Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kurioziteti juaj per antaret e forumit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13087)
Shume pakenaqesira ketej shume
Une nuk jam kurioz hic
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
une kisha nje pytje per dreqen nese e ka taku me te vertete Bill Klinton apo ajo fotoja esht nje krijimtari e kontes????
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
eshte origjinale naqe
e njoh personalisht
Mjafton ti lexosh shkrimet dhe ta heqin vete kuriozitetin.
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Eshte ndryshe te kesh kerkesa per sa i perket zgjedhjes se partnerit dhe krejtsish tjeter te jesh njeri mendjemadh dhe "pordhac" . Disa njerezve i duket vetja se c'jane por ne te vertet mund te jene ne 0 ,pa vlere.
Re: Mjafton ti lexosh shkrimet dhe ta heqin vete kuriozitetin.
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Ke te drejte ,shume te drejte biles,vetem me thene te drejten ju femrat jeni pak me shume "pordhace" se ne djemte.Te shikosh neper forume te ndryshme ka plot qe kur i lexon thua ti kjo qeka goca e sulltanit te bruneit.Me makina mbi 20.000 euroshe(pavarsisht se vete spunojne) me garderoben e Paris Hiltonit dhe bejne jete vipash.Zakonisht keto lloj femrash jane te fshehta dmth nuk behen publike por rrine enigmatike te fshehur mbrapa ekranit dhe shfrytezojne çdo rast per te treguar "pasurine"(qe siç duket e ngaterrojne me numrin e postimeve) dhe "jeten mondane" qe ato bejne.
Re: Mjafton ti lexosh shkrimet dhe ta heqin vete kuriozitetin.
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Ke te drejte ,shume te drejte biles,vetem me thene te drejten ju femrat jeni pak me shume "pordhace" se ne djemte.Te shikosh neper forume te ndryshme ka plot qe kur i lexon thua ti kjo qeka goca e sulltanit te bruneit.Me makina mbi 20.000 euroshe(pavarsisht se vete spunojne) me garderoben e Paris Hiltonit dhe bejne jete vipash.Zakonisht keto lloj femrash jane te fshehta dmth nuk behen publike por rrine enigmatike te fshehur mbrapa ekranit dhe shfrytezojne çdo rast per te treguar "pasurine"(qe siç duket e ngaterrojne me numrin e postimeve) dhe "jeten mondane" qe ato bejne.
Jam kurioze sa kushurinj keni ne kete forum...sa shoke dhe shoqe dhe sa komshinj...
Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Jam kurioze sa kushurinj keni ne kete forum...sa shoke dhe shoqe dhe sa komshinj...![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
hahahahahah
une jam teper kurioze te zbuloj kush fshihet pas nick te cdonjeri
ps te disave ne vecanti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
atiola e di ti qe me kan akuzuar qe une jam ti
per kryt tem pa rrena e kam..
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.