Forumi Horizont | Gjithsej 53 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan grate ?????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=579)
femra do qe ti plotesosh cdo nevoje si shpirterore ashtu dhe materiale por me kryesorja ti permbushe kerkesat plotesisht ne shtrat(te jete bombe ne krevat)
ATEHERE FEMRA ESHTE PLOTESISHT E JUAJA.(varet se ka raste qe dhe kur ia plotesojne te gjitha nuk e ke gjithmone tenden hahaah)
fajtorit
nuk jam shume dakort me idene qe gruaja do te jete e lire per mua me shume do te ishte qe nuk di cfare do.........sa per pjesen e zgjedhjes une jam femer po po te ishte se duhet te zgjidhja do preferoja te ishte i bukur naten dhe do beja si do beja diten....
per anda
Po ne qoftese eshte tank edhe jo bomb, po athere cfar ndodh ?
ti je femer edhe duhet te dish qe ta shpjegosh.
Rrespekt.
Jete Pa Kuptim
Per mua nje jete pa Femra se e imagjinoj dot edhe pa dashuri nuk ekziston per mua. Por edhe femrat kan mungesen tone. Femrat kerkojne nje dashuri sentimentale ne jete edhe Mashkuijt mund tja ofrojne ate femres.
StreetRacer Zero Gravity
Femrat duan disa gjera fare te vogla nga i dashuri qe jane:
1. Mercedesin 500 (mundesisht 600 ose model sportiv cabriolet, edhe bmw ose fuoristrade pranohet).
2. Lefta me shumice (ne asnje menyre nuk mundet qe nje femer te nxjerre leke nga xhepi i saj ne lokal ose per te blere slims, gjithashtu edhe veshjet, nje fustan dhe 2 pale kepuce ne muaj edhe mund te mjaftojne, gjerat e vogla nuk po i permend se kam frike se mos i fyej).
3. Celularin (A te lutem shume celulari smund te mbahet me shume se dy muaj duhet nderruar me modelin e fundit qe ka dale)
4. Ate te gjatin (te shpjegohemi mire ketu: e duan patjeter kur tu teket dhe ku tu teket, sa me madh aq me i mire).
5. Dashnor tjeter (pervec te dashurit, sepse ai seshte simpatik).
Sic e shihni femrat jane teper modeste, vetem te jesh budalla te mos ua plotesosh keto nevoja jetesore qe ato kane.
Cancer kujdes te mos i ngaterrosh konceptet e nje dashurie serioze(me nje njeri serioz) dhe konceptet e nje fiksimi(kujdes ky fiksimi mund te jete dhe per para dhe jo per ty)
Ti je duke dhene gjerat qe imponohen nga nje "mantenuta/mantenuto"(lloj prostitucioni sipas meje,vetem se keto nuk ndryshojne njerezit ne nje nate por mund ti ndryshojne njehere ne muaj)
amor
sikur ta dija qe ti do grriceshe e para.
Mesazhi im ishte me shume ironik, per te qeshur dhe jo shume serioz. Megjithate nuk e nxora nga hici ashtu kot. Ne pergjithesi ketu ne shqiperi vajzat te tilla po behen gjithnje e me shume. Sigurisht qe une e kam ekzagjeruar pak por ketu ne tirane nuk gjen nje cun qe te mos thote: "Po do te zesh duhet te kesh makine dhe para". Une jam cuditur kur kam takuar nje shoqen time para disa javesh te cilen kisha nje vit e ca pa e takuar dhe ne gjysem ore muhabet qe bera me te pashe qe kishte ndryshuar 180 grade nga nje vajze e urte qe si degjohej zeri dhe e sjellshme tani me llafoste fare lirshem se te dashurit i kishin vjedhur makinen e sdinte ca te bente tani ta linte apo jo, se ai nuk i pelqente ne te vertete, perpiqej te me tregonte mua si terthorazi kshu qe arrinte ta sillte pas vetes ate bukuroshin.
Ky ndryshim nuk ishte nje rast i vecante, tek ajo patjeter qe ka ndikuar shoqeria.
Une e di qe ka dhe vajza shume te mira sepse njoh te tilla por per mendimin tim sot nje vajze nuk sheh shume se cfare njeriu je, kane ikur ato kohe
CANCER,
Shume goca nuk shohin me se c'fare njeriu je, por c'fare "ke". Njerezit po behen gjithnji e me teper materialiste sesa shpirterore. Shume femra kane arritur qe jane mesuar me para dhe qe j'u plotesohen te gjitha, dhe nuk mund te zene nje te dashur qe nuk j'ua ploteson dot. Ne kete rast nuk ka vend fjala NDJENJE por INTERES. (when she looks at him she doesn't see his face but dollar bills instead..haha)
Per mua ka 3 lloj parallinjsh
1) I kane paret e trasheguara(propabiliteti te zgjuar-pa tru eshte gjys per gjys )
2) I kane nxjerre me pune te pista(jane te zgjuar por per te keqija)
3) Kane profesion te mire(jane inteligjente)
Te paret nuk jane keq por varet si te bie..hehe
Te dytet nuk i preferoj
Te tretet po qe j'a vlejne
Nuk do te me terhiqte kurre nji cun me para por injorant.
peace
Jua them une
Jua them une pse zgjateni kot.Seks ne mengjes,seks ne drek,seks pasdite,seks ne darke.Dhe shikoni qe do ju kuptojne grate apo jo.Vetem pini red bull,qumesht nestle,dhe mo ndaloni,se si gjen gje ato.
une jam interist por ta mbeshtes mendimin
Gjithsej 53 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 525 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.