Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 » Trego 92 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Pyetje qe te gricin nervat..... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17286)
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
- sa ka lexu kjo goca , dhe te thashe : mos u nxito hahahah
pyetje acaruese ishte sot ke bari lagjes , ne tu pi - vjen njoni e thot :
- ç'far po boni ?
- po kercejm e po hudhim valle
..( ulu me pra dhe pi i got , thu se ishin mbledh Anjshtajnat e po boshim bomben atomike )
sa leht u nevrikoskan njerzit mor aman!!:p
Pyetje qe te gricin nervat.....
Pyetja qe mund te me grici nervat eshte,
Ku ishe? Pse u vonove?
Me bezdisin pyetjet kur me vejne limite...
Je suis une femme libre. :p
Re: Pyetje qe te gricin nervat.....
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Pyetja qe mund te me grici nervat eshte,
Ku ishe? Pse u vonove?
Me bezdisin pyetjet kur me vejne limite...
Je suis une femme libre. :p
Po si me te pyt robi i shkret? kur do me dit se ku je?
Pyetja sa pare merr ne dite?
A ju ka bere vaki ne bisedat qe zhvilloni si me te aferm,me shoke apo te njohur t'ju drejtohen keto pyetje,kur ndodheni ne vendlindje?
1-a punon?Po i pergjigjesh.Cfare pune bene?ja thua?Po sa para merr ne dite?Kjo pyetje me acaron nervat dhe me neveriten ata qe kam perpara? Por c'te besh?
Nuk e kuptoj kete ngulmim te tyre?
Zakonisht i shmangem kesaj pyetje,por ku te lene ata te shpetosh se?Me ne fund ua pres shkurt?Pse ju duhet kjo e dhene?Mbeten dhe biseda kanalizohet ne tjeter teme.
Interesant!!!!
sot dola pak per shopping acarimi im kur te shofin me canta e te pyesin ca ke blere ca ke ne canta? pfffff
Sa ankesa keni dhe ju e sa shpejt acaroheni
- takoj shoqen time D sot dhe mbasi hypen ne makine , filloj e degjoj hallet e saja , jo floket , ja goca halles jo tezja jo .......... dhe mbas gjith ketyne muhabeteve ( kuptohet gjat gjith rruges ka fol vetem ajo dhe kasetofoni ) ......... shikojm qe kena arrit diku nga Golemi ( plazh ) dhe aty direkt pyetja ma idiote ( dhe e pafajshme nga ana e asajt :p ) :
- ç'far dum ne ktu ?
- do gjujm per peshk i thash
si jan bo kto njerzit sot ......nuk kuptohen hiç
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
- takoj shoqen time D sot dhe mbasi hypen ne makine , filloj e degjoj hallet e saja , jo floket , ja goca halles jo tezja jo .......... dhe mbas gjith ketyne muhabeteve ( kuptohet gjat gjith rruges ka fol vetem ajo dhe kasetofoni ) ......... shikojm qe kena arrit diku nga Golemi ( plazh ) dhe aty direkt pyetja ma idiote ( dhe e pafajshme nga ana e asajt :p ) :
- ç'far dum ne ktu ?
- do gjujm per peshk i thash
si jan bo kto njerzit sot ......nuk kuptohen hiç
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 » Trego 92 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.