| Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13915)
Edhe une jam sallakse...por kur isha e vogel me detyruan te shkruaja me te djathten. Levizjet e tjera i bej te gjithe me krahun e majte.
Si shpjegohet qe ne Amerike ka shume mengjerashe. Ka te beje edhe ketu me demokracine apo me zgjuaresine e Amerikaneve. Nje pyetje qe nuk e kam zgjidhur akoma............
Sallaksit jane me te zgjuar se te tjeret ?Amerikanet jane me te zgjuar se popujt e tjere e si rrjedhoje ka me shume mengjarashe amerikane?
C`lidhje kane keto me te qenit sallaks?Kotka po me cudit 
A do ishte mire te ishe futbollist sallaks?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Sallaksit jane me te zgjuar se te tjeret ?Amerikanet jane me te zgjuar se popujt e tjere e si rrjedhoje ka me shume mengjarashe amerikane?C`lidhje kane keto me te qenit sallaks?Kotka po me cudit
A do ishte mire te ishe futbollist sallaks?
Ne nje grup njerezish qe perdorin doren e djathte,kemben e djathte sigurisht do dallohej dikush qe perdor te majten,si te qenit ndryshe.Por a jane dhe me te zgjuar?S`kam hasur diku te lexoj dicka te tille.Eshte interesante te dinim dicka me shume. 
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Si shpjegohet qe ne Amerike ka shume mengjerashe. Ka te beje edhe ketu me demokracine apo me zgjuaresine e Amerikaneve. Nje pyetje qe nuk e kam zgjidhur akoma............
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Diku kam lexuar qe njerezit qe kane aftesine te perdorin te dyja duart me lehtesi, kane funksionim me te mire te trurit ne te dy anet, d.m.th hemisferat e tij, por nuk e di sa e vertete eshte. D.m.th jane me te shpejte ne te menduar dhe vepruar.
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
deri tani u beme 3
une
ns-6
brisi
aha... strange

)
Citim:kercimtare...interesante kjo qe solle,thank u derri mac..
Po citoj ato që tha Balerina
Nje numer i konsiderueshem artistesh kane qene sallakse si Mikelanxhelo, Rafaeli, Rubens...dhe Niceja ishte sallaks, Aristoteli, Rachmaninoff, Schumann, Beethoven, etj. Sallakseve i punon ana e djathte e trurit me mire, e cila eshte ana e intuites, ndjenjes dhe emocionit, filozofise, dhe zakonisht ata qe e kane anen e djathte te trurit te stervitur jane "risk-takers".
Ndersa ata qe perdorin doren e djathte, thuhet se kane anen e majte te trurit me te zhvilluar, e cila eshte ana e llogjikes, fakteve, matematikes dhe shkences, etj.
Me duket qe Amerikanet, i detyrojne femijet te mesohen te shkruajne edhe me te majten qe femija te mesohet te perdore te dyja anet e trupit, ne menyre qe te stervise te dy anet e trurit dhe te jape 100%, aq sa ka potencial.
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
ari qenka dhe Michelangelo me shoke ne ket grup (lexo Balerinen... interesante!).... po nuk ju hyn sh ne pune, se keta s'bejne pjese ne forum!:p![]()
![]()
(shife kur te rrahe gjoksin neser... pranohen baste!)
| Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.