Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Cili vend/qytet ju ka bere me shume pershtypje dhe pse ?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14710)

Postuar nga el-Nino datë 24 Nëntor 2008 - 23:55:

nje bluze si suvenir nga Singapori...

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 25 Nëntor 2008 - 00:50:

Citim:
Po citoj ato që tha el-Nino

Gjobe edhe per "Chewing Gum"???!

What a "fine" city

Postuar nga mio Mondo datë 25 Nëntor 2008 - 01:07:

Mua me ka bere pershtypje Napoli. Kur isha per vizite ne kete qytet shtet mrekulli te botes nuk di se ku fillon e reja dhe ku mbaron e vjetra ose antikiteti, prehistoria dhe natyrisht njerzit qe jane kaq te dashur pse jo dhe te bukur.

Postuar nga Piktor datë 25 Nëntor 2008 - 01:09:

Kam pare shume qytete dhe natyisht qe me shume me pelqen Bologna. Pse sepse ndryshon shume nga qytete e tjera te Italise.

Postuar nga SmoKer datë 26 Nëntor 2008 - 00:08:

Citim:

Shume interesante !

Postuar nga el-Nino datë 26 Nëntor 2008 - 00:31:

Thailand

Ne qofte se do hapesh faqet e internetit per turiste do te shohesh qe Tailanda eshte nje nga vendet me te vizituara..dhe me te vertete ka plazhe te rralla dhe histori te vjeter dhe interesante...para pak ditesh u ktheva nga atje dhe cka me beri pershtypje.. 1-se pari, keshilla nr 1 per turistet ishte: mbreti rrespektohet nga te gjithe..mos bej asgje qe mund te ofendoje figuren e mbretit ose te familjes se tij...
2-tranvestiat ishin ne mase dhe prostitucioni (nuk di a quhen keshtu ) ishte ne kulm.. thuajse gjithe evropa kishte zbarkuar aty (meshkujt dmth ) dhe ecnin me femrat Tailandeze per dore.. Per kuriozitet pyetem nje vajze te re per cmimin dhe pasi i kerkuam ulje si studente qe ishim pranoi me me pak se 20 euro full night por i premtuam qe do e mernim te nesermen ..se desh harrova..kishte edhe goxha burra qe nuk e kishin aspak problem dhe terhiqnin per dore ndonje cun te ri fresh-fresh
3-jetesa ishte goxha e lire...sa per ilustrim, 1 red bull kushtonte vetem 20-30 cent (euro)
4-dicka tjeter me beri pershtypje sh. antireklama e cigares... te paketa e cigares vendosnin ca figura qe nuk te behej ta pije kurre duhanin (megj. une nuk e pi )
5-plazhet ishin ok..jo edhe aq sa i tregojne... dicka e bukur ishte udhetimi me varke me motorra per te vizituar disa ishuj dhe kishte vende per tu lare ku te rrethonin peshq shumengjyresh (kjo ishte e vecante, te pakten per mua)..

Postuar nga el-Nino datë 26 Nëntor 2008 - 00:39:

se mu kujtua..vendasit ishin edhe shume bujare..teksa ndaluam ne nje ishull, une me grupin u kthyem ne varke para te tjereve dhe drejtuesi i varkes po tymosete hashish..ishte aq bujar sa na ofroi falas ta per ta "share" me te ne foto eshte pak a shume objekti qe perdornin per ta ndez

Postuar nga SmoKer datë 26 Nëntor 2008 - 00:44:

Citim:
se mu kujtua..vendasit ishin edhe shume bujare..teksa ndaluam ne nje ishull, une me grupin u kthyem ne varke para te tjereve dhe drejtuesi i varkes po tymosete hashish..ishte aq bujar sa na ofroi falas ta per ta "share" me te ne foto eshte pak a shume objekti qe perdornin per ta ndez

Per ne Shqiptaret duhet visa di gje nino ?

Postuar nga el-Nino datë 26 Nëntor 2008 - 00:47:

dhe kjo eshte nje foto e varkave tradicionale per te shetitur turistet...
edhe dicka e fundit rruget vendeve prane detit ishin te pajisura me shume tabela qe tregonin drejtimin per te shpetuar ne rast tsunami...

Postuar nga el-Nino datë 26 Nëntor 2008 - 00:50:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

Per ne Shqiptaret duhet visa di gje nino ?

po, me vize shkohet por sot ben aplikimin dhe te nesermen e mer..dmth shume lehte ta japin.. nga ketu ku jam une na kushtoi rreth 20 e ca euro visa..
e po ti, pse degjove per hashish do te shkosh tani ?? lol

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.