Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa me kupton apo jo (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13405)
nuk ka porte thua
e di qe nuk exsistoj per te po cfare te bej
Te duash me gjithe forcen e shpirtit sdo te thote asgje.....
Kjo nuk duhet te jete as krenari as dicka qe duhet Vlersuar......
mund te duash me gjithe forcen e shpirtit nje kriminel.........apo dike qe me ty tregohet sadist ne kulm dhe kjo gje eshte absolutisht e pa pranueshme.....
Nuk jam kunder deklartave te dashurise.Madje nje shembull konkret e ke edhe tek Shperndarja e Oskar-ve te edicionit te fundit ku pershendetjet kryesore te Kineastve me te mire ishin per bashkeshortet e tyre.....
Por ishin per bashkeshortet ama...dhe per mirkuptimin dhe rendesine qe kan pasur ato ne punen dhe jeten e tyre.
Si mund te vlersosh nje deklarte dashurie dhe te impresionohesh kur "objekti i dashurise" pra dijali ....nuk ka asgje per te dhene.....
Nje pike tjeter eshte se....nje njeri nuk e bind qe ti e dashuron sepse i thua "shiko une po ta them ne sy te te gjithve qe ta dine te gjithe"....jo jo...dashuria duhet te konsolidohet forte mes ciftit jo keshtu "shiko se kjo eshte prona ime,ta dini te gjithe ju,apo shiko se une jam prona e tij"
Dashuria aty e ka bukurine tek intimiteti.....
Po u be dashuria e varur nga rrethana te jashtme.....e ka humbur freskine dhe fuqine e brendeshme......
Nuk po flas per rastin konkret te Atioles...spse nuk e njoh as historine dhe nuk me intereson nje ngjarje konkrete por po flas per koncept.....
Dashuria po u kthye ne verberi humbet vlerat e saj me te medha....madje behet dhe e rezikshme ndonjehere......
Ky eshte mendimi im dhe asgje nuk eshte e mireqene.Jo se Keshtu si them une dhe pike.
respkete
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
nuk ka porte thua![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Atiola zoti te dhashte se sia vlen barra qeran as temen me e hap,a po kujton se po i dhimesh?
Noshta e ke hap temen me e kalu dhimjen tane mes nesh dhe mire ke ba.
Tash e par bite ndashni nji prej vermoshit qe hiqej shkodrane,, qy ne jugosllavi e kam njoft ,ala njashtu ka met pra as te dashur as asgja , ti atiola mos u ban si ajo ,duaj dike qe te do.
thua te shperthej cfare te bej
kujt ti besoj dhe kujt jo
eriku flm per keshillat po nuk kuptoj ku do dalesh vertet
dhe nga ti dreqja cdo gje mu be me e komplikuar qe ishte
po gjithsesi flm kur nuk ke forca me shume nuk ke cfare ben
Citim:
Po citoj ato që tha team/UARE
katilesha007 !
cfare nick ! i drithshem !!!
si the ..ne femrat duam me gjithe forcen e shpirtit ?????!!!!!!!
imagjino pak te dale nga goja jote !!! te dua me gjithe shpirt une katilesha !!!
e di kuptimin e 007 ( license per te vrare !!!)
nejse !!!
s'besoj se je katileshe deri ne 007 :-) !
p.s.
artiola ! po ti ? mos ke rene ne dashuri me ndonje mur ???? mos trokit kot aty ku s'ka porte ... he vajze !
Re: te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa me kupton apo jo
Citim:
ndoshta kesaj rradhe do i mbushet mendja te dua o njeri mos me ben te vuaj mes shkruaj dicka do ti qe te fle sonte apo te rri gjithe naten zgjuar
te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te thashe te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shume le ta marrin vesh te gjithe se me cmende![]()
Citim:
o eriku njeri nuk ta var sot me jane larguar te gjithe se di cfare u bera valle
ahhhhhhhhhhhhhh sikur ta dija![]()
Citim:STOP!
nuk ka porte thua![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Re: Eh...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Fol, hapja zemren Admiralit, dmth mua(vetem mos i tregoj kujt tjeter), kush o ai qafir qe te paska marre ne qafe, po qe forumist ketu, ti japim nje ban ta mbaje mend
![]()
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.