Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- Eurovision 2012 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18596)
Ja mbys kot une se nuk merr vesh ti prandaj
Ajo e ka zerin kristal dhe kumbues --Italianet shtuan qe ajo e ka zerin shperthyes
Ne fakt zeri i saj eshte shperthyes ne pozicionin me te veshtire te zerit -
--Sepse ndersa ajo e mbajti zerin ne maksimum per 10 sekonda (nga 1:40 to 1:50 ne video ) , ne fund fare te kesaj sterzgjatjeje operistike tip Whitney Houston tek "I'll always love you",
Rona
i dha zerit te saj edhe nje shkalle me lart
--Aty ishte e pa krahasueshme--Superb ! Eshte pikerisht kjo pjese qe mahniti gjithe Europen
-Dhe ne te gjithe kete pjese te veshtire zeri saj tregonte se dilte me shume lehtesi dhe natyreshmeri ...........
.......Tipike si Whitney Houston ne cdo aspekt
Ajo eshte pa asnje dyshim _-Whitney Houston e Europes
Ah po e paten shtuar italianet atehere terhiqem.. po kjo puna e pozicionit te zerit si ishte?
Citim:
Po citoj ato q� tha Dulcis in Fundo
Ah po e paten shtuar italianet atehere terhiqem.. po kjo puna e pozicionit te zerit si ishte?![]()
Mua me pelqeu kjo vajza shume.S`e kisha degjuar me pare. U mahnita me zerin e saj.S`me pelqeu qe shqipja s`qe shume e paster dhe dukej sikur kendonte anglisht disi por pak rendsi per mua.Ajo kendoi shqip.Dhe mua nje greke me tha qe ishte e vetmja kenge e vecante dhe e bukur e Eurovizionit.Nuk e di mediat ketu si e kane komentuar se s`para shoh shume tv keto kohe.Mua gjithashtu me pelqeu dhe paraqitja e saj.Tamam si diva.Bravo Rones!
Raimond, jo te gjithe duhet te mendojne njejte si ti.
Dulcis in Fundo, gjithashtu dhe Raimondi ka te drejte te mos pajtohet me ty.
Ndersa, une, personalisht, vazhdoj te mallkoj Eurovizionin po aq sa Fejsbukun.
Citim:
Po citoj ato q� tha F_xhunior
Raimond, jo te gjithe duhet te mendojne njejte si ti.
Dulcis in Fundo, gjithashtu dhe Raimondi ka te drejte te mos pajtohet me ty.
Ndersa, une, personalisht, vazhdoj te mallkoj Eurovizionin po aq sa Fejsbukun.
Raimond, asgje s'na the ama..se merak per barkun tend isha une.. Po s'po behem merak as per kete Ronen, beri figuren e saj te mire, do kete suksesin qe do kete e u lame.
Po kur u bene 3 muaj xhanem..
Po cfare do te thote "Suus" ne shqip, s'arrij ta kuptoj!
Teksti I kenges se Rones shume I pakuptimte. Pervecse fjales " qaj", nuk arrita ta kuptoj dot asnje llaf!
Gjithesesi, urime Kosoves!
P.S. Dulcius, ketij I duken ditet muaj! Ha ha ha
Mund te na e sjelli ndonje ketu tekstin e kenges?
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Raimond, asgje s'na the ama..se merak per barkun tend isha une.. Po s'po behem merak as per kete Ronen, beri figuren e saj te mire, do kete suksesin qe do kete e u lame.
Po kur u bene 3 muaj xhanem..
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.