Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Mos Qeshi shume!!!! Per ju gocat ((na moret cunat ne qafe)) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1692)

Postuar nga ketrushja datë 12 Dhjetor 2003 - 08:12:

Burri me grun kishin kohe pa bere gje. Gruaja e merzitur se burri shihte vetem televizor dhe nuk po e prekte me dore i thote burrit kur ishin ne shtrat.

gruja- o burre kam ftohte ( dhe filloj ti afrohej)
burri -po te sjell dhe nje mbules
gruja e merzitur pasi burri i solli mbulesen dhe u kthy nga krahu tjeter i thote: E di ti qe kam nje vrime une?
burri- eeeeeeeeeeeeee prandaj kam ftohte une!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga your_baby datë 19 Dhjetor 2003 - 19:15:

Talking hahahahahahaha

NA SHKRIVE RE CUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!(OSE GOC CA JE TI)
NUK KISHA DEGJUAR NDONJEHERE NJE BARSALETE TE TILLE.
I BEJ PYETJE VETES MOS VALLE AI DJALI KE QENE TI???
MGJTH FLM QE NA KENAQE

CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Postuar nga white_angel datë 19 Dhjetor 2003 - 23:49:

Wink po e them dhe une nje pra

ok .ishin nje cift i ri te sapo martua.as nje vit nukkishin kur burrit i del viza per ne amerike.keshtu qe u nis dhe la grune vetem.Mbas njwe viti kthehet dhe e gjen grune poshte te pallati tu bo muhabet me grate.Gruja sa e pa mo u cmen e shkreta se kishte nje vit pa pa burrin dhe nuk e kishte shiju tamom.Burri sa e shef i thote :shpejt gru ne shpi.Me vrap gruja re i ngjit shkallet mo dy e nga dy.Shpejt i thote burri hape derev,Vrap ajo tu u dridh duret ene prej qefit.Mbylli - i thote burri deren ,dritaret ,shpejt shpejt.me vrap gruja mo.Shpejt - i thote futu ne krevat .Vrap gruja.Futu poshte jorganit shpejt ,shpejt.vrap ajo e shkretamo i kishte shku menja.I thote burri fute ne koken poshte jorganit .E fut ajo.shife mi shife ca te kom sjell?I kishte sjell nje ore me fosfor pranaj e boni erresine shpine.ja la thate druse.

Postuar nga Gessi datë 20 Dhjetor 2003 - 06:46:

Ja dhe rradha ime tju tregoj nje te forte qe ka ndodhur disa vite me pare( kam dhe ca barsoleta por i kam postuar tek nje nen teme tjeter, kismet me vone mund ti bej dhe ktu). Kjo qe thoni juve shoke e shoqe ka ndodhur ne Pogradec, kur ishim me ca shoke ne plazh( eshte e vertete qofsha bir k****, nuk rrej).
Ishim duke ndejtur ne rere afer liqenit, te shtrire duke gjuajtur goca qe kalonin aty. Ishim nja 12-13 cuna. Njeri nga kta ( po ja ve pseudonimin Gimi), ishte 20 vjec a 21 atere, i virgjer si shume cuna ne kte moshe, ishte duke u futur ne liqen vete....sic duket duke pare goca kshu rreth e rrotull me gjoks te bukur ..me linja fantastike te trupit etj etj,,,, dhe i kaperceu djalit ai muhabeti..filloi ti rritej ne drejtim te paditur drejt north-it me siguri.
Pasi kish mbaruar pune sic duket me dorjanen, del nga liqeni.
Pas disa minutash, na vjen ky me vrap dhe na thote: shoke!! me kane ardhur ato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mbetem te tere per momentin dhe spo merrnim vesh. I thote nje shoku yne: kush "ato" te kane ardhur mo k**!!!????
Dhe ky: po ato mo shoke..qe ju vijne te terve per here te pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga Cx55 datë 19 Janar 2005 - 16:05:

ja dhe nje tjeter realeeeeeee hihihihihih??????

Ngrihet njona do u martonte javen qe vinte dhe si zakon qe ishte duhet te shkonin ke prifti tu refenin dhe shkon???
Hyn ne ate dhomen e vogel dhe fillon flet prift keshtu e ashtu per problemet e veta ne fund e pyet priftin at i im kam shume frike se mendoj qe burri im do me thote qe sjam e virgjer dhe ja kthe prifti se shiko sa e ke gojen ti sa eshte kjo siper ke dhe ate atje poshte tashti ja kthe kjo duke mbledh buzet pse me velte me velte!!!!!
:p:p:p:p:p:p

Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.