Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- cigarja.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=577)

Postuar nga Lupica datë 15 Qershor 2003 - 08:43:

Talking cigarja

kalamaja te gjith do te vdesim shpejt a vone me mire te vdesim duke e ditur qe shijuam ato gjera qe na japin kenaqesi (njera nga keto duhani) sesa te vdesim me mendjen nuk bera kete nuk bera ate.ok pini duhan sa tju dali nga hundet lol.une e pi cigaren por jo shume tani qe kam filluar palestren.ok.pini se po nuk pite nuk bejen leke firmat e duhanit dhe si thone presidentat e cdo shteti duhet te ndihmojme ekonomine.lol
kiss

Postuar nga THe_AnSwEr datë 17 Qershor 2003 - 23:54:

juliana pergjigja ime eshte po sepse e para e punes eshte nuk duhet qe te pini ae se sic e quajne eshte droge?????
dhe e dyta e punes eshte qe ajo smundje ose droge te shkatron te ghitha organet e brendshme.
pershendetje te ghitheve nga Korcari si yll

Postuar nga Kobe4MVP datë 18 Qershor 2003 - 00:06:

Korcari,

hahahaha...cigarja si droge. Ke pire cigare ndonjehere ti? Degjo kur te pish hajde dhe thuaj se cigarja eshte si droge.

Cigarja nuk eshte absolutisht si droge. 3/4 a njerezve qe pine cigare thone qe trupi ta kerkon cigare. Absolutisht jo. Trupi nuk ta kerkon aspak cigare por personi qe pi cigare eshte mesuar qe ne gishta te kete cigare dhe eshte thjesht ceshtje truri.

Pa me thuaj pse ne rast se ke shume pune per dicka me shume rendesi as nuk te shkon mendja per cigare? Ta them une sepse thjesht nuk e ke mendjen tek cigarja.

Droga eshte ceshtje tjeter. Drogen ta kerkon trupi. Nuk rri dot ne kembe dhe cdo pjese e trupit te themb. Une personalisht kam pas pire rregullisht per 6 vjet deri sa isha 20 vjec. Tani jam 26 dhe 2 muaj e pi 2 muaj nuk e pi varen nga gjendja shpirterore. Por e le kur te dua si te dua.

Pra edhe nje here cigarja eshte thjesht ceshtje vullneti. Ne rast se je nje njeri me vullnet te forte e le kur te duash dhe ne rast se jo je nje njeri me vullnet te dobet.

Postuar nga THe_AnSwEr datë 18 Qershor 2003 - 03:52:

hej kobi jo une skam pire po ti e pi a mund ta di jo more se se pi kure une se sjam stupid ndoshta dhe mundet ne fakt nuk eshte
3\4 e ke gabim ju pershendes te gjitheve sidomos kobin se flet shume si serioz
ajd bye

Postuar nga Kobe4MVP datë 18 Qershor 2003 - 18:49:

Korcari ore ti mos e pi se nuk po te thote njeri ta pish cigare. Une personalisht tani e pij per qejf jo ashtu si me pare me paketa ne dite. Tani e pi kur jam i dale per qejf. Ndryshe nuk e pi.

Ta kam llafin ketu qe kur nuk e pi cigaren mos fillo kot te besh krahasime qe eshte droge apo ku di une. Amon o burr i theut se do vdisni 65 dhe jo 70 vjec. Se shef ti boten do rregulloni ju nga 65 deri ne 70 vjec. Po vajte 65 ke vajt per dreq anyway.

peace

Postuar nga THe_AnSwEr datë 18 Qershor 2003 - 19:11:

ore kobi po une kam nerez qe ma pine cigaren mo prsh kam xhaxhane qe pi 2 paketa ne dite ajd bye kobi po mos kisha njeri qe sma pinte cigaren nuk do i isha perghighur pyetje?

Postuar nga Kobe4MVP datë 18 Qershor 2003 - 19:27:

Korcari ...te pish 2 paketa ne dite jam plotesisht dakort qe do te shkurtoj nja 15-20 vjet nga jeta por ketu nuk behet fjale per njerez te tille. Ne ketu po flasim te pish cigare me numer ose max deri 1 pakete ne dite. Pastaj une personalisht jetoj ne US dhe ketu edhe te duash nuk ke kohe te pish 2 paketa ne dite mer vlla. Kudo qe shkon "NON SMOKING" keshtu qe vetem kur dal mbasditeve me shqonine e pij. Shume njerez ketu ne US keshtu jane sepse ambienti eshte i tille.

peace

Postuar nga THe_AnSwEr datë 18 Qershor 2003 - 22:36:

eshte e vertete kobi po xhaxhai im eshte ne shqiperi une po flisa qe cigarja te shkurton jeten po ti kobi si thua ta shkurton apo jo ja te marim mendim tend?

Postuar nga Kobe4MVP datë 19 Qershor 2003 - 00:17:

Une te thashe qe cigarja ta shkurton jeten nja 5 vjet po te pish normalisht. Po ashtu te thashe qe po te jem 70 vjec nuk do me vinte keq edhe sikur te vdisja 65 se amon car do besh kur je 65 aman.

Ta kam llafin qe ai 5vjecari kur je mbi 70 as nuk te ul as nuk te ngre.

Postuar nga THe_AnSwEr datë 19 Qershor 2003 - 06:34:

kobi mos i dil lafit kryq e terthor ok kobi se me mire ta kishe thene kete qe ne filim dhe jo tani
ma mire kure se sa vone
hahahaha
ajd bye kobi

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.