Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 27 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kuriozitete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=164)
-- Jam kurioz te di pse?!?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17438)
Citim:dhe kjo eshte according to frued sipas teje, apo jo!?!?
Po citoj ato që tha dylan
kurti me duket te qenkan ba fiskim gjanat se ska te mundur lere trurin e qete e heku dritave mllyllen apo hapen mos i shiko ca do me to si jo do perfundosh ne psikiatry
ketij jo vetem qe i fiken llampat rruges pa ka fillu me i bo qark te shkurter e truri
Citim:kshu o kur qan hallet me i tuf injorantesh qe s'te kuptojn kurt... shiko: per mendimin tim ti ke nje problem mistifikimi te t'merrshem psikollogjik... pra beson ne zot, lun bixhos e shoqerohesh me cifut, s'ka ku shko me keq, po hoqe dore nga te tre keto tragjedite, jo qe s'do te plasin mo pocat, por dhe do na mbyllesh gropen e ozonit qe po na prish natyren
Po citoj ato që tha kurti
per zotin, dhe mos ma zgjaft zoti jeten as edhe nje sekond me qe kjo me ndodhi edhe tani.
pas postimit t'fundit qe bera ktu dola te bej nje vrap, meqe u zgjova nga gjumi rreth 5:20 te mbremjes...
duke u kthyer tek banesa tani, sapo duke kaluar rrugen, llampa mbi koken time u dogj...
shikova gjithkund perreth te gjitha ishin te ndezura pervec ksaj...
shume e cuditshme!!!
Citim:
Po citoj ato që tha erious
kshu o kur qan hallet me i tuf injorantesh qe s'te kuptojn kurt... shiko: per mendimin tim ti ke nje problem mistifikimi te t'merrshem psikollogjik... pra beson ne zot, lun bixhos e shoqerohesh me cifut, s'ka ku shko me keq, po hoqe dore nga te tre keto tragjedite, jo qe s'do te plasin mo pocat, por dhe do na mbyllesh gropen e ozonit qe po na prish natyren![]()
hahahah, mbreme meqe dylan me beri me qesh aq shume me komentin e saj per nevoja "psikiatrike", vedosa tja them kte muhabet nje goce meksikane-amerikane qe ka nje jave qe sme del nga shpia....
duke bere sex iu dha nje e qeshur asaj qe as une nuk e kam ndaluar veten dot, kemi qeshur me ze te lart qe per nje moment edhe mu ul nga e qeshura e pa kontrollshme, se po imagjinonte se jam crazy dicka kshtu...
ngaqe nuk jam rruar dhe nuk kam dal nga shpia tash ne jave and i been smoking weed kto dite per here te pare tash 4-5 vjet
problemi eshte se juve ju duket cmenduri gjithcka qe eshte jashte normave tuaja, duke marr edhe stilin e jetes time, qe nuk punoj por rri neper shpi ne bixhame dhe rrezikoj me shume para ne nje dite sa ju mund te beni ne 2 muaj, kur merzitem neper shpi dal per nje jave rresht cdo nate deri sa lodhem...
dritat qe fiken i kam verejtur qe ndodhin shpesh, por nuk eshte se po dal jashte cdo nate ne kerkim, sic e kam shpjeguar thjesht me ndodh qe fiken, jo gjithmone dhe cdo hap, por aq shpesh sa me beri te dyshoj se eshte thjesht nje aksident
hahahah, kjo goca m'tha qe jam too hot=shume sexy qe edhe llampat plasin kur une i afrohem
i'm gone have to agree with that, ju mendoni cte doni:p
Kurti, mos ke ate "syrin e keq" sic i thonim ne shqiperi. Dhe te them te verteten kur thoshon se dikush ak syrin e keq thonin se mund te thyeje llampen kur e shikonte
Mos e merr per ofendim se mund ta kesh "syrin e keq" pa e dit dmth. edhe kur ke shpirt te mire ....ose sy magjik...hahaha.
Ok, se me kyt kryva, por me meksikanen si do ja b esh me e nxjerr nga shtepija? Te paska zen halli...call the cops :p
hall i madh lezha!:p
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 27 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.