Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Perralla me mbret ne diskriminimin fetar ne shtetet islamike (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13134)

Postuar nga erzeni_be datë 14 Shkurt 2007 - 17:26:

Re: hemm

Citim:
Po citoj ato që tha SuperFigo
Mund te di pse ke hequr nga tema ime pjesen ku i them Agatha ato fjale? Moderatoreve te ketij nen forumi nuk mund tu besh pyetje? Cfar beni se lat nam, keshtu si ka ardhur puna thuaj : Mos shkruaj fare qe mos te lodhemi ne. Mundesisht te kerkoj ta kthesh postimin tim ashtu sic ishte, ose perndryshe fshije fare te gjithin. Fajtori , Admirali, lela-dr si administrator ju kerkoj te shihni pak temat e fshira nga agatha dhe sidomos kete te fundit te modifikuar nga i plotefuqishmi erzen.

Jo SuperFigo s'eshte ashtu!
Ne moderatoret nuk jemi vetem se anetare sikur ju dhe sigurisht qe cilido mund te na pyese kerkoje llogari ndihmoje e sugjeroje gjera ne lidhje me menyren e moderimit tone.

Nuk shoh qe Agata apo une vete te kemi fshire apo modifikuar ndonje mesazh pa arsye. Pjesen qe iu ke drejtuar Agates e hoqa si te qene jashte teme por nderkohe edhe e citova me poshte ne postimin tim duke te treguar arsyet perse ndonje postim t'u ka fshire.

Nderkohe qe hoqa edhe pjesen "seri epitetesh" qe iu kishe drejtuar edhe nje anetari tjeter, e me sa shoh keto epitetet i ke per zemer fort se as mua s'mi ke kursyer , nderkohe qe e din shume mire qe ato bien ndesh me rrgulloren perderisa pretendon t'a keshe lexuar ate

Edhe diçka, "fjalet e urta" , "s'mbulohet dielli me shoshe", do te ishte me e mire e me pershtatshme ne ate rast Kjo ka qene arsyeja e te njoftuarit problematik te atij postimi.

PS Ah koleg, s'eshte nevoja "te kacafytemi" ketu

Postuar nga SuperFigo datë 14 Shkurt 2007 - 20:09:

hemm

erzeni e di qe s'eshte nevoja te kacafytemi ketu se po dalim edhe jashte teme. Keto dy postimet tona te fundit bashke me ate ku te them per modifikimet, duhen fshire s'kan lidhje me temen . Por per sa i perket Petrit Koles e kishe fshire kot.. Une sjam user i ri , kam moderuar ne forume edhe neper chate ( ku ka akoma me shume veshtiresi). Petriti ka akuzuar Fajtorin e te tjere me radhe si te paguar nga Greku qe kan shitur forumet e tyre, s'kuptoj c'te keqe ka nese me vjen mua dyshimi qe i paguari te jete ai. Per sa i perket frazes " kerkoni te mbuloni mut* me shu** " nuk me duket ndonje banalitet i madh, perdoret shpesh sepse eshte menyra me e mire per te shprehur se si disa persona fallco kerkojne te mohojne evidencen, realitetin. Ja kalofsh mire erzen , dhe shpresoj mos te ndodhin me keqkuptime te tilla midis nesh, do mundohem dhe une te mos perdor fjali si ajo, megjithese sinqerisht nuk e shoh aspak fjali banale. ( Mund ti fshish keto postimet tona nese do pasi te lexosh kete. . )

Postuar nga erzeni_be datë 15 Shkurt 2007 - 14:09:

Te dalesh nga tema per t'i dhene asaj karar eshte e ligjshme :p

Do i heq keto postime e fundit

Ja kalofsh mire

Postuar nga el-Nino datë 15 Shkurt 2007 - 15:40:

Ja ka lezet kur shkruan me fjalor te paster..

Hi SuperFigo! sa per emrin pikes i ke rene..urime e gjete...

(O el nino ( bebushi , kalamaku apo femija si perkethet emri jot shqip..) ???? SuperFigo, shqip eshte fjala perkethet???se anglisht nuk eshte prandaj...nejse)

Jo ne fakt nuk po flisja per ate qyteterim qe te tjere po ja obligojne Afganistanit por per ate qe Islami i solli Evropes: kur prifterinjte i ndalonin njerezit te laheshin se ishte mekat..apo ne Angli nuk ekzistonte koncepti banjo..ne kohen kur njerezit ne Evrope jeonin ne erresire, sic e quan historia..
Nje nga dobite qe solli Islami ne Evrope qe se i mesoi evropianet e "qyteteruar" si te laheshin.. kjo eshte me qesharakja se te mos flasim per te tjera..qe vendet muslimane qene djepi i dijes.. apo jam gabim?

