Forumi Horizont Gjithsej 109 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 22:39:

Pooooo.......ende. PSE EDHE tIMBERLAND NUK KANE SHUME REPUTACION NGA JUVE???(dmth nga ju andej se e di qe do e marresh per Juventus :p:p )

Postuar nga Bledumi datë 15 Korrik 2004 - 22:43:

Sec lexova per Juven une :p..
Ore Roke,akoma me Timberland ti.ahahahahaahahahah..Kur te flasesh per Juven duhet ti heqesh kepucet,more vesh :p
Pse mi Amor ca kane Timberland.?E shef roke sa perpara kemi ec ne ketej nga Europa,rri andej ti.:p

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 22:49:

U pa puna,duhet te kthejme koken mbrapa qe tju shohim,prandaj po rrime qe tju presim;p:p

Postuar nga amor alucius datë 15 Korrik 2004 - 23:20:

Talking

Asgje por kendej ishin ne mode vitin e kaluar Kudo qe veje vetem rob me Timberlands shihje,imagjino,dhe Timberlands ne blue te hapet loool
Ca the per Juven ti Roke? :p

Bledo?
Sovi per Timberlands,se une ende ne shtepi i kam te tilla,por ka gati nje vit qe si kam veshur Cfare nr. kembe ke?Se ndryshe nese i vesh akoma,merri :p

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 23:26:

hahahahaaa!une nje pale kepuce "jashte" mode vesha dhe sapo u bera moderator.pale te vishja dicka aktuale:p:p:p
Per Juventusin thashe qe:FORCA MILAN

Postuar nga amor alucius datë 15 Korrik 2004 - 23:28:

Atehere do te benim admin* :p :p

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 23:30:

Ok!! Po rri zbathur:p:p

Postuar nga Bledumi datë 15 Korrik 2004 - 23:30:

Une kam pas nje pale para nja 4 vjetesh dhe nuk kam pas me pervec tyre,por me te vertete ishin klas fare.Pastaj,ceshte kjo ideja e ndjekjes se modes.Duhet te vishemi me ato gjera qe jemi me rehat dhe qe na shkojne.
Sbesoj se eshte ndonje tip qe ndjek moden ketu.Se te ndjekesh moden nuk do te thote te blesh 1 here ne vit nje fustan apo nje pale pantallona qe dolen ne pasarela kete vit.Te ndjekesh moden do pare ne radhe te pare,kohe dhe nerva,aaa edhe moskokecarje.(qe kur te kalosh rruges me nje veshje qe bie ne sy nga te gjithe dhe ti degjosh te gjithe te thone:-Ca ben ky/kjo idiot,mos ta cash koken)

Roke,si ishte puna e Juves njehere..:p

Postuar nga amor alucius datë 15 Korrik 2004 - 23:31:

Ah,na bone me turp :p :p

Talentet e tua shfaqi ke Erosi e jo kendeja lol :p
Meqe ra fjala,mire se na erdhe koleg,jemi ne pritje te temave te tua interesante* :p

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 23:33:

hahaha!!!Lum ajo femre qe do jete me ty Bledum:p
Per punen e Juves e ke pergjigjen pak me larte.Ngrije koken:p

Gjithsej 109 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.