Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arsimi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=17)
-- sa here e keni lene mesimin per kafe (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14507)

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Tetor 2007 - 07:22:

---Ne shkoll te mesme perdornim kete loje per te ikur nga mesimi---Tregonim ndonje barsolete qe shoket e mij te qeshnin ose benim zhurme  dhe presori na nxirte jashte nga mesimi ( ne nja 4 veta)---dhe venim losnim futboll ne plazh,ose venim pinim ndonje birre,apo ndonje cigare fshehur,por jo Kafe----se kishim idene e kafes.Por kur me rastiste te ulesha ne bange me ndonje sexi,nuk ikja ,rrija me te se mbase me zinte dhembi ndonje gje-------------------Ndersa ne shkolle te larte isha kampion ne mungesa e mbyllja vitin me 180-200 ore mungesa-----dhe pastaj oburra te gjeja raporte fallso te justifikoja mungesat----

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Shtator 2008 - 01:24:

Per kafe ???????? mahh humbje kohe .........
Mesimi, shkolla, puna .................gruja ....... lihen vetem per femra ...........

Postuar nga Ari. datë 20 Shtator 2008 - 16:19:

une mesimin ne kafene e kam bere..se na u rrezua shkolla nga termeti ne vitin 1979...

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Shtator 2008 - 16:27:

Une asnjehere....sepse shkollen se kam bere ne shqiperi, dhe ketej jashte, kur vendos te hysh ne shkolle, nuk te lejne me te dalesh, deri ne oren 1 te drekes (pervec nese te vjen nje prind te merr nga shkolla).

Kafen e kam filluar ta pi vone reth 18 vjece me duket, dhe nuk kishim nevoje te linim shkollen sepse kishim barin brenda ne shkolle dhe cerek ore pushim na dilte te pinim nje kafe me shoqerine. Keshtu qe s'ishte e nevojshme te lije mesimet per nje kafe. Eshte idiotesi te lesh mesimin per nje kafe me shoqeri.

O Ari ne ca klase ke qene ne 79 ti???

Postuar nga bambollina datë 21 Shtator 2008 - 01:52:

sa here e kemi lene mesimin..smbahet mend...dhe te mendosh qe akoma skemi mbaru gjimnazin..nejse..dh pse un e bej kte gje nuk jam dakort me kte fenomen sepse do jete sh e veshtire qe ne te ardhmen tu pershtatemi rregullave strikte te shoqerise....sepse jemi ne ata te cilet do i kerkojme sh ato ore te humbura,do jemi ne ata qe do themi pse sna mbanin me zo r brenda!!!!!po kjo eshte adoleshenca tek fundja...e cila duhet shijuar deri ne max,po brenda kufinjve....

Postuar nga strellci datë 22 Shtator 2008 - 20:04:

Un mesimin e kam len disa her por jo per shkak te kafes por nga merzitja.Nese kishim or te cilen preferonim te mos e mbajm e lenim arsimtarin/en duke spjegu vet me vete haha

Postuar nga lule datë 06 Dhjetor 2010 - 20:59:

Asnjeher

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2010 - 21:21:

Une rralle ne te dendur ne gjimnaz kuptohet

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 06 Dhjetor 2010 - 23:44:

Ne gjimnaz kuptohet i kam luajtur fene, po s'shkonim neper kafene ne ato kohe.. Ishte shume e modes te shkoje ne disko, po sa te shijonte ama... E hynim nga dera e pasme se mos na shihnin fqinjet.. Ehh c'kohe te arta

Postuar nga BIONDIA datë 07 Dhjetor 2010 - 00:43:

shume shume here me orfeun

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.