Postuar nga agata datë 15 Shkurt 2007 - 16:29:

Re: hemm

Citim:
Po citoj ato që tha SuperFigo
erzeni_be rregulloren e kam lexuar dhe prandaj them qe fshini mesazhet kot se koti. Mund te di pse ke hequr nga tema ime pjesen ku i them Agatha ato fjale? Moderatoreve te ketij nen forumi nuk mund tu besh pyetje? Cfar beni se lat nam, keshtu si ka ardhur puna thuaj : Mos shkruaj fare qe mos te lodhemi ne. Mundesisht te kerkoj ta kthesh postimin tim ashtu sic ishte, ose perndryshe fshije fare te gjithin. Fajtori , Admirali, lela-dr si administrator ju kerkoj te shihni pak temat e fshira nga agatha dhe sidomos kete te fundit te modifikuar nga i plotefuqishmi erzen.

Pershendetje "i forti" SuperFigo

Me fal per pergjigjen me vonese por sinqerisht nuk e kisha lexuar temen me pare.
Me thuaj pak te lutem, permbajtjen e mesazhit qe te kam fshire un sepse un thjeshte te kam bere nje paralajmerin, e me sa mbaj mend nuk te kam modifikuar apo fshire ndonje mesazh..!
Nuk para kam zakon te fshi mesazhe ku thjeshte diskutohet, por nga ana tjeter jam e ndjeshme nga fjalori banal dhe ofendimet..

ps :çdo pytje jashte teme mund te ma drejtosh ne mesazh privat.
flm per mirekuptimin..

Postuar nga Boksieri datë 15 Shkurt 2007 - 17:28:

Diskriminimi fetar ne shtetet islamike bahet nga vete mostra mashkull qe i ngjan nje kafshe me te shemtuar te pyllit.

Postuar nga tolstoy86 datë 15 Shkurt 2007 - 18:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Boksieri
Diskriminimi fetar ne shtetet islamike bahet nga vete mostra mashkull qe i ngjan nje kafshe me te shemtuar te pyllit.

Boksier te rujt Zoti, sa i modh qe je

Postuar nga Muhejminu datë 15 Shkurt 2007 - 20:02:

o bokiser para se te merresh me neve merru me pergjigjen qe duhet ti japesh kryqezimit te Jezusit se kur ka ndodhur ne oren 9 a.m apo ne oren 12 p.m...se e ke lene bosh fare ate, dhe je bere si ata fanatiket qe sdine te lexjne e thone jo more, se e di si l;exohet.

Persa i perket Rolles, e kuptova qe ti mund te jesh(me shume mundesi) je ndonje deshmitar Jehovai...e nese je i tille na e konfirmo qe te di se me ke flas

Persa i perket temes qe ke hapur, do fakte qe tu pergjigjesh "dyshimeve te tua". pres pergjigje nga ty e nga superfigo.

Postuar nga Boksieri datë 15 Shkurt 2007 - 21:03:

Ca te merresh me juve qe sju zen gjumi per kto tema, flet puna vete,bjerini.

Postuar nga RROLJA datë 16 Shkurt 2007 - 00:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Muhejminu
o bokiser para se te merresh me neve merru me pergjigjen qe duhet ti japesh kryqezimit te Jezusit se kur ka ndodhur ne oren 9 a.m apo ne oren 12 p.m...se e ke lene bosh fare ate, dhe je bere si ata fanatiket qe sdine te lexjne e thone jo more, se e di si l;exohet.

Persa i perket Rolles, e kuptova qe ti mund te jesh(me shume mundesi) je ndonje deshmitar Jehovai...e nese je i tille na e konfirmo qe te di se me ke flas

Persa i perket temes qe ke hapur, do fakte qe tu pergjigjesh "dyshimeve te tua". pres pergjigje nga ty e nga superfigo.

Persa i perket besimit tim nuk ka lidhje me temen .
Besoj qe te besosh ne nje fe eshte nje gje shpirterore dhe nuk duhet te behet propagande politike me te,gje qe shnderron fene ne fondamentalizem... myslimanet e shqiperise nuk duhet te mbrojne shtetet islamike per faktin qe keni te njejtin besim.Duhet te pranoni dhe menyren absurde te jeteses qe ata kane... mgjth nuk kam asgje kunder fes islamike se per fat ekziston liria e besimit tek ne... JU te tjeret qe fshini mesazhet doni te impononi qe te tjeret te mendojne si ju.Ju kujtoj qe ekziston dhe liria e mendimit.

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.