimet dhe ta heqin vete kuriozitetin.

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Eshte ndryshe te kesh kerkesa per sa i perket zgjedhjes se partnerit dhe krejtsish tjeter te jesh njeri mendjemadh dhe "pordhac" . Disa njerezve i duket vetja se c'jane por ne te vertet mund te jene ne 0 ,pa vlere.

Ke te drejte ,shume te drejte biles,vetem me thene te drejten ju femrat jeni pak me shume "pordhace" se ne djemte.Te shikosh neper forume te ndryshme ka plot qe kur i lexon thua ti kjo qeka goca e sulltanit te bruneit.Me makina mbi 20.000 euroshe(pavarsisht se vete spunojne) me garderoben e Paris Hiltonit dhe bejne jete vipash.Zakonisht keto lloj femrash jane te fshehta dmth nuk behen publike por rrine enigmatike te fshehur mbrapa ekranit dhe shfrytezojne çdo rast per te treguar "pasurine"(qe siç duket e ngaterrojne me numrin e postimeve) dhe "jeten mondane" qe ato bejne.

Postuar nga briseide datë 25 Gusht 2007 - 15:29:

Talking Re: Mjafton ti lexosh shkrimet dhe ta heqin vete kuriozitetin.

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Ke te drejte ,shume te drejte biles,vetem me thene te drejten ju femrat jeni pak me shume "pordhace" se ne djemte.Te shikosh neper forume te ndryshme ka plot qe kur i lexon thua ti kjo qeka goca e sulltanit te bruneit.Me makina mbi 20.000 euroshe(pavarsisht se vete spunojne) me garderoben e Paris Hiltonit dhe bejne jete vipash.Zakonisht keto lloj femrash jane te fshehta dmth nuk behen publike por rrine enigmatike te fshehur mbrapa ekranit dhe shfrytezojne çdo rast per te treguar "pasurine"(qe siç duket e ngaterrojne me numrin e postimeve) dhe "jeten mondane" qe ato bejne.

Une po e bej publike qe bej jete mondane ,vetem garderoben jo si te Paris,se po behet demode!

Doja te dija kush nga forumistet ka shkuar ne Brunei per pushime kete vit?

Postuar nga Niqua datë 25 Gusht 2007 - 22:25:

Re: Mjafton ti lexosh shkrimet dhe ta heqin vete kuriozitetin.

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

ekzagjerojne ato qe shkruajne me shume per te terhequr lexuesit sesa per thene te verteten.

Postuar nga SEXI datë 03 Shtator 2007 - 20:09:

Jam kurioze sa kushurinj keni ne kete forum...sa shoke dhe shoqe dhe sa komshinj...

Postuar nga atiola datë 03 Shtator 2007 - 20:11:

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Jam kurioze sa kushurinj keni ne kete forum...sa shoke dhe shoqe dhe sa komshinj...

hahahahahah
une jam teper kurioze te zbuloj kush fshihet pas nick te cdonjeri
ps te disave ne vecanti

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2007 - 23:48:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

hahahahahah
une jam teper kurioze te zbuloj kush fshihet pas nick te cdonjeri
ps te disave ne vecanti

atiola e di ti qe me kan akuzuar qe une jam ti
per kryt tem pa rrena e kam..

Postuar nga atiola datë 04 Shtator 2007 - 03:09:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

atiola e di ti qe me kan akuzuar qe une jam ti
per kryt tem pa rrena e kam..

joooooooooooooooooooooooooo kaq e cmendur sa ti jam une sbesoj hahahha
po mire dicka kemi te perbashket megjithate

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.