| Forumi Horizont | Gjithsej 15 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)
Do kisha shume gjera per te renditur ketu ,por po permend vetem njeren qe permbledh shumicen e ketyre ....roli i femres eshte qe tja nxije mashkullit jeten( kjo ishte per te mbrojtur levizjen feministe dhe ate maskilsiste njekohesisht
)
Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
[B( kjo ishte per te mbrojtur levizjen feministe dhe ate maskilsiste njekohesisht) [/B]
I paqarti ne kete mes je ti i dashur ...
Sa here te kam thene qe mos ti shikosh kaq ne siperfaqe gjerat sic te eshte bere zakon
...
Vleresoje pak me thelle pergjigjen...
Nejse ,mqs kerkove ndihme une spo te ngatrroj me me gjithe keto llafe por po te prgj .
Duke thene se femra ka rolin e nxirjes se jetes se burrit
,une i jap nje shtyse bindjes se mashkullit se mund tja bejne shume mire edhe pa femrat ...se perderisa ato sjellin vetem fatkeqesi atehere nje Bote e ndertuar nga miresia-mashkulli
,do ishte ideale...
Ohh cem lodhe more bledum ,epo te kishe qene kaq.....

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
se perderisa ato sjellin vetem fatkeqesi atehere nje Bote e ndertuar nga miresia-mashkulli ,do ishte ideale...
:p..
:p..
:pc'rol luan femra??
mashkulli--- koka, femra---- qafa,koka leviz sipas drejtimit te qafes.
megjithate rolet edhe mund te nderrohen(vice versa),ehuuu sa role ka ,aq te mira qofshin !
alexi psh ka per te marre rolin e viktimes ,:p Shife kur ta pesoje nga femrat,
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
mashkulli--- koka, femra---- qafa,koka leviz sipas drejtimit te qafes.
megjithate rolet edhe mund te nderrohen(vice versa),ehuuu sa role ka ,aq te mira qofshin !
alexi psh ka per te marre rolin e viktimes ,:p Shife kur ta pesoje nga femrat,![]()

.. E bukur kjo..

Bledumi
Ehhh me paske gjetur pune me sa shoh ,mua sot ti .... 
Po mire o burre i dheut gjithe kohen duke te shpjeguar ty do rri une?
Nuk po shaj sexin femer aspak por me ate qe thashe me siper nuk dilja ne krahe te asnjerit se i mbroja te dy njekohesisht (edhe levizjen feminsite edhe ate maskiliste ).zoterote me pyete se ne cmenyre e favorizoja ate maskiliste dhe ta tregova ...vetem kaq ama ...
PS:Cila nga fatkeqesite e shumta ,qe mund te sjell une ,te shkon ne mendje se mund ta sjell sot ?? 
femra e ben mashkullin te jete mashkull. dmth i jep kuptim qenies se tij sepse nese nuk do ishte femra kujt do i tregonte mashkulli trimerite, per cin do luftonte, per ke do perpiqej? per ke do vritej kujt do i thurrte poezi etj etj
ku do i shfrynte hormonet 
Citim:
Po citoj ato që tha obsession
ku do i shfrynte hormonet![]()

Akoma me kete pyetje juve? 
Femra eshte nje rrace qe sa po vjen dhe po shtohet, mashkulli eshte ne estinguim 

Ne kete bote te soçme kemi mesuar ti bejme te gjitha vete... dhe kalamaqte 
( egzagjerova me feminizmin?
)
He thoni po patet kurajo ju qe e mendoni ndryshe 
| Gjithsej 15 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.